Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 16:38

Madridism je napisao/la:
bparena je napisao/la:Koliko god vam bilo mozda cudno al mi bi pravo zao sto vam se ovo desilo.... Bas grozan momenat - ne ponovilo se nikome... :shock:
A sta nam se dogodilo :o
Pa na **** su napisali da je se Ramos teze povrijedio pri padu sa autobusa te da je na njega kada je bio dole pao pehar.

Manipulacija dominira!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 21 apr 2011, 16:42

sarajlija89 je napisao/la:ma nista..Realu su morali dat 2 pehara nakon ovoga incidenta...ovaj "pregazeni" i novi :lol: sinoc su duplu krunu uzeli :mrgreen: :lol: kad hoce - hoce :mrgreen:

slika

hahaha :lol:

E ludosti :roll: :mrgreen:

falit ce Carvalho u prvoj tekmi...sinoc je pokazao koliko vrijedi...
Brini se ti za svoj juventus koji je da bog sacuva :D :D :D :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 16:45

Ad0 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:ma nista..Realu su morali dat 2 pehara nakon ovoga incidenta...ovaj "pregazeni" i novi :lol: sinoc su duplu krunu uzeli :mrgreen: :lol: kad hoce - hoce :mrgreen:

slika

I takav uglavnom veci od Barce.

Znam da ne pamtis 2003. i Zalayetu, pero bueno... on pamti ipak.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 apr 2011, 16:53

@ado

Pa ja Barcu simpatisem uglavnom, ali nemam nista protiv Reala apsolutno,kao neko kome je Juventus ipak najvazniji...drago mi je cak, kada odigraju dobro kao sinoc. Volim vidjet dobru tekmu,taktiku... zato i gledam fudbal. :D Sinoc je Real bio bolji i to je to...nista kontra Barce

Nezz sto mi Juventus spomenu...kad ja Barcu vec nisam :lol: al eto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 21 apr 2011, 16:54

Portillo je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:

slika

I takav uglavnom veci od Barce.

Znam da ne pamtis 2003. i Zalayetu, pero bueno... on pamti ipak.
E jado jadni , nije te stid napisat to ! Pa budalo nema vece sportske institucije od barcelone , pocev od Organizacije do saminh legendi kluba , igraca, titula itd.
Sta si se bolan pohasio , dobili Barcelonu jednom i sad je Real planina ????

Dobar je optimizam ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 apr 2011, 16:57

Barcelona je klub koji je najbolji u novijoj eri fudbala. Znam hiljade ljudi koji navijaju od vakta Ronaldinha.
Naravno da, ako se sagleda i stariji period, tu je mnogo vecih klubova. :)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2011, 16:58

Šta napisa dragi Andres i osta živ. Oplaka! Čuj titule. Osvojili par trofeja u zadnjih 5-6 godina i najbolji klub na ebenoj planeti. De smiri se, umij se, popij vode i sećera.. :lol:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 21 apr 2011, 16:59

sarajlija89 je napisao/la:@ado

Pa ja Barcu simpatisem uglavnom, ali nemam nista protiv Reala apsolutno,kao neko kome je Juventus ipak najvazniji...drago mi je cak, kada odigraju dobro kao sinoc. Volim vidjet dobru tekmu,taktiku... zato i gledam fudbal. :D Sinoc je Real bio bolji i to je to...nista kontra Barce

Nezz sto mi Juventus spomenu...kad ja Barcu vec nisam :lol: al eto...
Halali :D mislio sam da je nesto u vezi barce kad ugledah ovu sliku :D znas kako ide to kontrica odmah a to da je real bio bolji nebih se bas slozio znamo svi kako igraju hinjski ali sta ces to ti je murinjo..to ti je fudbal!
DRŽAVA ŽELJO!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 apr 2011, 17:01

ccc...

Ne morate se radi "mene" svadjat :lol: ja dobro znam sta je Juventus...a za sva poređenja..bujrum na nasu temu :D

@Andres

ne moras takav rjecnik koristit...moze se to fino reci...

@ado...

ja sam samo citirao sliku i nasmijao se...nisam je ja postavio :) al dobra je :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 17:06

Andres je napisao/la: E jado jadni , nije te stid napisat to ! Pa budalo nema vece sportske institucije od barcelone , pocev od Organizacije do saminh legendi kluba , igraca, titula itd.

