Kameni je ocito zelio ostati hladne glave, a ne da kao u Kelnu pjevamo i slavimo 'prolaz' nakon pobjede nad Slovenijom, pa onda hladan tus.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
To je najjaca scena eurobasketa do sad, okrece se prema svoj trojici ponaosob i govori im da se yebuMElloo je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:27Gruziju moramo uvest u nervozu, oni su psihicki bas nestabilni ovo prvenstvo.Njima se neko odlijepi na vise od 7 razlike ne vracaju se vise.Svadjaju se sa trenirama na klupi lupaju udaraju,Shengelia je ganjao sudije poslije jedne utakmcie osiguranje moralo djelovat.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hoce li Halilovic biti spreman za Gruziju?
Sta li ce sad Djedovic reci, juce kaze nemamo sanse protiv grcke trener treba odmoriti sve za gruziju. Jes pametan
Ljudi imaju 10 razlike protiv Spanije, tamo Bitadze lupa po klupi svojoj hoce da udara nekog od onih pomocnika ko da gube 30Kaunas je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:31To je najjaca scena eurobasketa do sad, okrece se prema svoj trojici ponaosob i govori im da se yebuMElloo je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:27Gruziju moramo uvest u nervozu, oni su psihicki bas nestabilni ovo prvenstvo.Njima se neko odlijepi na vise od 7 razlike ne vracaju se vise.Svadjaju se sa trenirama na klupi lupaju udaraju,Shengelia je ganjao sudije poslije jedne utakmcie osiguranje moralo djelovat.![]()

Nisu dobri nikako u glavu samo ih uvest u nervozu
Al' su se Grci upalili oko sudija, vrijedi ovo gledati iako ćemo izgubiti od Gruzije 

40 min od toliko zivota. Ko hoce, ko nece ...DamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:29Realno da je bilo makar 30 sekundi jos, ne bi me iskreno cudio poraz. Ako nista, nismo ispali u grupi bez ispaljenog metka.![]()
Mislim da tesko sta mozemo Gruziji. Pogotovo zbog odmora igraca i potrosenosti. Ali idemo se pobit pa sta bude. Uz ovu odbranu je sve moguce. Samo bacanja vala da popravimo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakvi su gruzijci za tri poena
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vjerovao ili ne, gori od nas. 15/70 do sad na prvenstvu.
4/22, protiv Grčke
3/21, protiv Italije
8/27, protiv Španije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Šta kaže Djedovic podcaster nema šanse dobiti Grcku .
Samo ću reći POZDRAV ZA SVE ONE KOJI VOLE DRZAVU BIH I ONE KOJI VOLE OVU REPREZENTACIJU. Dušmani dudlajte ga
Samo ću reći POZDRAV ZA SVE ONE KOJI VOLE DRZAVU BIH I ONE KOJI VOLE OVU REPREZENTACIJU. Dušmani dudlajte ga
Ide protiv nas nesto slicno.L-Train je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:24Pa jaci je Nurk od Bitadzea,ali tu sigurno imamo manju prednost u odnosu na utakmicama sa Talijanima i Grcima.Dodude i njega nece biti lako zaustaviti u napadu.Ono sto je dobro mislim da gruzini imaju jos manje sirine od nas,a i Shengelia ne djeluje fizicki dobro.Tu su Goga,Mamukelashvili i amer,to im je najjaca trojka na ovom prvenstvu.

- Shategabri
- Kontakt:
Lijepa pobjeda, neovisno o svemu moramo pobijediti i zadnju. Poraz je adio. Samo se plasim da nismo danas potrosili baterije.
Nisu mi jasni kritizeri, ali do njih je
Nisu mi jasni kritizeri, ali do njih je
Pa da je Giannisa poslao zadnjih pet minuta to bi nam i bilo uz ovu katastrofalnu realizaciju slo bacanjabordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:38Šta kaže Djedovic podcaster nema šanse dobiti Grcku .