Pretpostavljam da je on pristao da ostane nakon razgovora sa trenerom. Zahvalan klubu za razliku od Eritrejskog migranta.HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:50Isak šupak dobio šta je htio, a Guehi gospodin ostade bez transfera.![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pretpostavljam da je on pristao da ostane nakon razgovora sa trenerom. Zahvalan klubu za razliku od Eritrejskog migranta.HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:50Isak šupak dobio šta je htio, a Guehi gospodin ostade bez transfera.![]()
Na vrijeme obavijestio klub kojem je prije toga obecao igrati ligu prvaka sa njim da bi se poslije prekontao i tražio 300 k za novi ugovor. Tek kad je skontao da Njukaš ga ne može ispoštovati za novi ugovor krenuo je u akciju forsiranja transfera, te priče o dva mjeseca ranije su samo vjerovanje njemu na riječ a nije baš toliko od riječi kako se pokazalo. U ostalom Arnold je ispoštovao ugovor do kraja, nije da je prije tri godine odbio trenirati i putovati na pripreme sa ekipom da bi ga prodali u Real, velika je to razlika.Fuerza je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:07Kako može neko ispasti gospodin tako što konstantno priča u medijima kako još nije odlučio ide li ili ostaje ljubi grb i daje lažnu nadu, a uporedo uči španski i već je odavno odlučio šta želi. Naspram čovjeka koji 2 mjeseca prije kraja sezone obavijesti klub da želi da ide u veći klub i da mu na vrijeme traže zamjenu.chily-rz je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:00Isak je karakterno labilan, prvo je rekao da želi igrati ligu prvaka sa Njukašom ove sezone, zatim je tražio 300 k sedmično za svoju odanost da bi na kraju isforsirao transfer uz nepoštovanje klubu koji ga je lansirao medju elitu.
Kažem ja da je Arnold za ovog ispao gospodin, nije bojkotovao i kmecao po medijima, stojecki istrpio uvrede i zvižduke sa tribina i oprostio se kako i priliči, maksimalno profesionalno do samog kraja.
Ja i
Odma ce on vama pored Liverpula ,ajd malo da budemo i realni
Ispoštovao ugovor do kraja i uskratio klub u kom je ponikao za transfer vrijedan 100 miliona. Isak Newcastleu donosi 130 miliona, ali šta vi navijači Arsenala znate o prodaji igrača...chily-rz je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:15Na vrijeme obavijestio klub kojem je prije toga obecao igrati ligu prvaka sa njim da bi se poslije prekontao i tražio 300 k za novi ugovor. Tek kad je skontao da Njukaš ga ne može ispoštovati za novi ugovor krenuo je u akciju forsiranja transfera, te priče o dva mjeseca ranije su samo vjerovanje njemu na riječ a nije baš toliko od riječi kako se pokazalo. U ostalom Arnold je ispoštovao ugovor do kraja, nije da je prije tri godine odbio trenirati i putovati na pripreme sa ekipom da bi ga prodali u Real, velika je to razlika.Fuerza je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:07Kako može neko ispasti gospodin tako što konstantno priča u medijima kako još nije odlučio ide li ili ostaje ljubi grb i daje lažnu nadu, a uporedo uči španski i već je odavno odlučio šta želi. Naspram čovjeka koji 2 mjeseca prije kraja sezone obavijesti klub da želi da ide u veći klub i da mu na vrijeme traže zamjenu.chily-rz je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:00Isak je karakterno labilan, prvo je rekao da želi igrati ligu prvaka sa Njukašom ove sezone, zatim je tražio 300 k sedmično za svoju odanost da bi na kraju isforsirao transfer uz nepoštovanje klubu koji ga je lansirao medju elitu.
Kažem ja da je Arnold za ovog ispao gospodin, nije bojkotovao i kmecao po medijima, stojecki istrpio uvrede i zvižduke sa tribina i oprostio se kako i priliči, maksimalno profesionalno do samog kraja.
Njukaš je trebao uraditi isto kao vi Sukiju onomad kad je želio u Arsenal, obecat mu transfer u Real ili Barselonu.
Nije Liverpool nista 5 do 12 radio vec su izlazili Palasu u susret sve vrijeme, prvo se cekao Community Suield da prodje, pa pretkola Europe, pa zamjena, itd. Na kraju posalju lika na medicinski, snime oprostajni video i na kraju sve prekinu. Ne bi rekao da je Liverpool neozbiljan u toj jednaciniakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:05Ovo kad krenes zavrsavati neki posao u 5 do 12 pa ti neko drugi kriv sto ga ne zavrsis![]()
Ja sam stvarno mislio da se ti salis ali eto izgleda da si ozbiljanwadethegreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:19Nije to bas tako recimo Lavija i Caicedo...
Ne znam sto se ti javljas mi vama otimamo mete onako usput...
Samo sto smo prestali sta god ganjate ne valja...
Oteli Ukrajinskog Mesija za sto miliona, usput financirali Ukrajinsku vojsku, lik ne igra fudbal više u opšte.wadethegreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:19Nije to bas tako recimo Lavija i Caicedo...
Ne znam sto se ti javljas mi vama otimamo mete onako usput...
Samo sto smo prestali sta god ganjate ne valja...
Da nas Bogdom hoće pogurati u jednoj utakmici pa da se Webb poslije utakmice javlja protivničkoj ekipi kako bi se izvinio za sve sudijske greške koje su išle u našu korist kao što je to uradio Fulhamu prije 2 dana. Čisto da vidimo i mi kako jewadethegreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:29@ baboedindzeko09
sto ce vas biti strah guraju vas redovno![]()
Kmeče cijeli danwadethegreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:23Sta ste se prepali topnici jao majko ko da su galaktikosi.
E da mi je neko prico koji strah od Redsa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.