BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Znaci nama sad vise igra da ITA dobije Spaniju, i onda ako mi uzmemo Gruziju, a Grci ce vjerovatno igrati full protiv Spanije, imamo sanse i za 3. mjesto?
kada ne valja kritikujemo, a poslije danas treba i pohvaliti igrače
odlična igra u obrani, konstantno smo bili aktivni, ipak opet su slobodna bacanja kriminalna
najvažnije od svega je što odlučujemo sami o svojoj daljoj sudbini i konačno ne moramo čekati neke rezultate da se poklope
sada kad smo hvala Bogu stekli samopouzdanje, mirne i hladne glave, bez euforije,potući se protiv Gruzije
odlična igra u obrani, konstantno smo bili aktivni, ipak opet su slobodna bacanja kriminalna
najvažnije od svega je što odlučujemo sami o svojoj daljoj sudbini i konačno ne moramo čekati neke rezultate da se poklope
sada kad smo hvala Bogu stekli samopouzdanje, mirne i hladne glave, bez euforije,potući se protiv Gruzije
BALL DON'T LIE
-
- Kontakt:
Djedovic je primjer izdajnika koji iz udobnosti doma pljuje indirektno kad god moze ove momke,ovakav bi u ratu zabio noz u ledja.U najboljim godinama se odrekao repke i sad soli pamet,nama treba da je cast sto imamo Nurkica ovakvog kakav jeste,kakva njegova partija danas brutalno..
Ma ja,Mamukelashvili je njihov najopasniji igrac s loptom.Tu treba mjenjati defanzivce na njemu,umarati ga sto vise.Dobro je da sad imamo 48h do utakmice.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:25Bitadze je stara Nurkićeva mušterijaL-Train je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:24Pa jaci je Nurk od Bitadzea,ali tu sigurno imamo manju prednost u odnosu na utakmicama sa Talijanima i Grcima.Dodude i njega nece biti lako zaustaviti u napadu.Ono sto je dobro mislim da gruzini imaju jos manje sirine od nas,a i Shengelia ne djeluje fizicki dobro.Tu su Goga,Mamukelashvili i amer,to im je najjaca trojka na ovom prvenstvu.![]()
Ja se više brinem Mamukelashvilija nego Goge.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Mislim da bi onda Spanija ispala u tom slucaju. A mi bi bili treci.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Imamkarbarum je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:43Djedovic je primjer izdajnika koji iz udobnosti doma pljuje indirektno kad god moze ove momke,ovakav bi u ratu zabio noz u ledja.U najboljim godinama se odrekao repke i sad soli pamet,nama treba da je cast sto imamo Nurkica ovakvog kakav jeste,kakva njegova partija danas brutalno..

Evo Grci po internetu plaču na sudije, napaćeni su oni nekako kao narod. Imaju neku čudnu averziju protiv nas uvijek, zato mi i jest najdraže kad njih pobijedimo u bilo kojem sportu.
-
- Kontakt:
Da i kod nas igraju Musa , Garza i ostali bila bi druga priča. To sta ji bilo da bi bilo je suplja priča. Jedina istina je da ovi momci imaju muda do poda.darker10 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:42Pa da je Giannisa poslao zadnjih pet minuta to bi nam i bilo uz ovu katastrofalnu realizaciju slo bacanjabordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:38Šta kaže Djedovic podcaster nema šanse dobiti Grcku .
Samo ću reći POZDRAV ZA SVE ONE KOJI VOLE DRZAVU BIH I ONE KOJI VOLE OVU REPREZENTACIJU. Dušmani dudlajte ga
to nema nikakvde veze s time štpo je očito da ima skroman vokabularlumani je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:45Kameni ima Problem sa vilicom,neki dan smo pricali sa njimjedva otvara usta.
Inace danas![]()
![]()
Oni su gori od nas po tom pitanju. Bukvalno kad igraju Pao ili Oly uvijek, ali uvijek su im sudije krive kad popuse. Kad dobiju, sve je odlicno. Odvratni navijaci, mozda jedino Rumuni idu uz njih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Burberry46
- Kontakt:
Svaka cast momci, velika pobjeda
Pokazalo se da moras biti cvrst u odbrani i da je to kljuc
Popraviti slobodna bacanja, mozda bas protiv Gruzije to odluci.

Pokazalo se da moras biti cvrst u odbrani i da je to kljuc
Popraviti slobodna bacanja, mozda bas protiv Gruzije to odluci.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Ovom malom glupanu sto za Borusiju navija i sto ovde trola izredamo ti se na zenski rod i mi a i igraci i ss. Volim te Bosno!
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Ma oni su se prepali pobjede zato se ruka skratila na slobodnim.Bit će bolje protiv Gruzije.
To nabrojani ljudi kod nas uopste nisu na prvenstvu .Giannis jest.bordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:47
Da i kod nas igraju Musa , Garza i ostali bila bi druga priča. To sta ji bilo da bi bilo je suplja priča. Jedina istina je da ovi momci imaju muda do poda.
-
- Kontakt:
Prikljucujem se zeljamaventilateur je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:49Ovom malom glupanu sto za Borusiju navija i sto ovde trola izredamo ti se na zenski rod i mi a i igraci i ss. Volim te Bosno!

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Treba izbjec Izrael u iducoj fazi. 

Trenutno korisnika/ca: filip13, Google Adsense [Bot], invincible1921, Maverick i 42 gosta.