realno su se obojica prosuli tim izletima u koreju,nista tamo nisu odigralitutankamon1905 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:57Cuze ide Nemanjinim stopama..malo Koreja malo Zrinjski
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Manja razlika bila Velezu do vas sa 8og mjesta, nego vama prvo mjesto. Ne lupajte gluposti. Plus ste u kupu izgubili od nas u BL.AvantiBL je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:48Ma de šta pričaš, prvenstvo se prekinulo samo da bi Borac izašao u Evropu, nedaj Bože da se pomisli da je mogao ugroziti titulu Sarajevu ili treće mjesto od kojeg je bio na samo 2 boda![]()

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne vjerujem ni da su isli s fudbalskim motivomDirektorcic je napisao/la: ↑02 sep 2025, 15:02realno su se obojica prosuli tim izletima u koreju,nista tamo nisu odigralitutankamon1905 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:57Cuze ide Nemanjinim stopama..malo Koreja malo Zrinjski

Ne znam zasto mene citiras zajedno sa njim. Ovo boldovano nije istina i imas obrazlozenje (Tuzla Siti nije bio ispred Borca od novembra, a prekid je bio u martu naredne godine).Argentina je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:23Manja razlika bila Velezu do vas sa 8og mjesta, nego vama prvo mjesto. Ne lupajte gluposti. Plus ste u kupu izgubili od nas u BL.
Borac je bio u trci za titulu do utakmice sa Sarajevom u BL, kao sto sam i napisao - dvije sedmice prije prekida.
Begic je bio predsjednik saveza, a ne Vico. Samo cinjenice.
Aj da zanemarimo borbu za titulu, misliš da Borac nebi mogao ugroziti treće mjesto kroz 11 kola? Zašto ste tako sigurni da Borac nebi izborio Evropu, nego se "zbog nas" moralo prekinuti prvenstvo? Kakve teorije zavjere, nevjerojatni steArgentina je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:23Manja razlika bila Velezu do vas sa 8og mjesta, nego vama prvo mjesto. Ne lupajte gluposti. Plus ste u kupu izgubili od nas u BL.
![]()

