Jadna ova liga, kad' je Mirza proglasen za trenera kolaMegamon je napisao/la:
Jel' vama sta ovde smijesno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jadna ova liga, kad' je Mirza proglasen za trenera kolaMegamon je napisao/la:
Jel' vama sta ovde smijesno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odlican post bratee...samo nek mi nista ovi "realovi ,mancesterovi "navijaci ne dolazeee....sto se mene tice ja ih nikada ne zelim vidjeti na tekmama Sarajeva cisto da popune prosjek ...sam i znas brate da ljubav prema bordo bojji mora poceti od malih nogu a ne odjednom ...ja sam to vidjeo sada u zenici kada sam poveo svoju dvojicu havera koji nikada nisu bili na utakmici u zivotu i vidjeo sam da kod njih nema zara i ljubavi i da to sada u ovim godinama i nece postici...i da stvarno nasa ljubav i ona zar ..ma neznam objasniti to vise al shvatio sam jedno , a to je da oni nikada nece dozivjeti taj nalet adrenalina ili tugu nakon poraza nasih timova ..molotovljev je napisao/la:Najjace oruzje FK Sarajevo su njegovi navijaci,popularne Horde Zla,Pitari,Veterani..
Tu ljubav ne shvataju oni,koji ne pripadaju jednoj od navijackih grupa..
U vremenu kada TV ekrane preplavljuju veliki evropski klubovi,ostati dostojan i ponosan je veliko iskusenje..
Ako se vratimo unazad,recimo pola godine,'pogledamo' Kosevo..zaista je bilo uzivanje gledati tekmu..
To je ono o cemu sam oduvijek sanjao..bez agresivne pirotehnike,grla i dlanovi,zastave,transparenti..
Omalovazavati nas klub,hm..mogu oni koji upravo sjede pored TV i cekaju tu neku euro utakmicu..
Dođite na Kosevo,budite dio istine i stvarnosti..promijenit cete misljenje,siguran sam..
Hvala svima koji nas postuju..zapravo,koliko vi nas postujete,toliko i mi vas..
STADION KOŠEVO,FUDBALSKI TO JE HRAM,NA NJEMU IGRA SARAJEVO,TIM ZA KOJI ŽIVIM JA..
Brate ja tebe i ti mene razumijemo,jer mi zivimo fk sarajevo i svi isti kao sto smo mi.Sve si ovo dobro rekao.Ja ne mogu sebi da dodjem kad vidim ove "navijace" kojekakvih stranih klubova ne znam dal ih zalim ili da im se smijem.Ja sam bolestan par dana nakon utakmice u kojoj sarajevo zijani.Pratim voljeni klub dugo kako na kosevu tako i na strani i moj svijet je bukvalno bordo-bijeli.Svaki damar moga tijela reaguje na utakmici naseg kluba pa se jos vise frapiram kad vidim ove "strane" zaljubljenike u fudbal kako punih usta palamude o bundes ligi i slicnim karinaskim ligama.Ja cu ziviti moje sarajevo svim srcem i pratit cu ga kad god mogao i gdje god igrao.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.molotovljev je napisao/la:Najjace oruzje FK Sarajevo su njegovi navijaci,popularne Horde Zla,Pitari,Veterani..
Tu ljubav ne shvataju oni,koji ne pripadaju jednoj od navijackih grupa..
U vremenu kada TV ekrane preplavljuju veliki evropski klubovi,ostati dostojan i ponosan je veliko iskusenje..
Ako se vratimo unazad,recimo pola godine,'pogledamo' Kosevo..zaista je bilo uzivanje gledati tekmu..
To je ono o cemu sam oduvijek sanjao..bez agresivne pirotehnike,grla i dlanovi,zastave,transparenti..
Omalovazavati nas klub,hm..mogu oni koji upravo sjede pored TV i cekaju tu neku euro utakmicu..
Dođite na Kosevo,budite dio istine i stvarnosti..promijenit cete misljenje,siguran sam..
Hvala svima koji nas postuju..zapravo,koliko vi nas postujete,toliko i mi vas..
STADION KOŠEVO,FUDBALSKI TO JE HRAM,NA NJEMU IGRA SARAJEVO,TIM ZA KOJI ŽIVIM JA..
a i jeste puno slabiji... 3. ste, kao da ste zadnji jbt.. sta bi mi trebali govorit kad 5 godina nismo presli 5.og mjesta, kada je cilj bio obezbijedit opstanak...kao da ste 10 godina zaredom 1. jbt pa sad vam 3. mjesto nije dovljno... budite malo realni, nemojte biti nezahvlani...Megamon je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce se kad tad u Saraj'vo vratiti Blekic/Gracic a zajedno sa njim i veliki Husref Musemic.Pa mi da smo na prvom mjestu nebi bilo utakmice na Kosevu ispod 15 hiljada a samim time bi bila i zagarantovana "argentina" na sjeveru.
