English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ko se ne bi plašio ekipe koja je uništila nogomet+gotivi ih vladajuća partija? 

Kad ćeš priznati da si undercover Reds?topnik1 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:18Odma ce on vama pored Liverpula ,ajd malo da budemo i realni![]()
Isto da imas mogucnost da biras izmedju Fiata i Audija i odlucis se za ovu prvu šklopociju![]()
Nemoj se vise ni saliti na ovakav nacin ,neukusno je![]()
Sto je to Chelsea? Valjda mislite Blueco? 

Fuerza je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:33Kad ćeš priznati da si undercover Reds?

Ma ja sam ti okorjeli topnik,zna raja koja me poznaje koliko ja to pratim ,klub i sve oko kluba ,ali posteno je biti i realan ,ok je tu i tamo negdje bocnuti ali ovo sta se na ovoj stranici radi je bas previse.
A na kraju krajeva nikada ja nisam krio da mi je Liverpul od svih rivala daleko najdrazi ili drugim rijecima najmanje mrzak

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa nisu igrači imuni na naftaške pare, dobro mi to znamo, zaboravio si najbitnijeg koji vam je došao iz Arsenala. City nam je redovno uzimao igrače, United je uzeo RVP-a i Sancheza, pare su najbitnije, vidiš kako sad obnove ugovore i kad ne osvajaju ništa, bitno je stanje na računu.wadethegreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:29Eden Hazard, Kante itd da ne idemo dalje Mudryk je samo nedavno.
Nas mali brat iz Londona vazda on nesto se ljuti ma joj.
@ baboedindzeko09
sto ce vas biti strah guraju vas redovno![]()
Jedino je Ox bio od djetinstva navijač Liverpula pa je njegov transfer bio više iz stvarne potrebe jer je igrač vjerovatno imao sličan ugovor u obe ekipe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Poštenotopnik1 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:40![]()
![]()
Ma ja sam ti okorjeli topnik,zna raja koja me poznaje koliko ja to pratim ,klub i sve oko kluba ,ali posteno je biti i realan ,ok je tu i tamo negdje bocnuti ali ovo sta se na ovoj stranici radi je bas previse.
A na kraju krajeva nikada ja nisam krio da mi je Liverpul od svih rivala daleko najdrazi ili drugim rijecima najmanje mrzak![]()

Nego, zna li neko gdje nam je @Jay ovih dana? Otišao kad je najvrelije.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koja medijska propaganda i rat pokrenut od strane horde botova, fan stranica i sl. prema gospodskom kolektivu kakav je Crystal Palace i njihov predsjednik gospodin Steve Parish, nevjerovatno.
Strašno kakve bljuvotine dolaze od ovako "classy" fan baze kakvom se predstavljaju skauzeri, počeli su i lijepiti slike Adolfa sa facom gospodina Parisha. Nadam se da će ovo sve biti zabilježeno i da će gospodin pokrenuti tužbu. Vrijeme je da se stane u kraj ovoj propagandi i ratu.
Strašno kakve bljuvotine dolaze od ovako "classy" fan baze kakvom se predstavljaju skauzeri, počeli su i lijepiti slike Adolfa sa facom gospodina Parisha. Nadam se da će ovo sve biti zabilježeno i da će gospodin pokrenuti tužbu. Vrijeme je da se stane u kraj ovoj propagandi i ratu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jedan je jutros zakasnio, veli da će psovati ako se to opet sutra desi.
Nestalo teka sa topovima

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Mašu partijskim zastavicama i zvižde na himnu Engleske, svaka sličnost sa Borcem je slučajnost.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:46Koja medijska propaganda i rat pokrenut od strane horde botova, fan stranica i sl. prema gospodskom kolektivu kakav je Crystal Palace i njihov predsjednik gospodin Steve Parish, nevjerovatno.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Milorad Dodik govori za Vicu Zeljkovića i Tegeltiju da su fantastični biznismeni i ljudi, nešto slično kao što Trump govorio za Johna Henryja - otprilike od riječi do riječi ili recimo kao što se Jeremy Corbyn kleo u Kloppa i Anfield.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nekad se stvarno zabrinem za ljude na ovoj temi je li stvarno ovako razmisljaju ili im fakat fali koja daska u glavi
Znači hajmo sada pogledati stvari racionalno. Parish je odlučio udovoljiti Glasneru jer je ovaj ucijenio klub da ce odma napustiti klub ako mu ne dovedu 2 štopera, od kojih je jedan došao a drugi propao u zadnjem trenutku za West Ham. Udovoljavaš čovjeku koji ti još ima godinu dana ugovora i koji sere po tebi na svakoj pressici. Da li je to Glasner pristao da produzi svoj ugovor ako mu ovi zadrže Guehija još pola godine/godinu ? Naravno da nije, znači efektivno si mu udovoljio a lik te napušta 99% naredne godine. Ako ne i ranije jer je i Leverkuzen ostao bez trenera a mogao bi i United uskoro mjenjati.
Gledajuci sa finansijske strane, evo upravo gledam Čelzi je kasirao nekih 20 miliona od osvajanja konferencijske lige, dok je Liverpul ponudio Palasu 35 miliona za Marca. Znaci i u tom segmentu su u minusu sve i da osvoje Konferencijsku ligu.
Ne postoji aspekt sa kojeg je Palasov potez logičan. Jedino ako misle da će im on napraviti ogromnu prevagu za poziciju u samoj ligi pa da im se isplati halaliti sa 35 miliona jer nema šanse da će toliko dobiti u januaru, a ljeto je svakako džabno

Znači hajmo sada pogledati stvari racionalno. Parish je odlučio udovoljiti Glasneru jer je ovaj ucijenio klub da ce odma napustiti klub ako mu ne dovedu 2 štopera, od kojih je jedan došao a drugi propao u zadnjem trenutku za West Ham. Udovoljavaš čovjeku koji ti još ima godinu dana ugovora i koji sere po tebi na svakoj pressici. Da li je to Glasner pristao da produzi svoj ugovor ako mu ovi zadrže Guehija još pola godine/godinu ? Naravno da nije, znači efektivno si mu udovoljio a lik te napušta 99% naredne godine. Ako ne i ranije jer je i Leverkuzen ostao bez trenera a mogao bi i United uskoro mjenjati.
Gledajuci sa finansijske strane, evo upravo gledam Čelzi je kasirao nekih 20 miliona od osvajanja konferencijske lige, dok je Liverpul ponudio Palasu 35 miliona za Marca. Znaci i u tom segmentu su u minusu sve i da osvoje Konferencijsku ligu.
Ne postoji aspekt sa kojeg je Palasov potez logičan. Jedino ako misle da će im on napraviti ogromnu prevagu za poziciju u samoj ligi pa da im se isplati halaliti sa 35 miliona jer nema šanse da će toliko dobiti u januaru, a ljeto je svakako džabno
Na koju foru ode Zincenko u Forest ako je zavrsen prelazni.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Budi fin u životu, vratit će ti se.

Ne razumijem ni logiku glasnera, imat ćeš igrača koji ne želi biti tu od sljedećeg kola i igrat će preko kurca jedan period. A evo kažu da glasner svakako ne planira dugo ostajati u palaceu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ackeey, Faraon iz Visokog i 9 gostiju.