To je neko kvalitetno prolupao, a vi kao mladi majmuni, se primili.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Vjerujem da bi, ali je izlaz u Evropu na ovaj nacin bio laksi, a prekid je teze dosao ostalim. Jasna matematika.AvantiBL je napisao/la: ↑02 sep 2025, 17:11Aj da zanemarimo borbu za titulu, misliš da Borac nebi mogao ugroziti treće mjesto kroz 11 kola? Zašto ste tako sigurni da Borac nebi izborio Evropu, nego se "zbog nas" moralo prekinuti prvenstvo? Kakve teorije zavjere, nevjerojatni ste![]()
Prvak NR BiH: 1946
Sampion 1946
- Riquelme1921
- Kontakt:
Korona titula je čista kao suza. Sarajevo je objavilo saopštenje u kojem su rekli da su za nastavak prvenstva, dakle nisu cmizdrili "mi smo prvi nećemo više da igramo". To što je savez odlučio je isključivo zbog finansijskih razloga, mislite da bi sve ekipe u ligi mogle obavljati testiranja skoro svaki dan, izolirati ekipe itd? Smarate više s tom sezonom. Da Štilić nije dobio glup žuti na derbiju koji je već bio gotov zaigrao bi protiv Veleža i mi bi na krilima njega vjerovatno pobjedili to. Šutevi su bili 24-4 koliko se sjećam, jednostavno nije išlo. Da smo pobjedili dali bi nama titulu i ne bi se žalili što je prvenstvo gotovo.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Jedan od rijetkih normalnih iz plavog tabora.Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:13Korona titula je čista kao suza. Sarajevo je objavilo saopštenje u kojem su rekli da su za nastavak prvenstva, dakle nisu cmizdrili "mi smo prvi nećemo više da igramo". To što je savez odlučio je isključivo zbog finansijskih razloga, mislite da bi sve ekipe u ligi mogle obavljati testiranja skoro svaki dan, izolirati ekipe itd? Smarate više s tom sezonom. Da Štilić nije dobio glup žuti na derbiju koji je već bio gotov zaigrao bi protiv Veleža i mi bi na krilima njega vjerovatno pobjedili to. Šutevi su bili 24-4 koliko se sjećam, jednostavno nije išlo. Da smo pobjedili dali bi nama titulu i ne bi se žalili što je prvenstvo gotovo.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jeste ali su nam i kup ponistiliRiquelme1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:13Korona titula je čista kao suza. Sarajevo je objavilo saopštenje u kojem su rekli da su za nastavak prvenstva, dakle nisu cmizdrili "mi smo prvi nećemo više da igramo". To što je savez odlučio je isključivo zbog finansijskih razloga, mislite da bi sve ekipe u ligi mogle obavljati testiranja skoro svaki dan, izolirati ekipe itd? Smarate više s tom sezonom. Da Štilić nije dobio glup žuti na derbiju koji je već bio gotov zaigrao bi protiv Veleža i mi bi na krilima njega vjerovatno pobjedili to. Šutevi su bili 24-4 koliko se sjećam, jednostavno nije išlo. Da smo pobjedili dali bi nama titulu i ne bi se žalili što je prvenstvo gotovo.
Nema halalala, ali idemo dalje po nove pobjede
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Hajmo se potruditi pa pronaći način kako se ponovo boriti za titule, a ne svađati oko izgubljenih.NoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:36Jeste ali su nam i kup ponistiliRiquelme1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:13Korona titula je čista kao suza. Sarajevo je objavilo saopštenje u kojem su rekli da su za nastavak prvenstva, dakle nisu cmizdrili "mi smo prvi nećemo više da igramo". To što je savez odlučio je isključivo zbog finansijskih razloga, mislite da bi sve ekipe u ligi mogle obavljati testiranja skoro svaki dan, izolirati ekipe itd? Smarate više s tom sezonom. Da Štilić nije dobio glup žuti na derbiju koji je već bio gotov zaigrao bi protiv Veleža i mi bi na krilima njega vjerovatno pobjedili to. Šutevi su bili 24-4 koliko se sjećam, jednostavno nije išlo. Da smo pobjedili dali bi nama titulu i ne bi se žalili što je prvenstvo gotovo.
Nema halalala, ali idemo dalje po nove pobjede
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ala starac, pa ne vjerujemArgentina je napisao/la: ↑02 sep 2025, 17:18Vjerujem da bi, ali je izlaz u Evropu na ovaj nacin bio laksi, a prekid je teze dosao ostalim. Jasna matematika.AvantiBL je napisao/la: ↑02 sep 2025, 17:11Aj da zanemarimo borbu za titulu, misliš da Borac nebi mogao ugroziti treće mjesto kroz 11 kola? Zašto ste tako sigurni da Borac nebi izborio Evropu, nego se "zbog nas" moralo prekinuti prvenstvo? Kakve teorije zavjere, nevjerojatni ste![]()

Ništa, ovako ćemo, neka bude tako, zbog Borca je prekinuto prvenstvo i tu priča završava.
Inače, pošto se često komentariše ta titula Sarajeva, bilo koji drugi klub da je bio na prvom mjestu, dobio bi tu istu titulu, i istu bi slavio, ne postoji klub koji bi je odbio, to vi samo prdite u prazno. Niko drugim klubovima nije kriv što oni nisu bili na prvom mjestu, umjesto Sarajeva, tako da ne pretjerujte.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:13Korona titula je čista kao suza. Sarajevo je objavilo saopštenje u kojem su rekli da su za nastavak prvenstva, dakle nisu cmizdrili "mi smo prvi nećemo više da igramo". To što je savez odlučio je isključivo zbog finansijskih razloga, mislite da bi sve ekipe u ligi mogle obavljati testiranja skoro svaki dan, izolirati ekipe itd? Smarate više s tom sezonom. Da Štilić nije dobio glup žuti na derbiju koji je već bio gotov zaigrao bi protiv Veleža i mi bi na krilima njega vjerovatno pobjedili to. Šutevi su bili 24-4 koliko se sjećam, jednostavno nije išlo. Da smo pobjedili dali bi nama titulu i ne bi se žalili što je prvenstvo gotovo.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
BravoRiquelme1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:10
Hajmo se potruditi pa pronaći način kako se ponovo boriti za titule, a ne svađati oko izgubljenih.
Tako i treba svi da razmisljamo
Idemo po nove trofeje
Vratice se Zeljo jaci nego ikad
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:13Korona titula je čista kao suza. Sarajevo je objavilo saopštenje u kojem su rekli da su za nastavak prvenstva, dakle nisu cmizdrili "mi smo prvi nećemo više da igramo". To što je savez odlučio je isključivo zbog finansijskih razloga, mislite da bi sve ekipe u ligi mogle obavljati testiranja skoro svaki dan, izolirati ekipe itd? Smarate više s tom sezonom. Da Štilić nije dobio glup žuti na derbiju koji je već bio gotov zaigrao bi protiv Veleža i mi bi na krilima njega vjerovatno pobjedili to. Šutevi su bili 24-4 koliko se sjećam, jednostavno nije išlo. Da smo pobjedili dali bi nama titulu i ne bi se žalili što je prvenstvo gotovo.

Nikad poraz, samo lekcija.
-
- Kontakt:
Inace savez tada olicenje postenja. A ne lopov Begic i SADASNJI clan istog Demidzic donijeli odluku koja odgovara FKS. Inace obojica bili u nekim strukturama FKS.Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:13Korona titula je čista kao suza. Sarajevo je objavilo saopštenje u kojem su rekli da su za nastavak prvenstva, dakle nisu cmizdrili "mi smo prvi nećemo više da igramo". To što je savez odlučio je isključivo zbog finansijskih razloga, mislite da bi sve ekipe u ligi mogle obavljati testiranja skoro svaki dan, izolirati ekipe itd? Smarate više s tom sezonom. Da Štilić nije dobio glup žuti na derbiju koji je već bio gotov zaigrao bi protiv Veleža i mi bi na krilima njega vjerovatno pobjedili to. Šutevi su bili 24-4 koliko se sjećam, jednostavno nije išlo. Da smo pobjedili dali bi nama titulu i ne bi se žalili što je prvenstvo gotovo.
Poklopilo se da odgovara i Borcu, pa su brzo ruke pruzili.
Inace cijena toga je bila da i ovaj lazni pocasni predsjednik zamisli zamjeni Ivicu Osima.. e sad zamisli da je Begic iza kojeg nista osim kriminala i dugova nije ostalo, smjeni pokojnog i fudbalskog radnika na svjetskom nivou.
Cuj financijskog razloga. Inace savez se bas odgovorno ponasa..
Istina da je Sarajevo tad bilo ovo sto je Borac danas. Smjena vlasti u savezu se desila upravo za tu titulu.
"Bicemo prvi i kad Vico bude predsjednik", "Vico Srbine Horde su uz tebe".
Oni bili spremni i poceli slaviti titulu na treningu jer su znali odluku.
Toliko liga u Evropi, mislim da smo jedini prvaka proglasili.
To ti je ko da sad na 18 kolu zavrsis i kazes igrao svako sa svakim..
E to je to. Nesto najtacnije napisano na temu korona titule.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:37Inace savez tada olicenje postenja. A ne lopov Begic i SADASNJI clan istog Demidzic donijeli odluku koja odgovara FKS. Inace obojica bili u nekim strukturama FKS.
Poklopilo se da odgovara i Borcu, pa su brzo ruke pruzili.
Loše je kad pauza dođe, potežu se teme daleke prošlosti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jos jednom samo i zatvaram tu temu
2019-20 korona sezona, Begic predsjenik, fks prekidom osvaja ligi i kup se ponistava da ne bi Zeljo osvojio
Mart 2021 vico postaje predsjednik i odmah u sezoni 2020/21 borac brukom osvaja titulu i sa juniorima poklanjaju kup fks
Prvo se je morao s pitarima rastaliti
2019-20 korona sezona, Begic predsjenik, fks prekidom osvaja ligi i kup se ponistava da ne bi Zeljo osvojio
Mart 2021 vico postaje predsjednik i odmah u sezoni 2020/21 borac brukom osvaja titulu i sa juniorima poklanjaju kup fks
Prvo se je morao s pitarima rastaliti
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.