Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
https://www.facebook.com/share/v/17FL6a ... tid=wwXIfr
Evo sa navijackog aspekta, ko hoce nek pogleda, nek premota na 1:53 i nek sam donese zakljucak. Ja necu nista rec.. mislim ovdje nema sta da se kaze. Igraju protiv Sarajeva na kosevu.. zamisli ti ovu ludariju hahahahaha
Evo sa navijackog aspekta, ko hoce nek pogleda, nek premota na 1:53 i nek sam donese zakljucak. Ja necu nista rec.. mislim ovdje nema sta da se kaze. Igraju protiv Sarajeva na kosevu.. zamisli ti ovu ludariju hahahahaha
Dize se prasina ⚫️🔴
- Quartararo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
BLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:25https://www.facebook.com/share/v/17FL6a ... tid=wwXIfr

Najveci bezkicmenjaci uvlakaci i pusaci k svemu sarajevskom

A vidis sad niko od njih nece nista kolentrisat na ovo…Convicts1988 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:36BLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:25https://www.facebook.com/share/v/17FL6a ... tid=wwXIfr
Evo sa navijackog aspekta, ko hoce nek pogleda, nek premota na 1:53 i nek sam donese zakljucak. Ja necu nista rec.. mislim ovdje nema sta da se kaze. Igraju protiv Sarajeva na kosevu.. zamisli ti ovu ludariju hahahahaha![]()
Najveci bezkicmenjaci uvlakaci i pusaci k svemu sarajevskomA nije tako bilo nekad u proslosti, imali su taj inat i prkos. Bruka i sramota od navijaca i ovo malo simpatizera sto je ostalo ...
Lagano preskoce post i napisu pustite njih, sto pisete s njima, cernobilcii tako to hahaha
Dize se prasina ⚫️🔴
Kura.ve male vraćaju se na ovaj forum u sve većem broju. Eto karaktera ahahaha 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sta ces ti pisat o karakteru, bio u bojkotu mjesec dana. Ljudi dodju ovdje da se sprdaju sa vama, ne vidim ni jedan drugi post osim zajebancije na vas racun. Samo argumentovani odgovori.. ajmo dalje
Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
Malo na ovu temu 1LF, ona nasa tema na ovom forumu nas ne zanima valjda si to upratio hehe. Malo vas prskamo po zvaljama dok je aktuelno ovo oko nase tekme i do sljedece zbogom, ako Slobodanka prezivi do proljeca

-
- Kontakt:
Dječaće mali, sam znaš da imamo više osvojenih titula kupa i lige BiH od vas, to je jedina činjenica.
Mi smo u prvoj ligi već treću godinu, dvije godine DLC, jedna godina kantona.
Koliko godina vi taborite po federalci i sramotite sami sebe u Premijer ligi?
Gore u nekim si postovima pisao nešto o Zenici, dizao Tz kao čaršiju, ja se nešto ne sjećam da su igrači Čelika toliko išli u Slobodu, čak šta više najbolji Slobodni igrači su dolazili kod nas, Alen Mešanović, Darko Vojvodić, u novijoj historiji Renato Gojković, mladi Mašetić...
Nekad su argumenti važniji dio konverzacije, a ne rekla kazala, i lažna priča mi Tuzlaci, a porijeklo iz nekog sela oko Tuzle čak šta više možda i Živinica
Nekad se moglo pričati sa Tuzlacima, kad su bili Tuzlaci od pokojnog Nevena, Karaća i ostale ekipe tamo 2007...a sad došli ovi "pravi" Tuzlaci tipa ledeni koji se i dalje javlja sa lažnih profila...
Pokušajte spasiti šta se spasiti može, ne uzdaj te se ni u koga, vama pola eksera treba da se zakuca u tabut, a ne cijeli...
Ne razumiju to konobari, cekaju da im se klub oglasi hahahahahahConvicts1988 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:46Malo na ovu temu 1LF, ona nasa tema na ovom forumu nas ne zanima valjda si to upratio hehe. Malo vas prskamo po zvaljama dok je aktuelno ovo oko nase tekme i do sljedece zbogom, ako Slobodanka prezivi do proljeca![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
Nulatridva je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:47Dječaće mali, sam znaš da imamo više osvojenih titula kupa i lige BiH od vas, to je jedina činjenica.
Mi smo u prvoj ligi već treću godinu, dvije godine DLC, jedna godina kantona.
Koliko godina vi taborite po federalci i sramotite sami sebe u Premijer ligi?
Gore u nekim si postovima pisao nešto o Zenici, dizao Tz kao čaršiju, ja se nešto ne sjećam da su igrači Čelika toliko išli u Slobodu, čak šta više najbolji Slobodni igrači su dolazili kod nas, Alen Mešanović, Darko Vojvodić, u novijoj historiji Renato Gojković, mladi Mašetić...
Nekad su argumenti važniji dio konverzacije, a ne rekla kazala, i lažna priča mi Tuzlaci, a porijeklo iz nekog sela oko Tuzle čak šta više možda i Živinica
Nekad se moglo pričati sa Tuzlacima, kad su bili Tuzlaci od pokojnog Nevena, Karaća i ostale ekipe tamo 2007...a sad došli ovi "pravi" Tuzlaci tipa ledeni koji se i dalje javlja sa lažnih profila...
Pokušajte spasiti šta se spasiti može, ne uzdaj te se ni u koga, vama pola eksera treba da se zakuca u tabut, a ne cijeli...
To si u pravi sto se tice pokojnog nevena i te ekipe, bili su cak sa nama na jugu protiv zelje ja mislim, te godine je pokojni neven i nastrado, poslje te utakmice par mjeseci… to su bili dobri momci, a ne ovi indijanci sad
Dize se prasina ⚫️🔴
Druze kad ces shvatit da vi kao skupina uopste nemate pravo da nekom nesto kazete, to je isto da napises da znas sta gisari kakanj misle o vamo, nebitno je uopste sta vi mislite o nekom, vi imate pravo da kometarisete red dragonse, gusare, one rokere iz zavidovica i tako to. Razumijes?
Dize se prasina ⚫️🔴
- Quartararo
- Kontakt:
Gledaj ledenog sto pise vrijeme je, a isti ovaj admin mu 4 profila ugasio hahahahaah jad zvavi fukara hahahaha nema vecih uvlakaca od njih, gdje god su se nekom mogli ulizat, ulizali su se hahahaha
Dize se prasina ⚫️🔴
zenićani k'o zenićani...
Uvijek neumoljivo pokažu koliko su ograničeni u mozak.
Uvijek neumoljivo pokažu koliko su ograničeni u mozak.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ti si druze najgluplji na ovom forumu, ti samo lupas glupostiX, jos nikad nisi nista konkret o napiso
Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
- Quartararo
- Kontakt:
Ne možeš budali objasniti da je budala.
Davno rečeno.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.