Misliš Rumunije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Što je najgore, sa dvije uzastopne utakmice protiv San Marina mogli se počistiti u Zenici. Dedić i Šunjić igraju baš na pozicijama sklonim kartonima. I Radeljić ali za njega imamo zamjenu.
Ko nema srece u kartama, ima na trenerskoj klupi.
Uspjeh nikad ne treba osporavati ali treba biti realan u pogledu na sljedece utakmice da jesmo ostavili 3 pobjede, zbog izuzetnog pristupa, trke i zalaganja, ali isto tako imali smo i dosta srece protiv Rumunije, protiv Kipra smo isto odigrali prvo uzasno poluvrijeme, stvarali su nam sanse kako su htjeli i iznenadjujuce da smo primili samo jedan, a San Marino, ako izuzmemo otezavajuce okolnosti (kraj sezone, vrucina) isto nije bilo ubjedljivo.napapijri1987 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:54Ma jeb.ena je ovo generacija i mislim da pobjeda protiv austrije znaci povjerenje i od cijele javnosti. Ko ce moci prigovoriti barbarezu sta ako bude imao 5/5? Nebitno kakva igra? Ko je to ocekivao? Niko. Ali i dalje se osporava kako on tako i ekipa.
SMN - BiH 0:2
Kupljeno, na zalost nema opcija izbora mjesta, ali princip je jasan kao na svakom gostovanju: ko prvi do sjedista, sam u njeg upadaBHFreak je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:08Pocela prodaja:
https://www.oeticket.com/en/event/oefb- ... iliate=O40
Sve ja to shvatam ali kako ces prigovoriti treneru koji ima 5/5? Ko je to prije njega tako otvorio kvalifikacije?Goalgetter je napisao/la: ↑02 sep 2025, 10:12Uspjeh nikad ne treba osporavati ali treba biti realan u pogledu na sljedece utakmice da jesmo ostavili 3 pobjede, zbog izuzetnog pristupa, trke i zalaganja, ali isto tako imali smo i dosta srece protiv Rumunije, protiv Kipra smo isto odigrali prvo uzasno poluvrijeme, stvarali su nam sanse kako su htjeli i iznenadjujuce da smo primili samo jedan, a San Marino, ako izuzmemo otezavajuce okolnosti (kraj sezone, vrucina) isto nije bilo ubjedljivo.napapijri1987 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:54Ma jeb.ena je ovo generacija i mislim da pobjeda protiv austrije znaci povjerenje i od cijele javnosti. Ko ce moci prigovoriti barbarezu sta ako bude imao 5/5? Nebitno kakva igra? Ko je to ocekivao? Niko. Ali i dalje se osporava kako on tako i ekipa.
Samim tim ocekivanja za Austriju su mi jos nekako ne prevelika, ali posto su reprezentacija koja nam po stilu lezi, uz domaci teren, ovdje je dobar rezultat i vise nego realan, ali neke stvari moraju biti bolje, inace protiv Kipra/Rumije u sljedecim tekmama necemo dobro proci.
Velika nada mi je Kerim da ce on biti to sto nam je falilo u ofanzivnom segmentu igre, ogromna pomoc za ostale u veznom redu poput Gigovica i Tahirovica.
Pa šta je ovo nema viseBHFreak je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:08Pocela prodaja:
Imas još malo, taj link gore je samo za gostujući sektor F3.kakarut je napisao/la: ↑02 sep 2025, 17:01Pa šta je ovo nema viseBHFreak je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:08Pocela prodaja: