FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 12:14

Jeftino smo se prodali, jeftino, da jeftinije nismo mogli...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jun 2009, 12:16

Faruk bukvalno nista nije uradio, niti je smanjio dugovanja niti je uspio da zaustavi dalji rast duga a sto se tice sportskog segmenta tu smo bili katastrofa. Pa ovu drugu polusezonu nismo imali ni generalnog sponzora (i ako smo na dresovima nosili Logosoft i Jomu) nismo ni feninga u ovom drugom dijelu dobili ! Faruk je ljudina ali treba priznati da nista nismo ostvarili dok je on bio u klubu, cak smo i nazadovali. Covjek je proveo 2 mandata i nista nije postigao i najbolje je rijesenje vratiti provjerene i kvalitetne ljude u klub (kao sto je i uradjeno) i samo je to put da krenemo u neku pozitivnu buducnost. Svi imamo isti cilj, a to je jak Zeljo, Evropski Zeljo i veoma je vazno da budemo slozni, da budemo istog misljenja i onda uz ogromne promjene unutar kluba zapoceti proces "Vracanja stare slave" !
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2009, 12:20

ČUVA BOG ŽELJU SVOG!!!

Moderator edit : Ne koristi velika slova ! Hvala
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jun 2009, 12:29

ja fakat ne vidim u cemu je problem...jeli bio neko treci da se bolje prodamo? ko je jos htio da preuzme funkciju
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 jun 2009, 12:40

Nije bitno kakko smo se prodali bitno je da postoje demagozi i seratori,kojim nista nebi valjalo,koliko god smo bili u kurcu ONDA ti isti su otjerali amara zato sto nije osvojio titulu i mozes misliti izgubio od hartsa,sta bi sada dali smao za borbu za titulu,zato naviknite na seratore demagoge i razne papke koji bi i protiv fergusona bili.

PS:Virtual ne mislim na tebe ali ako se pronadjes u ovome :roll:
AMAR OSIM!!!

Karky
Kontakt:

Post Postao/la Karky » 16 jun 2009, 12:55

Dajte ba, pa svi smo zeljni promjena u klubu! Svake godine se nadamo da ce bit malo bolje a iz godine u godinu sve gore. Sada treba dati punu podrsku Zuji, covjek ima zelju da nesto napravi, voli Zelju sto je najbitnije. Moramo vise izac iz ovog sivila, probat dovest par kvalitetnih igraca i ett. Nije mi jasno sta neki igraci vise traze u Zelji. Pola ekipe treba otjerat, neki se trebaju pitat zasluzuju li da nose Zeljin dres...Zujo samo naprijed od tebe bar nesto ocekujemo...VOLIM TE ZELJO!!!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 jun 2009, 13:06

Stvarno vama nebi Bog dragi ugodio.Cuj sad nevalja ovo nevalja ono.Ko god dodje vama nece valjati ali ja bi bio zadovoljan da se pocne praviti ekipa koja ce sledece godine izaci u Evropu bar kao treceplasirana.To bi bio ogroman uspjeh poslije ovi sezona gdje smo 2-3 kola do kraja blizi bili ispadanju nego Evropi.A onda drugu sezonu krenuti na titulu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 16 jun 2009, 14:15

123456 je napisao/la:Stvarno vama nebi Bog dragi ugodio.Cuj sad nevalja ovo nevalja ono.Ko god dodje vama nece valjati ali ja bi bio zadovoljan da se pocne praviti ekipa koja ce sledece godine izaci u Evropu bar kao treceplasirana.To bi bio ogroman uspjeh poslije ovi sezona gdje smo 2-3 kola do kraja blizi bili ispadanju nego Evropi.A onda drugu sezonu krenuti na titulu.
respect qmee....tako je!!!

sta vam sad ne valja ni zujo?!!..cccc...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 14:19

123456 je napisao/la:Stvarno vama nebi Bog dragi ugodio.Cuj sad nevalja ovo nevalja ono.Ko god dodje vama nece valjati ali ja bi bio zadovoljan da se pocne praviti ekipa koja ce sledece godine izaci u Evropu bar kao treceplasirana.To bi bio ogroman uspjeh poslije ovi sezona gdje smo 2-3 kola do kraja blizi bili ispadanju nego Evropi.A onda drugu sezonu krenuti na titulu.
Izaći ćemo mi u Evropu, ali pod koju cijenu čovječe? Zar možete ignorisati sve dugove koje su ovi napravili?

Zapitate li se ikada gdje su nestali silni milioni koje smo dobili odličnim igrama u kvalama za Ligu prvaka.
Voli te tvoje Sarajevo.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 jun 2009, 15:07

A gdje su pare od Dialibe Stilica itd...zar mislis da su samo oni krivi.Licno vise nikome nevjerujem sto se tice dugova kluba.Kako koja garnitura dolazi prica istu pricu a to je : zatekli smo dug xxx a sad smo ga sveli na yyy .Poslije dolazi druga garnitura i sve je isto.Kome vjerovati?Ko od nas navijaca ima uvid u finansije?Niko.E zato mene zanima samo plasman.Jer koliko se zaradilo od Predkola LP?Pa evo prosle godine kazu stigo racun od aviokopanije za prevoz valjda u kipar ili Norvesku ili gdje ti ja znam.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 16 jun 2009, 15:10

ljudi ba ovo je neki kitar koji hoce da nam unisti i ono sto valja nase zajednistvo pusti ba papke...
ZELJO SAMPION 2009/2010

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jun 2009, 15:13

Ok, poslije Zuje su ostala dugovanja ali manje-vise poslije svakoga prijedsjednika su ostala dugovanja i poslije Landze i poslije Telibecirovica ali razlika izmedju Zuje i npr. Faruka jest ta da je Zujo imao uspjeha dok kod Faruka su dugovanja samo rasla a za opstanak smo se borili (e covjece za opstanak! :x )...svaki klub ima dugovanja, samo je pitanje dali ce se ti novci uloziti u nesto pametno ili u neke gluposti. Moram priznati da su se novci kod nas donekle ulozili pametno : nekoliko godina smo bili ubjedljivo najjaci u drzavi, ali isto tako smo morali da nastavimo sa tim dobrim radom ali smo sebi dozvolili nedopustljiv pad...takodjer na stadionu se MORALO nesto poraditi ali eto...Ono sto hocu da kazem je to da Zujo nije idelan ali on je jedini covjek (priznali mi to ili ne) koji sa svojim ljudima moze izvuci klub iz ove situacije i odvesti ga na jednu jacu razinu...najveca glupost bi bila da se dopustilo da Faruk nastavi sa radom jer stvarno nista nije uspio napraviti za vrijeme svog mandata.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 16 jun 2009, 15:22

Ja samo znam da je Željo osvajao duple krune, igrao u zapažene uloge u evropi, redovno punio Grbavicu itd itd. dok je Žujo bio predsjednik.
Dok je bio Faruk, Željo se dvije sezone zaredom, borio za opstanak...**** dugove, svaki klub na svijetu ih ima...Hoćemo titule pa nek oni duguju milione... :D

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 jun 2009, 15:25

Znaš u čemu je fol. Onda se i moglo naći levata da im napraviš dug. Danas teško buraz, pogotovo kad te raja "znaju". Jednom možeš i izlevatiti nekog, a već dvaput teško.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jun 2009, 15:33

čamac je napisao/la:Znaš u čemu je fol. Onda se i moglo naći levata da im napraviš dug. Danas teško buraz, pogotovo kad te raja "znaju". Jednom možeš i izlevatiti nekog, a već dvaput teško.
Čamac, dok je Žujo bio prijedsjednik imali smo uspjeh, bili smo cijenjeni u Europi...Po vašoj priči svakog prijedsjednika bi trebali kuditi jer poslije svakoga je ostajao dug. Samo razlika između tih prijedsjednika i Žuje je ta da je Žujo sa uspjehom vodio klub dok ovi ostali nisu imali uspjeha ni u jednom segmentu. Trebamo čovjeku dati šansu, neznam šta želite postići sa ovim crnjacima, 100% sam ubjeđen da je Žujo dobro riješenje i vidjet čemo ko je bio u pravu.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 jun 2009, 15:42

Jarane nisam Farukovac (skačio sam se s njim more puta) da šta ne pomisliš. Zapamti Žujo nije ništa vodio, Žujo je samo upropaštav'o. Amar je napravio čudo. Nijaz je odrađiv'o neke stvari jer ne može ovdje drukčije da si Manchester. Žujo, Trklja i kompanija su uništili sve. Jelo se, pilo se, ****.alo se, kupovalo za privatne potrebe, sve na Željin račun. Nije baš lako slupat' zarađene milione i još ostaviti duga 3 miliona. Ne znam, možda si mlad ili si možda zaboravio neke stvari. Može Žujo (Allah svašta može dati) Želju odvesti i u ligu šampiona, ali će Žujo vazda ostati obični ka.rina.š. Šta je tu je. Samo lagano, oprezno bez ikakve euforije jer joj zaista nema mjesta.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jun 2009, 15:48

Vidjeli smo ucinke trojca Telibecirevic-Ahmedbegovic-Hotic (prije njega Krunic)
A sad cemo vidjeti ucinke starog trojca Žujo-Brkovic-Osim (koji je vec donosio duple krune i 3 pretkolo LP)
Živi bili pa vidjeli...vrijeme ce sve pokazati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 16 jun 2009, 16:40

Pa ja ne znam čovjeka na planeti da nije zadužen i u dugovima nekakvim, to je danas postala svakodnevnica. Isto je i sa klubovima, kolike se samo pare prevrču i obrču, pa 99% klubova u svijetu je u dugovima, evo nedavni primjer West Hama isl.
Tražili smo promjenu i odlazak Faruka i co., došao je Žujo, klub ne može biti u većim gov. nego što je sad, samo se još može ugasiti a to mi nečemo dozvoliti. I čisto sumnjam da će se Žujo moći dodatno zaduživati na račun kluba kao što je to nekada mogao i uzimati pare, jer više su svi upoznati sa situacijom u klubu što onda nije bio slučaj.
SAMO ŽELJO

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 16 jun 2009, 16:54

Želim da Željo svake godine igra u Evropi

Sabahudin Žujo ponovo je imenovan za predsjednika Željezničara na sjednici Skupštine kluba.

Žujo je na poziciji predsjednika zamijenio Faruka Telibećirevića, a izabran je jednoglasnom odlukom Skupštine.

Mene interesiraju samo rezultati, želim da ekipa odmah u narednoj sezoni izbori plasman u Evropu, a da u kratkom roku stvorimo uslove da se borimo za Ligu šampiona jer to grad Sarajevo zaslužuje. Hoću da budemo prvi u BiH, da svake godine igramo u Evropi. Nadam se podrški svih, kao i navijača, koji trebaju biti naša najveća baza za uspjeh. Preko 200 hiljada navijača i još toliko simpatizera nešto su što niti jedan klub u državi nema, rekao je Žujo, a prenosi Dnevni avaz.

Na sjednici je izabran i potpredsjednik Skupštine, a tu funkciju će obavljati Ermin Pešto.
SAMO ŽELJO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 17:17

Sva čast, ali nikada neću podržati one koji su pokrali milione.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, hotonjskimaher, MostarReds22 i 36 gostiju.