Meni smijesno al eto. Kao da Nurkicu nije u interesu da prodje grupu pa skracuje spisak. Ne znam, ali malo vjerovatno izgleda.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nema na čemuVensanKasel je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:19Hvala na informacijama .perun je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:10Osnivač Valtera sa poništenom diplomom, urednik Inforadara..VensanKasel je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:59
Doći će brat @Šljivo , đe god ima parkinga
A ko je ovaj Šišić ?
Samoproklamovani novinar poznat po javnom prozivanju Barbareza zbog nepozivanja Barjaktarevića.
Kae: iskoristit ću sve svoje resurse, kako bi otkrio imena odgovornih u savezu
![]()
![]()
A čitao sam Walter prije , naravno Slobodnu Bosnu i Dane .
7 dana Senada Avdića i dan danas broj 1![]()
Maloprije se čuo sa haverom , na Kipru je od četvrtka i vala baš me spustio , nije dobro nikako ...
@lumani šta se dešava ?

E da, sve isto.
Sena A. posljedni preživjeli novinar.
Lično nemam informaciju, može neki detalj o "dešavanjima"?
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Znaci Nurkic otjerao Musu i Garzu. Jest bilo cudno. Isprike Bekiru. 

Bukvalno, operisan prije 20 dana, oporavak traje 7-10, normalno da je već sposoban da se priključi pripremama, sve što je izjavio u Klix intervjuu je i ispoštovao.
Individualni rad bez kontakta je sasvim normalan već 2 sedmice nakon operacije, pogledajte identične povrede Franza Wagnera i Paola Banchera u prošloj sezoni za Orlando Magic I otprilike to je taj neki period, mjesec do kontakt igre na 5v5 treningu i mjesec i po do povratka u normalan intenzitet utakmica.
Neka, pusti ih da žive u neznanju i troše energiju bezveze.kovacic je napisao/la: ↑01 sep 2025, 19:59Bukvalno, operisan prije 20 dana, oporavak traje 7-10, normalno da je već sposoban da se priključi pripremama, sve što je izjavio u Klix intervjuu je i ispoštovao.
Individualni rad bez kontakta je sasvim normalan već 2 sedmice nakon operacije, pogledajte identične povrede Franza Wagnera i Paola Banchera u prošloj sezoni za Orlando Magic I otprilike to je taj neki period, mjesec do kontakt igre na 5v5 treningu i mjesec i po do povratka u normalan intenzitet utakmica.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Nema smisla ako je isti taj Nurkic prozvao savez da se nisu dovoljno potrudili u vezi Garze.
Ako su Đedovic i Kondic u pitanju, ja mu to ne zamjeram.
Al mu zato necu preci preko neforme i za ovo prvenstvo ...
Kupi prenos na Courtside1891 i gledaj sve tekme za 20 eura.BenjooJutub je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:06I ja tražim isto.. Kupio Arena Cloud da rahat gledam u Hrvatskoj na moru, kad ono obavještenje da ne mogu emitirati na teritoriji na kojoj se nalazim. Čak i sa VPN-om ne radi.
Fuj, gade mi se ovi sportski kanali i njihova prava, provajderi i mreže. FUJ!
Fibin komentator.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
A sto se tice Xaviera i Muse, islo se linijom manjeg otpora zbog nase javnosti i njihovih klubova. Mozda i zbog buducih obaveza u reprezentaciji.
Musu je i ovaj put njegova glava kostala. Dobio je kod Adisa tretman zbog zenidbe. A Musa takav da, sefe, ja cu doci spreman, nista ne brinite.
Vidi nam se ...
Musu je i ovaj put njegova glava kostala. Dobio je kod Adisa tretman zbog zenidbe. A Musa takav da, sefe, ja cu doci spreman, nista ne brinite.
Vidi nam se ...
dobri smo mi, ceska evo 5 poena za cetvrtinu 

Da napredujemo u drugi krug po kojoj god racunici, to bi znacilo naplatu one 3 pobjede i neprolazak dalje u Slo. Kao i neprolazak dalje zadnje prvenstvo i sa te 2 pobjede.
A, ako nakon Spa i Ita dobijemo Grke ovakvi kakvi jesmo, to bi samo znacilo samo jos jedno razocarenje jer bi mi jos jednom imali historijsku utakmicu protiv solidnog protivnika, a koju bi izgubili kao da smo sa dvije lijeve. Mada i jesmo.
Meni nije zao poraza protiv Spa i Ita jer nama Musa i koji god Amer znace i previse. Al, jel to Musa toliko nedostaje u odbrani, pa da ovako oslabljenim protivnicima dozvoljavamo suterski trening ...
Sinoc se jednom Talijanu dozvolilo 40 koseva. Znaci, i bez Muse u napadu samo da si onog smirio u 40 min igre, igrali bi egal do kraja.
Sutra nas ceka jos sigurniji Ante. Kako stvari stoje, on ce imati 50. Ostali ce nakucati 30 koseva ukupno i mi opet donji.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 01 sep 2025, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Nama bi Markanen spakovao bar 30 večeras. Litvanci ga ugasili.
Gdje onaj što mi reče nije isto Alibegović i Fontekio?
Gdje onaj što mi reče nije isto Alibegović i Fontekio?
Koševo Zapad
Pa imamo mi sanse protiv Gruzije, samo nemamo luksuz za one brainfartove sto su se sinoc desavali. I nemamo luksuz da nam Lazic airball baca kad je sam na trici. Moraju svi da odigraju kako znaju a par igraca i iznad svojeg prosjeka/mogucnosti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Možda prorade u zadnjoj utakmici , ili će biti to ili će ispuhati od umora
Vjerujem da će se pobit na terenu

- Shategabri
- Kontakt:
Samo da ne prorade sutra a vidim da se genijalci nafuravaju vec
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Zanimljivo da su obojica jucer i prekjucer prestavljeni u novim klubovimaDrum je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:08A sto se tice Xaviera i Muse, islo se linijom manjeg otpora zbog nase javnosti i njihovih klubova. Mozda i zbog buducih obaveza u reprezentaciji.
Vidi nam se ...
To je meni sve sumnjivo i nista vise
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Klasično naše.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Greska je napravljena, vecina nas misli da je Garza morao igrati, Robertson cista fula bez ikakvog ucinka , za Musu su svi rekli da je vise od 50% repke , fali yebiga tih njegovih 15-20pts po tekmi
Ako su budale, sutra ce igrati maksimalno. Ubila se sutrasnja utakmica za odmaranja najbitnijih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 231983, alemsa, Amidzaa, armin, bordobijeli, Burberry46, CAGarfia, Cwirek, DjaniTarik, filip13, Fort, Homelander, Hrammm1921, hujdur007, invincible1921, Kajkutenjoyer, Kaunas, Kylian, legendarnadruga, MElloo, Napapijri, perun, Sheyi, StevieG8, TETRAPAK, Tihi, UtdBiH21, zikerrz21 i 202 gosta.