Ma brate takav je naš stil košarke , pa i Srbija isto . Nista to ne znači .Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:06Moglo bi to i upaliti, al da Juka ne carini loptu kad ga trojica okruže.
A brte i Atić kad vodi loptu, ko da je prošle godine umro, a nisu mu još javili![]()
Nikakve brzine u igri nemamo, sve dizelaši.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ne znam, ni meni to nije jasno. Moguce da je do karaktera. Arsla djeluje ponizno i zahvalno sto je uopste dobio poziv, a Campara kao da je malo zivac. Sjecam se da je na kraju proslog Eurobasketa bila prica da se vise nece odazivati u reprezentaciju, da su mu roditelji po fbu pisali i lajkali nesto protiv selektora itd.DamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:54Campara je sigurno bolji igrac od Arslanangica. Nesto ocito Bekir vidi u njemu, ali realno da je momak odron. Pa ne bi sigurno bio u omladincima Reala da nisu nesto vidjeli. Istina, dosta je pao, ali me ne moze niko vala ubijediti da imas vise koristi od Arslanagica trenutno.
On sigurno ima kvalitet da bude rezervni bek u ekipama iz donjeg doma aba lige, ali kad je u formi i kad ozbiljno trenira (mislim da je upravo nedovoljna posvecenost treninzima glavni razlog sto trenutno ne igra u boljem klubu). Izlet u Belgiju i povreda tamo su ga poremetili, pa je poslije nazor nesto dosao u vec poslozenu ekipu Borca. Lani je bio i vise nego solidan u Slobodi, brojke su bile dobre, ali falilo je konstantnosti. Ako razvali u nadolazecoj sezoni (pogotovo u aba2), mogao bi ponovo biti zanimljiv ekipama iz aba1, jer on uopste nije star igrac. Samo da se malo vise posveti kosarci i da pokusa izvuci maksimum iz svog suta, a to se nece postici bez 500+ pogodjenih trojki svaki dan...
Lumani, je li to ga nema na zagrijavanju?
Bukva prosao sada i rece...kontaktirao sam druga Grcki novinar ,nije sigurno kaze koljena + nekakvo osogiranje je u igri..Ghuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:12Ne znam, ni meni to nije jasno. Moguce da je do karaktera. Arsla djeluje ponizno i zahvalno sto je uopste dobio poziv, a Campara kao da je malo zivac. Sjecam se da je na kraju proslog Eurobasketa bila prica da se vise nece odazivati u reprezentaciju, da su mu roditelji po fbu pisali i lajkali nesto protiv selektora itd.DamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:54Campara je sigurno bolji igrac od Arslanangica. Nesto ocito Bekir vidi u njemu, ali realno da je momak odron. Pa ne bi sigurno bio u omladincima Reala da nisu nesto vidjeli. Istina, dosta je pao, ali me ne moze niko vala ubijediti da imas vise koristi od Arslanagica trenutno.
On sigurno ima kvalitet da bude rezervni bek u ekipama iz donjeg doma aba lige, ali kad je u formi i kad ozbiljno trenira (mislim da je upravo nedovoljna posvecenost treninzima glavni razlog sto trenutno ne igra u boljem klubu). Izlet u Belgiju i povreda tamo su ga poremetili, pa je poslije nazor nesto dosao u vec poslozenu ekipu Borca. Lani je bio i vise nego solidan u Slobodi, brojke su bile dobre, ali falilo je konstantnosti. Ako razvali u nadolazecoj sezoni (pogotovo u aba2), mogao bi ponovo biti zanimljiv ekipama iz aba1, jer on uopste nije star igrac. Samo da se malo vise posveti kosarci i da pokusa izvuci maksimum iz svog suta, a to se nece postici bez 500+ pogodjenih trojki svaki dan...
Lumani, je li to ga nema na zagrijavanju?
Uh, to bi bilo odlicno...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobijamo Grčku 4 razlike i Gruziju 7 razlike.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, al Srbija to može amortizovati, mi ne možemo, džabe.VensanKasel je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:09Ma brate takav je naš stil košarke , pa i Srbija isto . Nista to ne znači .Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:06Moglo bi to i upaliti, al da Juka ne carini loptu kad ga trojica okruže.
A brte i Atić kad vodi loptu, ko da je prošle godine umro, a nisu mu još javili![]()
Nikakve brzine u igri nemamo, sve dizelaši.
Ako ništa, Avramović digne energiju kad uđe, bijeli Scrhoder

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
E za muštuluka si!
Ako ih ne dobijemo bez Giannisa, onda ne znam.
Koševo Zapad
Polako jos...nije 100%>>tek kada pocne vjerujrm.Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:19E za muštuluka si!
Javi nam cim prije za obojicu.

Joj kad mlatnemo Grčku i izgubimo od Gruzije 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Grčki mediji pišu da je više "doubtful" (vjerovatno ne igra) nego GTD.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- invincible1921
- Kontakt:
Polako jos...nije 100%>>tek kada pocne vjerujrm.lumani je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:20E za muštuluka si!Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:19[ quote=lumani post_id=10300652 time=1756811365 user_id=24627]
Izgleda na Janis ne igra...
[/quote]
Sad cemo se opustiti jer nema janisa i zabice nam Dorsey i Mitoglu 50

=\_1921_/=
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sad cemo se opustiti jer nema janisa i zabice nam Dorsey i Mitoglu 50invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:29Polako jos...nije 100%>>tek kada pocne vjerujrm.lumani je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:20E za muštuluka si!Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:19[ quote=lumani post_id=10300652 time=1756811365 user_id=24627]
Izgleda na Janis ne igra...

[/quote]
Yebo majku, eto opet me pocela euforija derati kako nema Giannisa

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bez njega su slabiji od Italije i Spanije. Al pronaci cemo mi vec opet nacin da izgubimo. Bio bi fazon da nam navijac Thanasis zabije 30. 

- invincible1921
- Kontakt:
Yebo majku, eto opet me pocela euforija derati kako nema GiannisaDamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:31Sad cemo se opustiti jer nema janisa i zabice nam Dorsey i Mitoglu 50![]()

[/quote]
Usra ja ovo citiranje

HAJDE JUKA SAD IL NIKAD 30p 15sk
=\_1921_/=
- Shategabri
- Kontakt:
Objavljeni su i sastavi ekipa. Za Grke u protokolu nema Giannisa Antetokoumpa i Giannoulisa Larentzakisa.

Koševo Zapad
i sad nam propade plan kako zaustaviti grcku 

- VensanKasel
- Kontakt:
Pichka obična , prepao se Juke . Čuj koljena

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Fort, L-Train, MElloo, NEZALAGANJE i 56 gostiju.