FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako moze neko da ubaci,bio bih zahvalan
Ako ima neko i mene da ubaci, takoder
Možda sa hanumom dijeli profil pa oboje pišu, kao na FB što je nerijetko slučaj: Samir&Amela Brkić, javiš se drugu Samiru, Amela odgovara.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Bilo bi idealno, da ovog Ćuzea pokupimo Zrinjskom, lego bi nam na lijevom krilu ko bombona.
Nakon 3 tekme koje smo igrali pod Husrefom, mozese se reci da je njegova greska JATTA, tacnije sto ga nije izveo ranije protiv borca.
Al realno i tu ima logicno objasnjenje, prvi zuti je bio radi prigovora (koji nije postojao) tako da je smatrao da mu nece bas lahko dat drugi zuti (posebno radi cistog hola ponistenig), i drugi razlog jeste sto smo od 25 minute pa sve do crvenog kartona kontrolisali utakmici i gdje borac nije mogao nista. Naravno sudija je pripremio teren prije nego je utakmica pocela (par dana) i znao je sta radi.
Od revansa sa crajivon pa radnika i sloge vidjelo se da snage nemamo vise od 70 minuta, samim tim to je i potvrdjeno i protiv prijodors i posusja, ALI STA SE MORA ZNATI JESTE DA SMO OSVOILI 6 bodova i da su ove dvije ekipe stvorile zajedno 2 sanse zajedno nazalost jedna je bila go a druga je bio dobar sut rudara sa 27 m banic odbranio, ako uzmemo da je Rudar bjeljina imao 6 sansi i dao 4 gola. Uz sve to ekipa pod zhusrefom je u sve 3 utakmice imala preko 5 100% sansi koje su fulane i to fule nisu bile od igraca tipa jovic krdzalic beganovic vec od najbolji nasih igraca..
Naravno necu reci da je igra tika taka da letimo ali nemogu ni reci slozit se da je 5-1 realan rezultat jer da je bilo 2-2 i igrom u nastavku kako smo imali (cak i citavih 60 minuta) nije realno da budi 5-1. A tipovinkoji kazu da i sa 2 igraca manje nemozes primit 3 gol ( jedan iz penala) za 35 minuta i to kod neg rezultata je smjesno.
Ima se radit dosta al Hus ako smiri igrace i vrati ih psihicki do zrinjskog i bude fer sudjenje mogli bi glat zrinjski uzet glat
Al realno i tu ima logicno objasnjenje, prvi zuti je bio radi prigovora (koji nije postojao) tako da je smatrao da mu nece bas lahko dat drugi zuti (posebno radi cistog hola ponistenig), i drugi razlog jeste sto smo od 25 minute pa sve do crvenog kartona kontrolisali utakmici i gdje borac nije mogao nista. Naravno sudija je pripremio teren prije nego je utakmica pocela (par dana) i znao je sta radi.
Od revansa sa crajivon pa radnika i sloge vidjelo se da snage nemamo vise od 70 minuta, samim tim to je i potvrdjeno i protiv prijodors i posusja, ALI STA SE MORA ZNATI JESTE DA SMO OSVOILI 6 bodova i da su ove dvije ekipe stvorile zajedno 2 sanse zajedno nazalost jedna je bila go a druga je bio dobar sut rudara sa 27 m banic odbranio, ako uzmemo da je Rudar bjeljina imao 6 sansi i dao 4 gola. Uz sve to ekipa pod zhusrefom je u sve 3 utakmice imala preko 5 100% sansi koje su fulane i to fule nisu bile od igraca tipa jovic krdzalic beganovic vec od najbolji nasih igraca..
Naravno necu reci da je igra tika taka da letimo ali nemogu ni reci slozit se da je 5-1 realan rezultat jer da je bilo 2-2 i igrom u nastavku kako smo imali (cak i citavih 60 minuta) nije realno da budi 5-1. A tipovinkoji kazu da i sa 2 igraca manje nemozes primit 3 gol ( jedan iz penala) za 35 minuta i to kod neg rezultata je smjesno.
Ima se radit dosta al Hus ako smiri igrace i vrati ih psihicki do zrinjskog i bude fer sudjenje mogli bi glat zrinjski uzet glat
Hocemo li imati Gulisu protiv Zrinjskog? Kad su utakmice igraju i mozemo li traziti odgodu ako ga ne bude?
