Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pa sad vala da je i Gimenez neki dobitak, ne bih rekao
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kako igra Dusan otkako su mu zaprijetili da ce ici u milan.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo nije dosuđeno kao penal za Udineze
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Možda kompenzacija za onaj penal koji im je dosuđen?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Moguće, jer ono igranje rukom nije bilo namjerno, ali ovo je baš očigledan penal
MANIJACI JUG 1987
Ispucali se proslu utakmicu valjda 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ove sezone necemo biti uopste faktor u ligi, a to je navijacima koji malo vise prate desavanja u klubu i jasno. Slijedi borba za 4. mjesto i to je trenutno realnost.
Napoli vjerovatno prvak.
Juventus, Milan, Inter, Roma ce biti borba za ostala mjesta, s tim da tipujem Romu na 2. mjesto, jer kako bude vrijeme odmicalo, oni ce da budu sve bolji i bolji. Milan zadnje dane dovodi solidne igrace, a Juventus kao i mi ima problem sa trenerom, tako da koji se prije od nas dvoje rijesi trenera i dovede iole kvalitetnijeg takticara taj ce ugrabiti 4. mjesto.
Bologna bi mogla pomrisiti racune dodatno, ali ih ocekujem na 6.-7. mjest. Fiorentina borba sa Bolognom, ali mislim da su napravili gresku sa Pioliem.
Otkud sad da vas nema kad Napoli ima i LP da igratiffoso je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:57Ove sezone necemo biti uopste faktor u ligi, a to je navijacima koji malo vise prate desavanja u klubu i jasno. Slijedi borba za 4. mjesto i to je trenutno realnost.
Napoli vjerovatno prvak.
Juventus, Milan, Inter, Roma ce biti borba za ostala mjesta, s tim da tipujem Romu na 2. mjesto, jer kako bude vrijeme odmicalo, oni ce da budu sve bolji i bolji. Milan zadnje dane dovodi solidne igrace, a Juventus kao i mi ima problem sa trenerom, tako da koji se prije od nas dvoje rijesi trenera i dovede iole kvalitetnijeg takticara taj ce ugrabiti 4. mjesto.
Bologna bi mogla pomrisiti racune dodatno, ali ih ocekujem na 6.-7. mjest. Fiorentina borba sa Bolognom, ali mislim da su napravili gresku sa Pioliem.
Hoces da kazes da mi imamo vrlog strucnjaka na klupi i da nam je to prednost u odnosu na konkurente
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Allgeri je idalje strucnjak za trenutnog Tudora i Chivua.milanist je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:00Otkud sad da vas nema kad Napoli ima i LP da igratiffoso je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:57Ove sezone necemo biti uopste faktor u ligi, a to je navijacima koji malo vise prate desavanja u klubu i jasno. Slijedi borba za 4. mjesto i to je trenutno realnost.
Napoli vjerovatno prvak.
Hoces da kazes da mi imamo vrlog strucnjaka na klupi i da nam je to prednost u odnosu na konkurente![]()
Leao, Pulisic i Nkunku su prebrzi na malom prostoru za sve odbrane italije, osim za Contea, jer ce ovaj suzbiti redove i igrati na bod protiv vas.
Milan ima sa obe strane opcije i veoma brze krilne napadace, koji ce sigurno praviti problem svakoj ekipi. Na sve to cete dobijati tzv. „Lakse“ ekipe. Zanemari prvo kolo, jer se tu uslo bez pridoslica, te Allgerijev degenerizam.
Napoli igra na misice i lomi sve, nemaju induvidualni kvalitet, ali igraju jbg kao nekad Italija kad je Conte vodio. Eder, Giacherini, Candreva, Graziano Pelle, pometose ljudi. Prave zuti i prekidaju potencijalno opasne kontre ili cak polukontre, to su sve detalji koji prave ogromne razlike, ljudi to ne vide na terenu, bar oni koji ne poznaju calcio dovoljno.
- Beduin
- Kontakt:
Samo sto cisto sumnjam da ce Alegri igrati sa krilima, jer ih je sva rasprodao i ostao na Leao i Pulisic, dok Saelemaekers nam je jedini desni bek vjerovanto ako Jimenez ode.
Toralno konfuzna situacija je u Milanu po pitanju formacije i odbrane/bekova.
Toralno konfuzna situacija je u Milanu po pitanju formacije i odbrane/bekova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa i ne mora, ali evo vidim Rabiot isto u Milanu. Dobar i cvrst na lopti, jedini problem je karakter istog.
Cak i 3-5-2 bi bila interesantna kod vas. Modric(Rabiot)-Fofana-Pulisic. Napad Nkunku i Leao onda. Dovbyk stize kao zamjena, mada upitno koliko ce moci da pruzi. Odbrana je jedina enigma.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je bolji Opendko ili Nkunko? 

