https://sportsport.ba/amp/article/506226
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najviše mi je krivo što protiv Španije nismo odigrali onako kako smo igrali protiv Italije. Vjerujem da bi nakon dva kola imali 2-0 i faktički osiguranu nokaut fazu.
Sad to već spada pod domen teorije, ali u principu nisam razočaran jer je pobjeda protiv Kipra vjerovatno maksimum u ovakvim okolnostima.
Sad to već spada pod domen teorije, ali u principu nisam razočaran jer je pobjeda protiv Kipra vjerovatno maksimum u ovakvim okolnostima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakva intelektualna ameba...
Čovjek kojem je 15.10.2013. najsretniji dan života.
Ljubitelj kontrole lopte Andreasa Inieste i šuta od tablu Tim Duncana.
Ljubitelj kontrole lopte Andreasa Inieste i šuta od tablu Tim Duncana.
mozda covjek nije ni mislio igrati ovu, al poslije Nurkicevih komentara....

- Hrammm1921
- Kontakt:
1,03 na Grcku
- JohnCleese
- Kontakt:
Apsolutno.invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 09:04JohnCleese je napisao/la: ↑02 sep 2025, 09:02Danas u slucaju dvocifrenog zaostatka nakon prvog poluvremena pametno bi bilo cijelo drugo poluvrijeme da odmorimo Nurkica, Alibegovica, Gegica i Atica.
Kameni Penava Lazic Vrabac John Arslanagic Hrelja (Halilovic) mogu iznijet drugo poluvrijeme, a mnogim od njih svakako su potrebne minute za popravku suta i sticanje rutine.![]()
Ako nemamo sansu za pobjedu nama ova utakmica nista ne znaci u smislu kos razlike...tako da apsolutno je svejedno, a valjalo bi odmorit nurkica i ostale iz prve petroke
Meni se svidja stav igraca i selektora kad kazu gledamo samo sebe, mi smo najvazniji, idemo da dobijemo svaku sljedecu i sl., ali ocigledno da takav stav ne prati znanje,kvalitet i kapacitet igraca i selektora.
Realnost je bila da smo imali 10-20% sansi za pobijediti neku od kosarkaskih sila iz nase grupe i tako se i pokazalo, zato najvaznije je skupiti se i pokusati dobiti Gruziju gdje su nam sanse za pobjedu barem 40%
Idemo BiH, vamos Espana

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ima.li nade da ce Miralem.igrat protiv Gruzije? Steta sto nema Mutica
Nama je Simitzis iz Cipra nasuo 22 poena. Nakon ove izjave Nurkica ima da Gianis obori rekord na ovom EB i nasuje nam 50 poena.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Kipar danas pobjedjuje Gruziju
A mi pushimo 60 razlike
A mi pushimo 60 razlike
Mi se ovdje ložimo, a na Kipar otišle žene likova, pomoćnika direktora, savjetnika... Malo im bilo koristiti državna sredstva za odlazak na EP mlađih katerogorija, malo im što su zaposleni u državnoj služi. Šta mislite od kojih para? I očekujemo neke rezultate. Još i fotografije objavljuju.
Samo je Sloboda iz Tuzle
Od Alibegovica djevojka i rodbina kod nas u HoteluPower10 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:01Mi se ovdje ložimo, a na Kipar otišle žene likova, pomoćnika direktora, savjetnika... Malo im bilo koristiti državna sredstva za odlazak na EP mlađih katerogorija, malo im što su zaposleni u državnoj služi. Šta mislite od kojih para? I očekujemo neke rezultate. Još i fotografije objavljuju.

Probat odigrat poluvrijeme danas. Ako bude blizu nastavit u tom ritmu, ako odu na 10+ razlike onda igrat sa drugom petorkom.
Samo naprijed Saraj'vo!
Nisu (veliki) problem djevojke i rodbina igrača! Problem su osobe koje nemaju veze sa reprezentacijom, ali su došli o državnom troškulumani je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:24Od Alibegovica djevojka i rodbina kod nas u HoteluPower10 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:01Mi se ovdje ložimo, a na Kipar otišle žene likova, pomoćnika direktora, savjetnika... Malo im bilo koristiti državna sredstva za odlazak na EP mlađih katerogorija, malo im što su zaposleni u državnoj služi. Šta mislite od kojih para? I očekujemo neke rezultate. Još i fotografije objavljuju.![]()
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Treba zvati Domercanta za trenera
Covjek je pomocni trener u Bullsima, valjda nam moze naci i amerikanca kakvog jel

Covjek je pomocni trener u Bullsima, valjda nam moze naci i amerikanca kakvog jel
Zanimljivo da je Campara u toj utakmici prije 4.5 godine imao rolu od 15-ak minuta, a danas ni u ovaj krnjavi roster ne moze da upadne. Ubijedjen sam da bi napravio bolju karijeru i da bi nam bar malo mogao koristiti u reprezentaciji, samo da ga je Adis malo pogurao kroz istu, jer mu je to najvise trebalo kad je imao nekih povreda i padova u karijeri. Sjecam se da su Kameni i pogotovo Suljo bas razvalili na toj utakmici. Zanimljivo da je kod nas roster i dan danas haman potpuno isti (i Sulejmanovic bi bio tu da je drugi trener), a kod njih sam na tom snimku zapazio samo Katsivelisa i Toliopoulosa.
Campara je sigurno bolji igrac od Arslanangica. Nesto ocito Bekir vidi u njemu, ali realno da je momak odron. Pa ne bi sigurno bio u omladincima Reala da nisu nesto vidjeli. Istina, dosta je pao, ali me ne moze niko vala ubijediti da imas vise koristi od Arslanagica trenutno.Ghuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:51Zanimljivo da je Campara u toj utakmici prije 4.5 godine imao rolu od 15-ak minuta, a danas ni u ovaj krnjavi roster ne moze da upadne. Ubijedjen sam da bi napravio bolju karijeru i da bi nam bar malo mogao koristiti u reprezentaciji, samo da ga je Adis malo pogurao kroz istu, jer mu je to najvise trebalo kad je imao nekih povreda i padova u karijeri. Sjecam se da su Kameni i pogotovo Suljo bas razvalili na toj utakmici. Zanimljivo da je kod nas roster i dan danas haman potpuno isti (i Sulejmanovic bi bio tu da je drugi trener), a kod njih sam na tom snimku zapazio samo Katsivelisa i Toliopoulosa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Danas 10 prvih napada spustiti na Juki , neka zida . Saigrači da budu spremni na trojci , ako ga udvoje .
Da se spremimo za Gruziju lagano .
Da se spremimo za Gruziju lagano .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Shategabri
- Kontakt:
Moglo bi to i upaliti, al da Juka ne carini loptu kad ga trojica okruže.
A brte i Atić kad vodi loptu, ko da je prošle godine umro, a nisu mu još javili
Nikakve brzine u igri nemamo, sve dizelaši.
A brte i Atić kad vodi loptu, ko da je prošle godine umro, a nisu mu još javili

Nikakve brzine u igri nemamo, sve dizelaši.
Koševo Zapad
Izgleda na Janis ne igra...