Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I sad čekamo još dva sata 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jbg

Jbo sestru njemacku
Al nas uvali Glasner.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A realno smo ovo mogli i ranije zavrsit. Jbt sta je danas 40 miliona u fudbalu. Mada je opet Glasner ispo seronja. Lik prosao medicinske i tad nadjes zajebavat.
Valjda se vratimo po njega u januaru, do tada Leoni i Gomez mogo pokrit.
Valjda se vratimo po njega u januaru, do tada Leoni i Gomez mogo pokrit.
Srce, čast i ponos!
Kad smo fini bili, te pusti CS, pa ligu, pa Evropu, a oni nesposobni da nađu zamjenu, a znaju da hoće da ide.
Dogodine neka povede Whartona

Šteta.... Glasner seronja.
Ma mogu lagano, odlicni stoperi za rotacije
Daj bar Isaka da vidim u crvenom večeras, ne mogu zaspati.
Sumnjivo mi je ovo skroz, ne djeluje mi Parish kao lik koji bi cekao do zadnjeg dana transfer roka da kao proba dovesti Igora koji je btw bezveze igrac. Znao je da Guehi zeli da ide i da mu istice ugovor. Ne bi me iznenadilo da nas je zajebao s pricom da zeli pare a ovamo radio sve iza scene da ga zadrzi jos godinu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta ima od toga kad ce mu svakako otici za dzabe sljedece ljeto ili za manje pare na zimu. Najvise logike ima da je Glasner zaprijetio otkazom
Srce, čast i ponos!
I ja sam jutros bio uvjeren da ce ga prodati al et sreca pa imamo 4 stopera i nisu prodali Gomeza.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma to je riješeno, realno ovo ništa strašno nije...jes peh al i dalje imamo dva solidna štopera za rotacije.
Guehi dolazi za 10-15m na zimu il eventualno za dz na kraju sezone.
Al najjaci Glasner koji je umislio da je osvojio 10 Liga Prvaka, sta su dobili s ovim izvozali momka ko majmuna, prvo kao ostaje da odigra play off konferencijske pa jos jedna u pl i onda ga na kraju ovako odrade ko debila.
Imat ce nezadovoljnog igraca jos uz to kapiten, gubari.
Do januara sa četiri, pa po njega[Chris Williams] Glasner went as far to say, if Guehi left he’d offer his resignation. Expected that a deal for January will be discussed in the next month, but it would be at a severely lower price.
U suštini sa Leonijem smo riješili neke probleme. Ova četvorica bi bila sasvim dovoljna da Konate i Gomez nisu podložni povredama. Šta je tu je, brzo će januar. Ako bih birao da jedan transfer od ova dva otpadne bio bi to Guehi, jer nam je napadač baš potreban.
Fuerza je napisao/la: ↑01 sep 2025, 21:10U suštini sa Leonijem smo riješili neke probleme. Ova četvorica bi bila sasvim dovoljna da Konate i Gomez nisu podložni povredama. Šta je tu je, brzo će januar. Ako bih birao da jedan transfer od ova dva otpadne bio bi to Guehi, jer nam je napadač baš potreban.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.