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nema logike ovaj transfer Intera, Akanjija doveli a poslali Pavarda koji je bolji u Marsej, baš mi logike nema
MANIJACI JUG 1987
Sa sportskog i finansijskog aspekta nema logike, ali navodno je Pavard nešto zasrao (tipa kao Icardi onomad) i narušio atmosferu pa su ga se zbog toga željeli riješiti po svaku cijenu. Ovo potvrđuje i činjenica da kada se ljetos ženio samo je jedan Interov igrač prisustvovao vjenčanju. Ali koji god je bio razlog ako su ga već mijenjali onda su trebali s nekim mlađim i boljim npr. Oumarom "the Beast" Soletom a ne Akanjijem. Marotta se počeo gubiti ima već pola godineBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 17:26Nema logike ovaj transfer Intera, Akanjija doveli a poslali Pavarda koji je bolji u Marsej, baš mi logike nema
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Solet ide nama iz bratskog UdinezeaBiscione je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:12Sa sportskog i finansijskog aspekta nema logike, ali navodno je Pavard nešto zasrao (tipa kao Icardi onomad) i narušio atmosferu pa su ga se zbog toga željeli riješiti po svaku cijenu. Ovo potvrđuje i činjenica da kada se ljetos ženio samo je jedan Interov igrač prisustvovao vjenčanju. Ali koji god je bio razlog ako su ga već mijenjali onda su trebali s nekim mlađim i boljim npr. Oumarom "the Beast" Soletom a ne Akanjijem. Marotta se počeo gubiti ima već pola godineBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 17:26Nema logike ovaj transfer Intera, Akanjija doveli a poslali Pavarda koji je bolji u Marsej, baš mi logike nema

MANIJACI JUG 1987
Sad kad je gotov mercato za tal ekipe moze se prognozirati rasplet serie A. Sta se tice mercata mislim da je daleko najbolji imao Napoli, pojacali su se u svim poljima, imaju dobro balansiranu ekipu i najboljeg trenera lige. Vjerujem da nece imati problem pri obrani naslova. Juventus je odradio dobar kraj mercata, poslali onu panjinu Gonzaleza kod Simeonea i doveli 2 bolja igraca, Openda je pogotovo dobar ulov i vjerujem da ce imati veci impact nego sta bi ima Kolo Muani a uz to je jeftiniji, ako Bremer ostane citav ne bi iskljucio borbu sa Napoliem do zadnjeg kola. Tudor je dosta podcijenjen trener a mislim da nije imao lose rezultate u klubovima koje je vodio. Mislim da je i Roma odradila dobar mercato, a i zadrzali su sve najbitnije igrace, ne volim Gasperinia nesto pretjerano ali mislim da su dobro pogodili sa njim i da ce uz Juve biti najveci rival Napoliu, ipak prognoziram Napoli kao prvi. Milan i Inter dosta nedoreceno, Milan ima problema sa poroznom obranom ali prema naprijed mi djeluju kao da bi trebali biti dosta bolji od prosle sezone, ona utakmica sa Cremoneseom je slucajnost i kad se vrati Leao mogu skinuti skalp svakoj ekipi, uz to igraju samo jednom tjednom, vjerujem da ce Alegri to dobro sklopiti da budu među 4. Inter nije nista napravio da popravi obranu od prosle sezone, ova zamjena Pavard-Akanji je teski promasaj i dokaz da nije bilo nikakvog plana za ovaj mercato. Marotta i co. se nadaju da ce nastaviti na dobrom radu Inzaghia i da ce izboriti LP, scudetto je nemoguca misija. Predviđam da ce Chivu do 12 mjeseca biti bivsi nakon sta minus iza Napolia bude veci od 10 bodova. Ovi ostali nisu ni bitni, Como djeluje zanimljivo posto su doveli opet hrpu mladih igraca.
Tablica:
1.Napoli
2.Juventus
3.Roma
4.Milan
5.Inter
6-7-8 Fiorentina, Como, Bologna, nije bitan raspored.
Tablica:
1.Napoli
2.Juventus
3.Roma
4.Milan
5.Inter
6-7-8 Fiorentina, Como, Bologna, nije bitan raspored.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Revidirat cu i ja svoju prognozu jer znao sam da je bolje čekati kraj mercata, neocekivano je bilo dešavanja u zadnja 2 dana. Djelim misljenje s tobom vezano za tabelu u većini, ali ne vidim da inter tako naglo moze pasti. Mada nista nije isključeno, pad je neminovan zbog starosti ekipe, iznenadila me pasivnost Marotte i da nije prepoznao momenat za velike rezove. Možda je uslovljen odlaskom Inzaghia i bojao se da smjenu generacija da zelenom treneru.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovo je i meni proslo kroz glavu ima vec neko vrijeme, posto su Henrique, Sucic i Bonny dosli ili su bili pred dolaskom dosta ranije, odnosno dok je jos Inzaghi bio u kombinacijama ostati, ili se barem pregovaralo za njih, a situacija sa trenerima kad je Chivu dosao bas i nije bila nesto pretjerano bajna, nakon odbijenice Fabregasa bilo je sasvim svejedno hoce li biti Chivu ili Viera, oba su nedokazana. Nakon toga nije bilo nekog dolaska unatoc tome sta je Chivu zelio prebaciti formaciju na 3-4-2-1 osim ovog nedokazanog francuza iz Lensa.Pogba je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:58Revidirat cu i ja svoju prognozu jer znao sam da je bolje čekati kraj mercata, neocekivano je bilo dešavanja u zadnja 2 dana. Djelim misljenje s tobom vezano za tabelu u većini, ali ne vidim da inter tako naglo moze pasti. Mada nista nije isključeno, pad je neminovan zbog starosti ekipe, iznenadila me pasivnost Marotte i da nije prepoznao momenat za velike rezove. Možda je uslovljen odlaskom Inzaghia i bojao se da smjenu generacija da zelenom treneru.
Samo sa ostavljanjem Bissecka, Hakana, Frattesia i ostalih koje si mogao prodati ove sezone za dobru lovu riskiras da ti iducu odu dosta jeftinije ako ne izboris barem LP. Ako se taj scenarij obistini kola onda idu strmoglavo nizbrdo i nije iskluceno prodaja nekoga od bitnijih igraca (Bastoni,Barella,Lautaro) i tek si onda u problemima.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.