Pa zato vas je tih godina protiv radnika bilo 100 u kopunedaTM je napisao/la:a i jeste puno slabiji... 3. ste, kao da ste zadnji jbt.. sta bi mi trebali govorit kad 5 godina nismo presli 5.og mjesta, kada je cilj bio obezbijedit opstanak...kao da ste 10 godina zaredom 1. jbt pa sad vam 3. mjesto nije dovljno... budite malo realni, nemojte biti nezahvlani...Megamon je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce se kad tad u Saraj'vo vratiti Blekic/Gracic a zajedno sa njim i veliki Husref Musemic.Pa mi da smo na prvom mjestu nebi bilo utakmice na Kosevu ispod 15 hiljada a samim time bi bila i zagarantovana "argentina" na sjeveru.
pa dokle vise ova prica o husrefu, ko da je bog frajer. daj ba popustite malo. dabogda se blekic nikad ne vratio, dosta nam je pomogao. a gracicu svaka cast, gospodin pravi za sveMegamon je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce se kad tad u Saraj'vo vratiti Blekic/Gracic a zajedno sa njim i veliki Husref Musemic.Pa mi da smo na prvom mjestu nebi bilo utakmice na Kosevu ispod 15 hiljada a samim time bi bila i zagarantovana "argentina" na sjeveru.
pa sta treba da oproste dug jel? od cega ce zivjeti prijatelju moj? kakav smo mi to narod postali..fujmma_hz je napisao/la:Arsenijevic.Scepanovic ,Gutic traze raskid na stetu kluba e jbg pa to ti je kad nisu djeca Sarajeva ba i mi i ne zasluzujemo da dovodimo ove sa strane sto ne vole Sarajevo jer ljude necemo da placamo...treba samo vracat ove nase standardne i neka igraju jbg uvijek cemo im biti duzni al nece nikad traziti raskid na stetu kluba jer vole Sarajevo ..jbt pa ni prije nije bilo para al se nije javno izlazilo i kukalo jbt.. al tad su tu bili ljudi koji su voljeli Sarajevo i samo su sutili i igrali!!
Jao doticni bolesnice, a ti kontas Hareta se tice sta maloumnici poput tebe koji nemaju muskosti izaci pred ljudinu kao sto je on i reci mu to u lice frajercicu,nego jedva docekati stavljati ljubomorne komentarcice po forumu...nesto jako boli briga i klecaju mu koljena... HAHAHAHAHAHA mnogo li si simpatican! Cudo te kako jos nisu za administratora postavili, a tek bih tad oplakala od smjeha!A ljude koji zive svoj zivot poput Muce i koji je njegov komsija, prijatelj i insan ostavi na miru i ne povezuj ga ni sa kim zato sto Hare ima prijatelja na svakom koraku koji ga cijene ne samo kao igraca, vec prije svega covjeka koji ti za razliku od njega i pojedinaca nikada neces biti, jer je on jedan po jedan, pa mozes i crknuti tipkajuci po forumu dok nisi snjuhalo na treningu ili utakmici, pa jedva cekas da sta prokomentarises, ali dzaba ti... Niko ni za koga ne moze dati gol niti se za nekog boriti u zivotu k'o svi sami za sebe! Savjet: Ostavi se tudjeg zivota i prihvati se jadan svog!!!!Dirk je napisao/la:Jucer je ljubimac foruma nas Messi Haris Handzic imao svadju sa Mirzom i onda se pojedinci pitaju sto ne igra
Trenirao je odvojeno a ostali igrali lopte![]()
Misli Hare da mu se Muco jos nesto pita pa moze raditi sta hoce
nebi da se petljam na ovu temu al nebi ni ti taj igra dzaba ni za jedan klub bukcvalno ti ljudi su gladni i zedni kao i kod na s u celiku imaju nekakve plate 3000km i 5000km a nikada te pare nisu dobili na ruke to je samo na papiru ipak ja mislim da te ljude treba podrzati imaju i oni porodice i ovo im je hljeb bukvalno ...mma_hz je napisao/la:Arsenijevic.Scepanovic ,Gutic traze raskid na stetu kluba e jbg pa to ti je kad nisu djeca Sarajeva ba i mi i ne zasluzujemo da dovodimo ove sa strane sto ne vole Sarajevo jer ljude necemo da placamo...treba samo vracat ove nase standardne i neka igraju jbg uvijek cemo im biti duzni al nece nikad traziti raskid na stetu kluba jer vole Sarajevo ..jbt pa ni prije nije bilo para al se nije javno izlazilo i kukalo jbt.. al tad su tu bili ljudi koji su voljeli Sarajevo i samo su sutili i igrali!!
ja nigdje nisam napisao da ne treba da ih placamo nego sam samo rekao da ne zasluzujemo da ih dovodimo kad ih nemozemo placati ..jbg nije fer prema njima..bilinopolje je napisao/la:nebi da se petljam na ovu temu al nebi ni ti taj igra dzaba ni za jedan klub bukcvalno ti ljudi su gladni i zedni kao i kod na s u celiku imaju nekakve plate 3000km i 5000km a nikada te pare nisu dobili na ruke to je samo na papiru ipak ja mislim da te ljude treba podrzati imaju i oni porodice i ovo im je hljeb bukvalno ...mma_hz je napisao/la:Arsenijevic.Scepanovic ,Gutic traze raskid na stetu kluba e jbg pa to ti je kad nisu djeca Sarajeva ba i mi i ne zasluzujemo da dovodimo ove sa strane sto ne vole Sarajevo jer ljude necemo da placamo...treba samo vracat ove nase standardne i neka igraju jbg uvijek cemo im biti duzni al nece nikad traziti raskid na stetu kluba jer vole Sarajevo ..jbt pa ni prije nije bilo para al se nije javno izlazilo i kukalo jbt.. al tad su tu bili ljudi koji su voljeli Sarajevo i samo su sutili i igrali!!
Ma nema potrebe ovom čovjeku pisati. On Harisa nemože smisliti i ja bi lično volio da mi nevede razloge zašto toliko mrzi momka, zašto mrzi momka koji je rame uz rame sa Alenom Škorom po broju nastupa i datih golova, koji je klubu donio preko 300 000 Eura, koji voli FKS za razliku od ovih lezihljebovića koji dolaze samo da uteftere nastup u 1 ligi.HZkraljica je napisao/la:Jao doticni bolesnice, a ti kontas Hareta se tice sta maloumnici poput tebe koji nemaju muskosti izaci pred ljudinu kao sto je on i reci mu to u lice frajercicu,nego jedva docekati stavljati ljubomorne komentarcice po forumu...nesto jako boli briga i klecaju mu koljena... HAHAHAHAHAHA mnogo li si simpatican! Cudo te kako jos nisu za administratora postavili, a tek bih tad oplakala od smjeha!A ljude koji zive svoj zivot poput Muce i koji je njegov komsija, prijatelj i insan ostavi na miru i ne povezuj ga ni sa kim zato sto Hare ima prijatelja na svakom koraku koji ga cijene ne samo kao igraca, vec prije svega covjeka koji ti za razliku od njega i pojedinaca nikada neces biti, jer je on jedan po jedan, pa mozes i crknuti tipkajuci po forumu dok nisi snjuhalo na treningu ili utakmici, pa jedva cekas da sta prokomentarises, ali dzaba ti... Niko ni za koga ne moze dati gol niti se za nekog boriti u zivotu k'o svi sami za sebe! Savjet: Ostavi se tudjeg zivota i prihvati se jadan svog!!!!Dirk je napisao/la:Jucer je ljubimac foruma nas Messi Haris Handzic imao svadju sa Mirzom i onda se pojedinci pitaju sto ne igra
Trenirao je odvojeno a ostali igrali lopte![]()
Misli Hare da mu se Muco jos nesto pita pa moze raditi sta hoce
majke mi postajes zakte sa tim blekićem,pa ti vidi...jarane ako taj isti blekić uvali 10 milioncica sto bi rekla Lana ja bi ga podrzao,a ovako jedan ublehas manje...Megamon je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce se kad tad u Saraj'vo vratiti Blekic/Gracic a zajedno sa njim i veliki Husref Musemic.Pa mi da smo na prvom mjestu nebi bilo utakmice na Kosevu ispod 15 hiljada a samim time bi bila i zagarantovana "argentina" na sjeveru.
Gdje si druze,jel' te to pos'o ili zena priteglapadobranac1978 je napisao/la:majke mi postajes zakte sa tim blekićem,pa ti vidi...jarane ako taj isti blekić uvali 10 milioncica sto bi rekla Lana ja bi ga podrzao,a ovako jedan ublehas manje...Megamon je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce se kad tad u Saraj'vo vratiti Blekic/Gracic a zajedno sa njim i veliki Husref Musemic.Pa mi da smo na prvom mjestu nebi bilo utakmice na Kosevu ispod 15 hiljada a samim time bi bila i zagarantovana "argentina" na sjeveru.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Fudo, ledesma, mire971, napoleon72, ristagrad, Tatamata1946 i 87 gostiju.