Bacanja nasa na prvenstvu 48/81...ni 60%...i to zahvaljujci kipru gdje smo ih malo sutali(8/12), da smo imali vise vjerovatno ne bi ni 50% imali
Danas 13/28 ..46%...i pobjedili smo...nerealno...
Pa jbt da samo malo bolje pogadjamo dje bi nam kraj bio
Jbt ko da komade stijena bacamo prema kosu, a ne lopte
Ma ovo je psiha nemam drugog objasnjenja...nikad u zivotu ovo nisam vidio da neko ovako lose sutira penale..ok ne moras ima 95%...al da ti na haman 80+ bacanja imas jedva preko 50%...NEREALNO BUKVALNO...
Pa vise su imali klipersi i lejkersi kad su im hack Shaqa i Denadrea....nemoguce jednostavno nemoguce...13/28...
Samo su 2 ekipe od 24 na EB na procentima od 80 ili više ovaj EB.
Iskrene čestitke momcima na pobjedi, treba samo ovako nastaviti, igrati jaku odbranu i pod hitno popraviti slobodna bacanja, protiv Gruzije treba će nam raspoložen Roberson i Atić. Lazić napokon danas da je ubacio za 3 poena, iskreno se nadam da će ga pročepiti protiv Gruzije da uveže neke 3 trojke, treba nam što više igrača da pogađaju. Mamukelashvillija treba zatvoriti kada je upitanju šut za tri poena, vrlo je opasan. Bitadze i Shengelija isto opasani pod košom, tu će morati Nurkić igrati dobru odbranu, kao Kamenjaš ili Alibegović. Baldwina isto zatvoriti ne dopustiti mu da zabije lagane trojke.
sad smo jaki, uzimamo i Gruziju lagano
prvenstvu
a da sudija nije svirao onaj faul mozda bi prosuli +12 na tri minuta do kraja
Alibegović je jedan od najboljih naših igrača prvenstva. Ako bi se nekome trebale adresirati loše igre to je Lazić koji je u potpunosti
nestao na ovom prvenstvu
Napokon pobjeda. Odbrana odlična, preuzimali smo sve živo. Napokon je i trica krenula. Samo da bude služila i protiv Gruzije. Ali slobodna bacanja užasna. Ovo mora bolje, to moraju biti sigurni poeni.
Jbt ko da komade stijena bacamo prema kosu, a ne lopte
Ma ovo je psiha nemam drugog objasnjenja...nikad u zivotu ovo nisam vidio da neko ovako lose sutira penale..ok ne moras ima 95%...al da ti na haman 80+ bacanja imas jedva preko 50%...NEREALNO BUKVALNO...
Pa vise su imali klipersi i lejkersi kad su im hack Shaqa i Denadrea....nemoguce jednostavno nemoguce...13/28...
Samo su 2 ekipe od 24 na EB na procentima od 80 ili više ovaj EB.
Jest primjetio sam, al ovo je bas sramotno...
Zadnji smo ubjedljivo..predzadnja svedska ima 4 manje pogodjenja ali i 9 pokusaja manje...odnosno 63%...zanimljivo treca najgora je spanija, ali imaju 30 manje sutnutih od nas
Sa druge strane i jedni i drugi su dosta bolji u sutu za tri od nas...mi smo i tu medju najgorim, mislim da su samo island i gruzija gori od nas
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 sep 2025, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nw znam čemu nerviranje i želja, da mi prodjemo u drugi krug? Da nas neki nakanta 50-60 razlike i doživiš epsku bruku?
Grci bez najboljeg igraca se poigravaju sa nama. A ovakve su ekipe u drugom krugu.
Bolje da upisemo castan poraz od Gruzije i adijo. Adijo i Bekir aBd pa nek prosipa suplju negdje drugo.
Ovo je postalo totalno negledljivo.
Pa ti ne volis ovu drzavu i ovu reprezentaciju
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
prvenstvu
Alibegović je jedan od najboljih naših igrača prvenstva. Ako bi se nekome trebale adresirati loše igre to je Lazić koji je u potpunosti
nestao na ovom prvenstvu
Nije vala Alibegovic nista posebno odigrao, kako zna odigrati. On mora jos bolje, makar nas je navikao na to. Lazic razocarenje debelo. On i u pojedinim trenucima Gegic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Nije vala Alibegovic nista posebno odigrao, kako zna odigrati. On mora jos bolje, makar nas je navikao na to. Lazic razocarenje debelo. On i u pojedinim trenucima Gegic.
Korisniji je Lazic danas bio od Alibegovica.
Stvarno ne razumijem Amarovo razmisljanje, imamo 10 poena prednosti, a on uzima neke nemoguce suteve za 3, a ostalo jos 12 sekundi napada.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
prvenstvu
nestao na ovom prvenstvu
Alibegovic najvece razocarenje do sad..imao je top sezonu ocekivalo se da povuce u odaustvu muse..on nas zamalo ne zakopa protiv grcke gluposcu cistom...plus protiv italije jel ono njemu otese skok nakon sto meli fuli bacanja?
Fudbal je fudbal al brate ne moze se s pracenjem kosarke nista poredit ja sam se preznojio i umorio ko da sam igro evo me ko s termina...protiv italije sam nervni slom dozivio
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 sep 2025, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
nestao na ovom prvenstvu
Alibegovic najvece razocarenje do sad..imao je top sezonu ocekivalo se da povuce u odaustvu muse..on nas zamalo ne zakopa protiv grcke gluposcu cistom...plus protiv italije jel ono njemu otese skok nakon sto meli fuli bacanja?
Fudbal je fudbal al brate ne moze se s pracenjem kosarke nista poredit ja sam se preznojio i umorio ko da sam igro evo me ko s termina...protiv italije sam nervni slom dozivio
Bas tako. Kosarkasi i rukomet dok smo nesto vrijedili. Lakse bi podnio 3 sata u sauni od onog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Hajde Becire ispisite historiji
Zao mi je sto sam onako srao, ali takav je bio momenat
Je li sto posto s pobjedom protiv Grusije idemo dalje ili opet cekamo nesto?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)