English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: English Premier League
Isak šupak dobio šta je htio, a Guehi gospodin ostade bez transfera. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo je jedna od najvećih pobjeda u historiji čovječanstva. Ovo je jednako grčkoj pobjedi u bitci kod Salamine protiv Perzijanaca kada su imali 10x manje ljudstva.
Mediji, botovski profili na društvenim mrežama, novinari, influenseri, podcasti, youtube kanali, horde stranačkih sleeper profila na društvenim mrežama, ambasada, vladajući režim, savez, liga, PGMOL... apsolutno svi su se uključili u ovaj transfer kako bi natjerali Parisha da proda svog drugog najboljeg igrača za kikiriki i tako uništi klub, rizikuje borbu za opstanak i rani izlazak iz Europe kako bi režimski klub imao veće šanse za uspjeh.
Svaka čast Parishu, naklon do poda gospodine. Ostat ćete upisani u historiju kao heroj i ova bitka će se prepričavati u udžbenicima na otoku dugi niz stoljeća.
Zamisli, Parish smrad nije htio prodati kapitena jer nisu našli zamjenu za njega, baš smrad, umjesto da im je prodao i ispao iz lige

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Glasner je uzeo dva trofeja u ovoj godini kao i prvaci svijeta.superFrankie je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:32Vidio sam da je Glasner kao zaprijetio otkazom, bila bi steta kad bi propao

- superFrankie
- Kontakt:
Kakvo je mentalno stanje ovih nekih topnika, pitam za prijatelja
Koriste svakave crne magije i tehnike i opet nece osvojiti.superFrankie je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:55Kakvo je mentalno stanje ovih nekih topnika, pitam za prijatelja
- superFrankie
- Kontakt:
Tako je, steta sto Crystal Palace nije krenuo po stopera iz prvaka svijeta, Disasija. To bi bila win-win situacija za sve, mi bi zaradili, CP bi imao zamjenu za Guehija i ne bi ga izgubio mozda i besplatno, a Liverpool bi dobio svoju metu broj 1TheShed je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:51Glasner je uzeo dva trofeja u ovoj godini kao i prvaci svijeta.superFrankie je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:32Vidio sam da je Glasner kao zaprijetio otkazom, bila bi steta kad bi propao![]()
Svaka čast za Palace. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo twerkanje pojedinih navijača projekta za režimski klub je pomalo gadno.
Isak je karakterno labilan, prvo je rekao da želi igrati ligu prvaka sa Njukašom ove sezone, zatim je tražio 300 k sedmično za svoju odanost da bi na kraju isforsirao transfer uz nepoštovanje klubu koji ga je lansirao medju elitu.
Kažem ja da je Arnold za ovog ispao gospodin, nije bojkotovao i kmecao po medijima, stojecki istrpio uvrede i zvižduke sa tribina i oprostio se kako i priliči, maksimalno profesionalno do samog kraja.
Kažem ja da je Arnold za ovog ispao gospodin, nije bojkotovao i kmecao po medijima, stojecki istrpio uvrede i zvižduke sa tribina i oprostio se kako i priliči, maksimalno profesionalno do samog kraja.
Nije njeg klub lansiro medju elitu nego je on svojim igrama pokazo da je world class u ovoj šumarskoj ekipichily-rz je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:00Isak je karakterno labilan, prvo je rekao da želi igrati ligu prvaka sa Njukašom ove sezone, zatim je tražio 300 k sedmično za svoju odanost da bi na kraju isforsirao transfer uz nepoštovanje klubu koji ga je lansirao medju elitu.
Ako ikoga zanima, od ostalih vijesti Arsenal doveo defanzivca.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakva katastrofa Fabrizija Romana, koliko mu je here we goova propalo danas. Koji ublehaš. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kako ovo ovako kasno? Jel' stranka pogurala?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E braco moja, raznih mentola sam sretao al chilly, jack i dzeko09 su prekucali igricu.
CPOJ
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo kad krenes zavrsavati neki posao u 5 do 12 pa ti neko drugi kriv sto ga ne zavrsis 

Don't believe the hype.
To je odavno zavrseno danas oficial ,pa bas mislis da bi Arteta bio ovako nasmijan da je slikano ovog momenta

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako može neko ispasti gospodin tako što konstantno priča u medijima kako još nije odlučio ide li ili ostaje ljubi grb i daje lažnu nadu, a uporedo uči španski i već je odavno odlučio šta želi. Naspram čovjeka koji 2 mjeseca prije kraja sezone obavijesti klub da želi da ide u veći klub i da mu na vrijeme traže zamjenu.chily-rz je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:00Isak je karakterno labilan, prvo je rekao da želi igrati ligu prvaka sa Njukašom ove sezone, zatim je tražio 300 k sedmično za svoju odanost da bi na kraju isforsirao transfer uz nepoštovanje klubu koji ga je lansirao medju elitu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hincapie završen još jučer, nama nije potrebno guranje od strane kartela na vlasti, režimskih medija u službi sultana i njegovog kluba ili američke ambasade da bi završili transfer igrača 

Pa to je do Palacea, mjesec dana traže zamjenu i lik im dođe na medicinski i ode sa njegaakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:05Ovo kad krenes zavrsavati neki posao u 5 do 12 pa ti neko drugi kriv sto ga ne zavrsis![]()

Na kraju Glasner prijetio otkazom ako ga prodaju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.