English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- superFrankie
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kakav utjecaj Arsenal ima u savezu, nevjerovatno. Potpisu Zinija 4 sata nakon zavrsetka transfer roka
Yebo me svak ako ova dva nisu uljepsana dva Chapmanova naloga.chily-rz je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:48Mašu partijskim zastavicama i zvižde na himnu Engleske, svaka sličnost sa Borcem je slučajnost.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:46Koja medijska propaganda i rat pokrenut od strane horde botova, fan stranica i sl. prema gospodskom kolektivu kakav je Crystal Palace i njihov predsjednik gospodin Steve Parish, nevjerovatno.
Strašno kakve bljuvotine dolaze od ovako "classy" fan baze kakvom se predstavljaju skauzeri, počeli su i lijepiti slike Adolfa sa facom gospodina Parisha. Nadam se da će ovo sve biti zabilježeno i da će gospodin pokrenuti tužbu. Vrijeme je da se stane u kraj ovoj propagandi i ratu.
CPOJ
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nakon zatvaranja transfer pijace, nazalost moram ubrojiti i Leeds medju najozbiljnije kandidate za ispadanje
Opet nisu rijesili pitanje devetke, uz to kao zamjene za Solomona i Ramazanija doveli Okafora i Harrisona
I pored 10+tak novih igraca, skoro pa nikakav upgrade u odnosu na ekipu koja je izborila promociju
Opet nisu rijesili pitanje devetke, uz to kao zamjene za Solomona i Ramazanija doveli Okafora i Harrisona

I pored 10+tak novih igraca, skoro pa nikakav upgrade u odnosu na ekipu koja je izborila promociju
Don't believe the hype.
Toliko priče na temi o Guehiju kao da je Maldini, a ne malo bolja verzija Chalobaha. 

Feast your eyes

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Liga nije spremna za ovo. 

Treba isjeć brokulu u komade za čorbe ako se vrati opet na forum
Brokula se vraca ko karfiol
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ali kako je bio samouvjeren, vadio stare postove. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dva nogometaša, 300 miliona. Ubijen nogomet. 

Jedna za sve laburiste i partijski zaposlene.
Isak je provjereno ime, kvalitet nije upitan pa ima smisla istresti se. Wirtza treba tek vidjeti koliko vrijedi u ovoj ligi, tehnički nije upitan ni njegov kvalitet, ostaje ta prilagodba uz naglasak na fizičkom planu, morat će biti jači u duelima a nije baš poznat da može puno toga izdržati.
Mekan je previše, ali je u drugom poluvremenu protiv Arsenala odigrao solidno, jbg do mentaliteta je sve.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Newcastle United can announce the sale of striker Alexander Isak to Liverpool for a significant British record transfer fee.
The Sweden international joined the Magpies from Real Sociedad in 2022 and made 109 appearances in all competitions.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ova mi je najjačaHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 sep 2025, 22:52Newcastle United can announce the sale of striker Alexander Isak to Liverpool for a significant British record transfer fee.
The Sweden international joined the Magpies from Real Sociedad in 2022 and made 109 appearances in all competitions.![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑01 sep 2025, 22:53Ova mi je najjačaHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 sep 2025, 22:52Newcastle United can announce the sale of striker Alexander Isak to Liverpool for a significant British record transfer fee.
The Sweden international joined the Magpies from Real Sociedad in 2022 and made 109 appearances in all competitions.![]()
![]()
Objesit će se.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.