BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Sutra treba odmoriti... all in na gruziju
Pa neces igrat sa 5 centara
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
+1
Nadam se da Beciragic nece stvarno uraditi ono sto je govorio na pressicama, da idu na svakog protivnika maksimalno. Ako sutra budu svi igrali, mozemo se komotno oprostiti od utakmice protiv Gruzije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gruzijci 2 kola prije nas odmaraju, ide Shengelia tekma karijere.
15.10.2013.
Nadam se da je danas bio trening i da su vjezbali trice,al vise vjerujem da su se kupali u bazenu ili na plazi..
Ko ce se boriti za prolaz grupne faze,bolje odma ispasti i uzivati u morskim plodovima.
Ko ce se boriti za prolaz grupne faze,bolje odma ispasti i uzivati u morskim plodovima.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako Španija ne dobije još jednu do kraja mi smo svakako ispali.
-
- Kontakt:
Upravo tako. Iz nekog razloga, ljudi očekuju da dobijamo Italiju i Španiju bez našeg najboljeg ili drugog najboljeg igrača, kako ko hoće, i bez projektovanog naturalizovanog koji nam je trebao biti treći najbolji igrač. Ono sinoć je bilo jako blizu pobjede i pored tih okolnosti.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 sep 2025, 17:19Prije eurobasketa smo po kladionicama bili 12-13 favorit. Bez Castanede,Muse pa evo i Halilovića smo možda 18,19.
Napisao sam čim je Musa otpao da smatram da imamo realnih šansi dobiti Gruziju bez Muse, ali ne i ostale top 3 reprezentacije. Samim tim da i dalje imamo priliku za prolazak dalje. Problem je što je cijelu koncepciju poremetila ta pobjeda Gruzije nad Špancima koji su imali jednu od najgorih šuterskih noćiju koje sam od Španije ikada vidio.
Ovo ko da je jucer bilo.. kod nas danas iz te ekipe Nurkic i Vrabac, kod njih Shermadini i Shengelia.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Slušam opet presicu Adisa gdje spominje to branjenje trice i da jeste bilo akcenat na tome da se ne stvara prostor za otvorene trice, međutim, Adis kaže da iz "prevelike želje" igrača da se svaki pokušaj oteža, uključujući i prodore, dođe do nepotrebnih udvajanja u reketu, time praveći višak na perimetru.
To je ono što sam spomenuo sinoć, naši igrači više i instikntivno udvajaju u reketu, jer ne mogu svi igrači preko noći prestati igrati što se igra skoro 7 godina.
To je ono što sam spomenuo sinoć, naši igrači više i instikntivno udvajaju u reketu, jer ne mogu svi igrači preko noći prestati igrati što se igra skoro 7 godina.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 01 sep 2025, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Još da imaš zrno sjećanja pa da znaš da smo u tim istim kvalifikacijama i dobili tu istu Gruziju poslije u Gruziji, ali dobro, valja nalazit materijala da se trola i baita sa deset profila.
Prica se po Limassolu
da je se Nurkic petljao u spisak i da zbog njega nema 2-3 igraca(spominjao i Dedovic)

Cekam te jos uvijek da priznas da si ispao glup sa pricom kako je Roberson potreban. Lik beskoristan i cak ni ne starta tekme.TripleThreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:04Još da imaš zrno sjećanja pa da znaš da smo u tim istim kvalifikacijama i dobili tu istu Gruziju poslije u Gruziji, ali dobro, valja nalazit materijala da se trola i baita sa deset profila.

-
- Kontakt:
Šta odgovarati trolu koji je izjavio da je Arslanagić bolji od Castanede.Masqareda je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:10Cekam te jos uvijek da priznas da si ispao glup sa pricom kako je Roberson potreban. Lik beskoristan i cak ni ne starta tekme.TripleThreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:04Još da imaš zrno sjećanja pa da znaš da smo u tim istim kvalifikacijama i dobili tu istu Gruziju poslije u Gruziji, ali dobro, valja nalazit materijala da se trola i baita sa deset profila.![]()
Ova generacija je bila daleko od luzerske.
15.10.2013.
molim???TripleThreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:11Šta odgovarati trolu koji je izjavio da je Arslanagić bolji od Castanede.Masqareda je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:10Cekam te jos uvijek da priznas da si ispao glup sa pricom kako je Roberson potreban. Lik beskoristan i cak ni ne starta tekme.TripleThreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:04Još da imaš zrno sjećanja pa da znaš da smo u tim istim kvalifikacijama i dobili tu istu Gruziju poslije u Gruziji, ali dobro, valja nalazit materijala da se trola i baita sa deset profila.![]()
-
- Kontakt:
Da, napisao je poslije utakmice protiv GB čini mi se da je Arslanagić korisniji od Castanede u takvom stanju.filip13 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:13molim???TripleThreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:11Šta odgovarati trolu koji je izjavio da je Arslanagić bolji od Castanede.
Ja to izjavio?TripleThreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:11Šta odgovarati trolu koji je izjavio da je Arslanagić bolji od Castanede.Masqareda je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:10Cekam te jos uvijek da priznas da si ispao glup sa pricom kako je Roberson potreban. Lik beskoristan i cak ni ne starta tekme.TripleThreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:04Još da imaš zrno sjećanja pa da znaš da smo u tim istim kvalifikacijama i dobili tu istu Gruziju poslije u Gruziji, ali dobro, valja nalazit materijala da se trola i baita sa deset profila.![]()
Sta god sam rekao se pokazalo tacnim. Garza bi bio sve samo ne visak kada znas da je poveo povrijedjenog Halilovica i da mu skupa igraju Nurkic i Kamenjas. Uz to je ovaj drugi malo reci uzasan i glavni je krivac poraza protiv Talijana. A ovo prevodjenje lopte koje dobijamo od Robersona mogu radit i Gegic i Atic.
Pogresna i glupa odluka selektora koju si ti branio iz sve snage. Evo rece gore da je Nurkic uticao na pozive. Moze bit da mu nije odgovarao Garza.

i ostao živ??TripleThreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:14Da, napisao je poslije utakmice protiv GB čini mi se da je Arslanagić korisniji od Castanede u takvom stanju.filip13 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:13molim???TripleThreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:11
Šta odgovarati trolu koji je izjavio da je Arslanagić bolji od Castanede.

Isto zbog toga Musa i Castaneda nisu tu.Masqareda je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:10Cekam te jos uvijek da priznas da si ispao glup sa pricom kako je Roberson potreban. Lik beskoristan i cak ni ne starta tekme.TripleThreat je napisao/la: ↑01 sep 2025, 18:04Još da imaš zrno sjećanja pa da znaš da smo u tim istim kvalifikacijama i dobili tu istu Gruziju poslije u Gruziji, ali dobro, valja nalazit materijala da se trola i baita sa deset profila.![]()
dobre guzove ima Belma