Dobar je optimizam ;)
Na takav nacin vrijedjaj svoje u kuci, ali eto, ne zelim jer sam za razliku od tebe odgojen. A da je Barca najveci klub odnosno institucija to mislite samo vi i niko vise na svijetu. Zivi u zabludi, a drugi neka manipuliraju tobom.
dobili Barcelonu jednom i sad je Real planina ????
Real Madrid wins 86
FC Barcelona wins 82
Draws 43
:shock:

Floops!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 21 apr 2011, 17:07

anonymousHD je napisao/la:Šta napisa dragi Andres i osta živ. Oplaka! Čuj titule. Osvojili par trofeja u zadnjih 5-6 godina i najbolji klub na ebenoj planeti. De smiri se, umij se, popij vode i sećera.. :lol:
Kume niej Real jedini klub koji je postojao !!! O cemu pricas bolan kakve titule ? Barcelona ih ima malo ???
Jel to brojis onih 5 birvaktile Kupova Sampiona za redom dok ste fasistickim propagandama utjerivali strah u kosti protivnika ???? Jel to smatras titulama '??? To je LP ??? To je sistem koji je imao 8 Ekipa za razliku od ove danas LP to je totalno drugo takmicenje i drugi format.
Nije te stid dičit se tim ttulama.Imate koliko i Barcelona titula LP.ostalih Evropskih trofeja ima Barcelona dovoljno da udjeli citavoj Evropi.Nemoj mi pricat o fudbalu od njegovo nastanka.To je bio neozbiljan sport, neshvacen...
Pricamo o zadnjih 30-40 godina kad je Nogomet poceo rasti i rasti i dospjeti do najvaznije sporedne stvari na svijetu !!!! To je 50-setih fudbal bio bauk ???bio je pracen ??? Znas dosta o tom periodu ??? Znal iko o tom periodu ??? Imas li snimke tih utakmica da se vidi kvalitet ???
Nebudi smjesan.

najvrijedniji sportski i fubalski komplex je Barcelona htio ti ili ne.Pocev od njihovog Youth System pa do njihovog organizovanja.
Real je finansijski najmocniji klub svijeta , ali i klub koji svake godine uprospasti veliki broj karijera ;)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 21 apr 2011, 17:09

Portillo je napisao/la:
Andres je napisao/la: E jado jadni , nije te stid napisat to ! Pa budalo nema vece sportske institucije od barcelone , pocev od Organizacije do saminh legendi kluba , igraca, titula itd.

Dobar je optimizam ;)
Na takav nacin vrijedjaj svoje u kuci, ali eto, ne zelim jer sam za razliku od tebe odgojen. A da je Barca najveci klub odnosno institucija to mislite samo vi i niko vise na svijetu. Zivi u zabludi, a drugi neka manipuliraju tobom.
Real Madrid wins 86
FC Barcelona wins 82
Draws 43

Floops!
Real Madrid wins 86
FC Barcelona wins 82

taj ti omjer dovoljno pokazuje koliko su izjednacena ova dva kluba.
Sam si sebe demantovao !

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 21 apr 2011, 17:10

Portillo je napisao/la:

Dobar je optimizam ;)
Real Madrid wins 86
FC Barcelona wins 82
Draws 43

Floops!
Super ste dobro ste nas dobili nakon 3 godine hahahah :D
DRŽAVA ŽELJO!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2011, 17:12

Bože dragi šta sve pročita, ne mogu sebi doći.. :lol:
slika

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 21 apr 2011, 17:14

Katalonci, Katalonci šta vam je, samo k***a da vam je!!!!
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 17:17

Jel to brojis onih 5 birvaktile Kupova Sampiona za redom dok ste fasistickim propagandama utjerivali strah u kosti protivnika ???? Jel to smatras titulama '??? To je LP ??? To je sistem koji je imao 8 Ekipa za razliku od ove danas LP to je totalno drugo takmicenje i drugi format.
Ajde floopino jedna pojedi se bolje ti je. Kao prvo, nije bilo 8 ekipa u to vrijeme, kad pises pokusaj se barem malo informisat, mogo si barem ako nista provjerit na wiki. Drugo, u tom istom takmicenju tada je igrao tvoj jadni klub koji je 2x za redom ispadao iz njega od Reala, i jednom od Atletica. Imali ste priliku da osvojite te trofeje ali smo mi to uradili za razliku od vas.
Nije te stid dičit se tim ttulama.Imate koliko i Barcelona titula LP.ostalih Evropskih trofeja ima Barcelona dovoljno da udjeli citavoj Evropi.Nemoj mi pricat o fudbalu od njegovo nastanka.To je bio neozbiljan sport, neshvacen..
Ja ba. Prvu Ligu osvojila Barca i bila trofejnija do gradjanskog rata. Fakat zanimljivo. A ako mislis na pedesete, pa eto, jedna informacija koju vjerovatno nisi znao jeste da je u finalu Lige prvaka 57-me izmedju Reala i Fiorentine bilo 120 000 ljudi, naravno neshvacen sport... A imate Europskih trofeja mnogo, stvarno nea sta. Pokupili 3 Lige prvaka, od tog dvije uz direktnu pomoc sudija, i tri Kupa UEFA hahaha, a ako hoces broji i one nocne turine iz jedne utakmice od Superkupova.