-
- Kontakt:
Gruzija igra zadnju 7.9 a mi sa Zrinjom 10.9
Stici ce on i 2 treninga da odradi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- belosevic23
- Kontakt:
ma moglo bi se i bez njega, na krilu je sad totalno bezopasan, dobar je bio u formaciji sa 2 napadača sa Kyeremehom..ostalo tanko..puno davi loptuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 sep 2025, 10:12Gruzija igra zadnju 7.9 a mi sa Zrinjom 10.9
Samo je problem sto nema niko da ga zamjeni.belosevic23 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 10:14ma moglo bi se i bez njega, na krilu je sad totalno bezopasan, dobar je bio u formaciji sa 2 napadača sa Kyeremehom..ostalo tanko..puno davi loptuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 sep 2025, 10:12Gruzija igra zadnju 7.9 a mi sa Zrinjom 10.9
Možda probati Ljajića na lijevo krilo, a Đorđevića na desetku. Ili Kuprešaka pomjeriti gore, a Jovića na lijevog beka, Kuprešak je u Širokom igrao lijevo krilo često.Pena je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:11Samo je problem sto nema niko da ga zamjeni.belosevic23 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 10:14ma moglo bi se i bez njega, na krilu je sad totalno bezopasan, dobar je bio u formaciji sa 2 napadača sa Kyeremehom..ostalo tanko..puno davi loptuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 sep 2025, 10:12
Gruzija igra zadnju 7.9 a mi sa Zrinjom 10.9
Bosnas za trolanje, odmor od foruma
Noke 995 za vrijedjanje, odmor od foruma
Avanngarda za vrijedjanje odmor od foruma
Nekima zaista treba puno da shvate da se na ovoj temi postuje razlika u misljenju, ali da nece nikada proci vrijedjanje, psovanje, nacionalizam, trolanje, spinovanje...
Noke 995 za vrijedjanje, odmor od foruma
Avanngarda za vrijedjanje odmor od foruma
Nekima zaista treba puno da shvate da se na ovoj temi postuje razlika u misljenju, ali da nece nikada proci vrijedjanje, psovanje, nacionalizam, trolanje, spinovanje...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 02 sep 2025, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
To bi s Kupresakom dobro izgledalo, ali bi legao Fran Topic ko budali samar.Lucas je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:24Možda probati Ljajića na lijevo krilo, a Đorđevića na desetku. Ili Kuprešaka pomjeriti gore, a Jovića na lijevog beka, Kuprešak je u Širokom igrao lijevo krilo često.Pena je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:11Samo je problem sto nema niko da ga zamjeni.belosevic23 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 10:14
ma moglo bi se i bez njega, na krilu je sad totalno bezopasan, dobar je bio u formaciji sa 2 napadača sa Kyeremehom..ostalo tanko..puno davi loptu
Sada treba Topića zaganjati i to je to
- luckystrike
- Kontakt:
Srijeda 10.9. u 20 h - Pod bijelim brijegom
Nedjelja 14.9. u 19:45 h - Pecara
Krdžalić igra ja mislim 5.9. za U21 reprezentaciju i trebao bi biti spreman za zrinjski. Guliashvili ima s Gruzijom utakmicu 7.9., tako da bi i on mogao konkurisati.
Nedjelja 14.9. u 19:45 h - Pecara
Krdžalić igra ja mislim 5.9. za U21 reprezentaciju i trebao bi biti spreman za zrinjski. Guliashvili ima s Gruzijom utakmicu 7.9., tako da bi i on mogao konkurisati.
šta šta je, je*em ti
Takmici li se gdje ovaj B Tim?
Njemu ce odgovarati utaknica u Mostaru. Zrinjski ce teziti posjedu a to ostavlja prostor brzim igracima. Mora proraditi, nadam se u Mostaru.belosevic23 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 10:14ma moglo bi se i bez njega, na krilu je sad totalno bezopasan, dobar je bio u formaciji sa 2 napadača sa Kyeremehom..ostalo tanko..puno davi loptuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 sep 2025, 10:12Gruzija igra zadnju 7.9 a mi sa Zrinjom 10.9