Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Pregovarao je i sa ekipom iz Graza ali mu nisi dali koliko je tražio. Cuo sam da je imao i par ponuda iz naše lige. Rama se ispitivala.
- ASD
- Kontakt:
I u Rami bi imao malu minutažu.
U Rami je Cuni trener valjda bi to igralo neku ulogu
- ASD
- Kontakt:
Pa svejedno kad imaš Božinovića. Vidjelo se u play offu. Drugi pivot ulazi samo ako Božinović se totalno umori.
Imao je 10ak ponuda. AFC Graz mu je nudio nesto vise para od Diamanta, ali je presudilo to sto je ovamo Davor, ne mora putovati sam i ne ide u nepoznato. Fakticki je njega Davor "nagovorio" da odabere Linz.
A zasto nije odabrao neki klub iz bh lige to ne znam. Neko je rekao da je bilo pregovora s nekim klubom tu oko Sarajeva, ali se nisu dogovorili.
Sve se to brzo izdesavalo..
Pregovarao je sa GFC oko povratka. Sta je presudilo, Bog zna...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma za ocekivati je da ce on prije ili kasnije doci u GFC. Ljubav je to..
Ma on će biti gore plafon sezonu i povratak u GFC. Mada moje su prognoze da je on na polusezoni u Sarajevu.
Po meni loš potez, bilo bi mu bolje u Sarajevu. Svakako sada imaju respektabilnu ekipu, još ako se da finansijska podrška od fudbalskog kluba to bi sasvim druga priča bila.
Moguce da su mu rekli mozes se vratiti, ali za male pare sad za kaznu. Mozda nesto tog tipa...samo pretpostavka.
- ASD
- Kontakt:
Da li je bio istekao transfer rok u BiH prije nego što je Brkanić napustio Bubu?
Navodno je dobio duplo vece pare nego sto je imao u Bubamari. Nelose za jedan trening i utakmicu.
Zna li neko gdje ce Tesanjski visak igrati ? Neko mi je govorio da ce u Neimare.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Jesu jaki ali su imali i oni blamaza. Npr kod Ere ove godine. U ligi su uvijek tanki ali turnire ubijaju.
- ASD
- Kontakt:
VIšak više ne igra niko ozbiljan. Još uvijek to postoji, ali samo kao faktor iznenađenja. Da ideš više napada, to tako više ne ide.
Najjača ekipa na višak u državi je Bubamara, ali naravno da neće igrati tako jer je prestalo biti efikasno.
Eh sad, kod nas još uvijek to može proći do nekog nivoa.
Brod može to solidno igrati i u Premijer ligi. Pa čak i da uhvati polufinale.
Tešanjci mogu tako igrati prvu federalnu. Premijer ligu ne, uvalit će im neko opet 15 golova.
Najjača ekipa na višak u državi je Bubamara, ali naravno da neće igrati tako jer je prestalo biti efikasno.
Eh sad, kod nas još uvijek to može proći do nekog nivoa.
Brod može to solidno igrati i u Premijer ligi. Pa čak i da uhvati polufinale.
Tešanjci mogu tako igrati prvu federalnu. Premijer ligu ne, uvalit će im neko opet 15 golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.