Pricamo o zadnjih 30-40 godina kad je Nogomet poceo rasti i rasti i dospjeti do najvaznije sporedne stvari na svijetu !!!! To je 50-setih fudbal bio bauk ???bio je pracen ??? Znas dosta o tom periodu ??? Znal iko o tom periodu ??? Imas li snimke tih utakmica da se vidi kvalitet ???
Nebudi smjesan.
Ovo je toliko smijesno da bi sve to bilo pretenciozno nazvat gluposcu. Mislim da je najbolje da se svi trofeji prije 2003. godine poniste i da bude ovako kako jeste, Barca bi sigurno bila najbolji klub na svijetu.
najvrijedniji sportski i fubalski komplex je Barcelona htio ti ili ne.Pocev od njihovog Youth System pa do njihovog organizovanja.
Real je finansijski najmocniji klub svijeta , ali i klub koji svake godine uprospasti veliki broj karijera
To samo vi mislite. Pitaj bilo kojeg neutralnog clana, ne neutralnog, pitaj svakog covjeka zdravog razuma na ulici koji je najveci klub svih vremena rec ce ti da je to Real Madrid. Ta je cinjenica neosporiva i ne moze je osporiti ni sam Bog. A o tome ko upropasti vise karijera... ja bi samo spomenuo ovaj... Hljeba, Cigrinskog, Gudjonsena, Ibru, Geovannija, Rikelmea, Eskera i ostale kretene iz Gaspartove ere. Znam da za Barcu nisi navijao kada su bili 6 godina bez ijednog trofeja i kada su se borili za Kup UEFA i ispadali od Brondbya, ali bar se malo informisi prije nego sto podjes lupat gluposti.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 apr 2011, 17:18

_BooS_ je napisao/la:Katalonci, Katalonci šta vam je, samo k***a da vam je!!!!
Ma nije to ba, pobjedila se Barca jednom u 5 godina pa citav Madrid izašao sinoc da proslavi taj podvig.
Od silnog ushicenja ispada im pehar Kupa pod autobus, ne mogu ljudi da vjeruju da su pobjedili Barsu :o :shock:
Pogledaj klip , ispade pehar, kastiljci sretni u delirijumu radosti, ustali u 3 sata maksuzije da dernece, ne dešava se cesto da se Barsa pobjedi

[youtube][/youtube]

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 apr 2011, 17:58

izzo je napisao/la:
_BooS_ je napisao/la:Katalonci, Katalonci šta vam je, samo k***a da vam je!!!!
Ma nije to ba, pobjedila se Barca jednom u 5 godina pa citav Madrid izašao sinoc da proslavi taj podvig.
Od silnog ushicenja ispada im pehar Kupa pod autobus, ne mogu ljudi da vjeruju da su pobjedili Barsu :o :shock:
Pogledaj klip , ispade pehar, kastiljci sretni u delirijumu radosti, ustali u 3 sata maksuzije da dernece, ne dešava se cesto da se Barsa pobjedi

[youtube][/youtube]
Pa eto, ima to da vam je kompliment.. Kad toliko slavimo mora da ste pravo dobri onda ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 21 apr 2011, 18:05

Portillo - ma samo je Real veliki klub nije te stid to napisat. Imate 3 pobjede vise u Medjusobnim omjerima i smatrate te bauk klubom u odnosu na Barcelonu.zaista nema potrebe da se informisem o vremenu prije drugog svj.rata.Zaista te informacine nisu potrebne, jer nisu sikovito niti snimcima zabiljezene.Slikovito mozda da ,ali te utakmice nikad neces gledat ;) 12000.000 ljudi je bilo jer nisi imao kako drugacije gledat ;)
Navijat sam poceo za Barcelonu 1998 godine.Vjerovatno tamo nekad kad si ti imao 5 godina ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 18:10

Andres je napisao/la:Portillo - ma samo je Real veliki klub nije te stid to napisat. Imate 3 pobjede vise u Medjusobnim omjerima i smatrate te bauk klubom u odnosu na Barcelonu.zaista nema potrebe da se informisem o vremenu prije drugog svj.rata.Zaista te informacine nisu potrebne, jer nisu sikovito niti snimcima zabiljezene.Slikovito mozda da ,ali te utakmice nikad neces gledat ;) 12000.000 ljudi je bilo jer nisi imao kako drugacije gledat ;)
Navijat sam poceo za Barcelonu 1998 godine.Vjerovatno tamo nekad kad si ti imao 5 godina ;)
Bgm i ti iz rasprave izadje pognute glave i spustenog repa :D I nisam tad imo 5. nego 8. godina :D

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.