Pala mrtva glava na otvaranju jer nisu dali da se obnova desi. Jesi li lud covjece dragi?!Vorovus je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:27Tvrdio si da ne daju da se obnove dzamije u BL. Jesu li obnovljene ili nisu? Ti sad siris pricu (neko ih je srusio za pocetak), a bjezis od toga da priznas da si lagao.Argentina je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:11Otici na youtube i pogledaj otvorenje obnovljenje dzamije u BL i Trebinju, pa ce ti sve biti jasno. Za pocetak, neko ih je srusio, tu je izvorni problem.
Tebi ne smeta i briga te za mural zlocincu, auuu. A bi li ti smetao HOSv mural sa ustaskim U ili bi te i tada bolila briga ili da pokusamo mozda sa Pavelicevim muralom?Nemoj zajebavati, budi korektan i posten, pa osudi. Nemoj da jedan izrod bude slika i prilika tog naroda!!!
Osmanlije su obicni okupatori, koji su vise unazadili ove krajeve nego sto su dobrog donijeli. Da li ima turcizama u rijecniku, pa logicno da ima. Kao da je bitno kod koga je vise. Jedne su tlacili 500 godine, druge 350 godina.
Nisu bitni turcizmi nego ti je to primjer kako niko ne zna braniti svoje tvrdnje.
Ispade mirotvorci dosli na obnovu objekta kojeg su srusili i prostoru gdje imaju vlast nema druga dva naroda. Vec sam ti naveo zvanicnu statiatiku, jednih 76% manje, drugih 93%.
I ja sam kriv, odgovaram nekome kome je ok da mural zlocinaca stoji, tako da cu ponoviti da bi ti vjerovatno bilo svejedno i jedan HOSov da stoji

A upravu su ljudi, treba se vratiti na teme, sudije, divovi, posjeta itd jer ocito niko da prizna greske ljudi 'iz njihovih redova'