Jel to brojis onih 5 birvaktile Kupova Sampiona za redom dok ste fasistickim propagandama utjerivali strah u kosti protivnika ???? Jel to smatras titulama '??? To je LP ??? To je sistem koji je imao 8 Ekipa za razliku od ove danas LP to je totalno drugo takmicenje i drugi format.
Ajde floopino jedna pojedi se bolje ti je. Kao prvo, nije bilo 8 ekipa u to vrijeme, kad pises pokusaj se barem malo informisat, mogo si barem ako nista provjerit na wiki. Drugo, u tom istom takmicenju tada je igrao tvoj jadni klub koji je 2x za redom ispadao iz njega od Reala, i jednom od Atletica. Imali ste priliku da osvojite te trofeje ali smo mi to uradili za razliku od vas.
Nije te stid dičit se tim ttulama.Imate koliko i Barcelona titula LP.ostalih Evropskih trofeja ima Barcelona dovoljno da udjeli citavoj Evropi.Nemoj mi pricat o fudbalu od njegovo nastanka.To je bio neozbiljan sport, neshvacen..
Ja ba. Prvu Ligu osvojila Barca i bila trofejnija do gradjanskog rata. Fakat zanimljivo. A ako mislis na pedesete, pa eto, jedna informacija koju vjerovatno nisi znao jeste da je u finalu Lige prvaka 57-me izmedju Reala i Fiorentine bilo 120 000 ljudi, naravno neshvacen sport... A imate Europskih trofeja mnogo, stvarno nea sta. Pokupili 3 Lige prvaka, od tog dvije uz direktnu pomoc sudija, i tri Kupa UEFA hahaha, a ako hoces broji i one nocne turine iz jedne utakmice od Superkupova.
Pricamo o zadnjih 30-40 godina kad je Nogomet poceo rasti i rasti i dospjeti do najvaznije sporedne stvari na svijetu !!!! To je 50-setih fudbal bio bauk ???bio je pracen ??? Znas dosta o tom periodu ??? Znal iko o tom periodu ??? Imas li snimke tih utakmica da se vidi kvalitet ???
Nebudi smjesan.
Ovo je toliko smijesno da bi sve to bilo pretenciozno nazvat gluposcu. Mislim da je najbolje da se svi trofeji prije 2003. godine poniste i da bude ovako kako jeste, Barca bi sigurno bila najbolji klub na svijetu.
najvrijedniji sportski i fubalski komplex je Barcelona htio ti ili ne.Pocev od njihovog Youth System pa do njihovog organizovanja.
Real je finansijski najmocniji klub svijeta , ali i klub koji svake godine uprospasti veliki broj karijera
To samo vi mislite. Pitaj bilo kojeg neutralnog clana, ne neutralnog, pitaj svakog covjeka zdravog razuma na ulici koji je najveci klub svih vremena rec ce ti da je to Real Madrid. Ta je cinjenica neosporiva i ne moze je osporiti ni sam Bog. A o tome ko upropasti vise karijera... ja bi samo spomenuo ovaj... Hljeba, Cigrinskog, Gudjonsena, Ibru, Geovannija, Rikelmea, Eskera i ostale kretene iz Gaspartove ere. Znam da za Barcu nisi navijao kada su bili 6 godina bez ijednog trofeja i kada su se borili za Kup UEFA i ispadali od Brondbya, ali bar se malo informisi prije nego sto podjes lupat gluposti.