Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Bosnjake i dalje traze po Prijedoru i okolini. To je bitno! **** te Palestina
Zeleni su izdali ovaj narod u neprovrat. 20+ godina teško vratiti
Toliko pokradenih miliona iz Srebrenice... Mene sramota.
Milka i 7 days krosani su ista korporacija
2022. Mondelez (krovni vlasnik Milke) je kupio Chipitu ( proizvodjaci 7days krosana) od tada su jedno
Tako da je i jedno i drugo izraelska muzdra
Mondelez drzi sve zivo. Evropa, Amerika...
Jedino Nestle babo. Svicarac to ne prodaje. Moje postovanje
Jedino Nestle babo. Svicarac to ne prodaje. Moje postovanje
Ovaj Taksehi promijeni 5 puta svoj post kad pošalje, izgleda procesor s manje Ghz pa mu treba malo vremena da nadođe
Trebaš biti poremećen dobro da je osjećaš empatiju prema narodu Palestine.
Pogotovo sto smo slično prošli.
Pogotovo sto smo slično prošli.
Don't hate what you don't understand.
Izvini što sam te pogrešno oslovio, al samim tim si potvrdio moj prethodni post. Morao si to nadodat naknadno

@Tekashi Ne sporimo činjenicu da je izvršen genocid nad našim narodom, al istovjetno ne sporimo ni genocid nad palestincima. Ja ne razumijem koji ti je uopšte? Jel ti u svemu praviš paralelu s nama ili šta? Hoće li neki izraelćanin reći "Bošnjaci nisu spaljivani u plinskim komorama, ne priznajemo genocid nad njima" , to je tvoj način ograničenog razmišljana. Idi ručkaj svoj Lion i Nestle pahuljice, a za doručak obavezno milka kroasan uz nesscaffe 3 u 1. Zalij sve kolom, nek bude Zero, da budeš koliko toliko tolerantan prema svojoj krvnoj slici. 

- Pensioner26
- Kontakt:
Nadam se da ćeš aBd u životu zapamtiti one sa kikicama kako ti ulaze u avliju i kradu komad po komad parcele i kada nešto prozijevneš, da ti se dobro pokenjaju u usta i nazivaju te teroristom.
- napoleon72
- Kontakt:
Ja osjecam empatiju prema Palestincima al smatram da mi kao narod imamo 100 precih problema od Palestine. Gore mi je kupit jana ledeni caj nego kolu. Igman Konjic obustavio proizvodnju jer vise ne uvoze barut iz Srbije. To su stvarni problemi za ovaj narod. A empatiju osjecam i prema Palestincu i Ukrajincu i Rusu i Sirijcu i Japancu. Ratovi su najveca glupost.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Prošle godine u Češku izvezlo oko 19 miliona KM baruta. Ako je komplet iz domaće proizvodnje, onda je solidan pomak.
Dalje, npr. Rheinmetall otvara ogromne fabrike baruta u Rumuniji. Moglo bi se preorijentisati glede uvoza, da ne zavisimo toliko od Srbije, pogotov jer su nam Švabe generalno jedan od glavnih trgovinskih partnera.
Pitanje imamo li ikog sposobnog za pregovore.
Dalje, npr. Rheinmetall otvara ogromne fabrike baruta u Rumuniji. Moglo bi se preorijentisati glede uvoza, da ne zavisimo toliko od Srbije, pogotov jer su nam Švabe generalno jedan od glavnih trgovinskih partnera.
Pitanje imamo li ikog sposobnog za pregovore.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- kraljttbvb
- Kontakt:
1300 ljudi radi u Igmanu. I vecina ce na čekanje.
Umjesto da se cijela država digne na noge i gledaju kako da sto prije nadju partnera i firmu od koje ce kupiti i uvesti barut, niko nista, kao da se ništa ne desava

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mog'o bi nam grad nayebat ako se ne nadje barut, raspad sistema.kraljttbvb je napisao/la: ↑01 sep 2025, 22:551300 ljudi radi u Igmanu. I vecina ce na čekanje.
Umjesto da se cijela država digne na noge i gledaju kako da sto prije nadju partnera i firmu od koje ce kupiti i uvesti barut, niko nista, kao da se ništa ne desava![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast