De ba, mani me pacenistva. Ljudi su odmarali Janisa, mi ih bez njega dobili 3 razlike. Čovjek je zvijer, da je igrao, a mogao je igrati samo su ga odmarali, sve ispod 15 razlike bila bi lutrija. Ne moraš mi odmah licitovati 10 naših igrača koji uopste nisu tu. Eto, da na te pobrojane još imamo Mirzu Teletovica iz 2013. i Damira Mrsica iz 2005., mislim da bi mogli i na zlato.Dinhooo je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:17A sta mislis da su kod nas u rotaciji bili:
Musa, Garza, Sulejmanovic, Halilovic, Djedovic i neki bolji amerikanac(cast Robersonu)
Ono kad vec gledamo sta bi kad bi. Ja mislim da bi ih opet pobijedili.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Protiv Gruzije ce biti tvrda utakmica, sporiji ritam sigurno nego u ovim drugim utakmicama. Rekao bih da smo mi tu negdje s njima, mozda su oni malo jaci ali nista ne mora znaciti
Pa jaci je Nurk od Bitadzea,ali tu sigurno imamo manju prednost u odnosu na utakmicama sa Talijanima i Grcima.Dodude i njega nece biti lako zaustaviti u napadu.Ono sto je dobro mislim da gruzini imaju jos manje sirine od nas,a i Shengelia ne djeluje fizicki dobro.Tu su Goga,Mamukelashvili i amer,to im je najjaca trojka na ovom prvenstvu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Sto najvise boli je kad skontas sta je moglo bit ova prica…. Mi igramo sa 9 igraca …….
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bitadze je stara Nurkićeva mušterijaL-Train je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:24Pa jaci je Nurk od Bitadzea,ali tu sigurno imamo manju prednost u odnosu na utakmicama sa Talijanima i Grcima.Dodude i njega nece biti lako zaustaviti u napadu.Ono sto je dobro mislim da gruzini imaju jos manje sirine od nas,a i Shengelia ne djeluje fizicki dobro.Tu su Goga,Mamukelashvili i amer,to im je najjaca trojka na ovom prvenstvu.

Ja se više brinem Mamukelashvilija nego Goge.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Uzima kipar gruziju
Bravo momci, hladne glave u cetvrtak.

Istina.. Ko zna sta bi biloDjaniTarik je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:23Sto najvise boli je kad skontas sta je moglo bit ova prica…. Mi igramo sa 9 igraca …….
-
- Kontakt:
Ma vidim da ga uvijek pljuju pa reko da nije šta usro i danas.L-Train je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:13Naravno da ima,sa ovako malo napadackog talenta bilo koga treba dobiti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:08Ima li šta do Aziza Bekira il su svi zaslužni sem njega![]()
![]()
Pobjedi se u zube ne gleda iako je jedva na jedvite jade ostvarena.
Bravo momci i selektore.
Valjda im digne samopouzdanje pred Gruziju a i Halilović da zaigra. Ovo danas ne znaci nista ako ne dobijemo Gruziju.
Bravo momci i selektore.
Valjda im digne samopouzdanje pred Gruziju a i Halilović da zaigra. Ovo danas ne znaci nista ako ne dobijemo Gruziju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Gruziju moramo uvest u nervozu, oni su psihicki bas nestabilni ovo prvenstvo.Njima se neko odlijepi na vise od 7 razlike ne vracaju se vise.Svadjaju se sa trenerima, na klupi lupaju udaraju,Shengelia je ganjao sudije poslije jedne utakmcie osiguranje moralo djelovat.
Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 02 sep 2025, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko znaci kada i Roberson nadođe na svoje ...
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam kako je.Čas ga potpisuju ovako čas onakoFort je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:12Adis BećiragićSamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:08Ima li šta do Aziza Bekira il su svi zaslužni sem njega![]()
![]()
![]()

- PeppermintSA
- Kontakt:
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Veci Balkanci od nas samih ...MElloo je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:27Gruziju moramo uvest u nervozu, oni su psihicki bas nestabilni ovo prvenstvo.Njima se neko odlijepi na vise od 7 razlike ne vracaju se vise.Svadjaju se sa trenirama na klupi lupaju udaraju,Shengelia je ganjao sudije poslije jedne utakmcie osiguranje moralo djelovat.
Realno da je bilo makar 30 sekundi jos, ne bi me iskreno cudio poraz. Ako nista, nismo ispali u grupi bez ispaljenog metka.

Mislim da tesko sta mozemo Gruziji. Pogotovo zbog odmora igraca i potrosenosti. Ali idemo se pobit pa sta bude. Uz ovu odbranu je sve moguce. Samo bacanja vala da popravimo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo ovi Grci preozbiljna ciganija, možda i najveća na prvenstvu mimo ćif.uta. DaBogda ispali odma
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Povrede su sastavni dio sporta kao i adaptacija na iste. Naravno da je ogromna razlika kad ti glavni igrac ne igra.PeppermintSA je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:23De ba, mani me pacenistva. Ljudi su odmarali Janisa, mi ih bez njega dobili 3 razlike. Čovjek je zvijer, da je igrao, a mogao je igrati samo su ga odmarali, sve ispod 15 razlike bila bi lutrija. Ne moraš mi odmah licitovati 10 naših igrača koji uopste nisu tu. Eto, da na te pobrojane još imamo Mirzu Teletovica iz 2013. i Damira Mrsica iz 2005., mislim da bi mogli i na zlato.
Al eto ne igra ni kod nas. Realno nemamo srece sa povredama.
I ja sam ti nabrojao aktivne igrace koji su mogli/trebali igrati da je drugaciji/povoljniji splet okolnosti.
Ps: ako ces vec nabrajati nase legende, cast Teletovicu i ostalima ali Neno Markovic pa 10 mjesta prazno.