Edin je u podcasti rekao da je noga crna Halilovicu, cisto sumnjam da ce igrati ikakoGhuraba je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:07Lazic je mentalno totalno u kanalu i ne doprinosi ni u napadu ni u odbrani. Isti je bio i na proslom Eurobasketu. Atic i Gegic nisu igraci koji mogu igrati 30+ minuta, pogotovo ne na ovom nivou i pogotovo jer se od njih ocekuje da konstantno grizu u odbrani. Sinoc se u par navrata vidjelo da su umorni i da fokus zbog toga nije maksimalan. Ako Halilovic ne bude mogao igrati ni sutra, onda je to jos jedna podvala od strane selektora. Bitno je da je on 15 dana prije skratio spisak na 12 igraca.![]()
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Sta ima veze. Imamo svakako viska visokih igraca ako je vjerovati forumasima i Bekiru.MElloo je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:47Edin je u podcasti rekao da je noga crna Halilovicu, cisto sumnjam da ce igrati ikakoGhuraba je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:07Lazic je mentalno totalno u kanalu i ne doprinosi ni u napadu ni u odbrani. Isti je bio i na proslom Eurobasketu. Atic i Gegic nisu igraci koji mogu igrati 30+ minuta, pogotovo ne na ovom nivou i pogotovo jer se od njih ocekuje da konstantno grizu u odbrani. Sinoc se u par navrata vidjelo da su umorni i da fokus zbog toga nije maksimalan. Ako Halilovic ne bude mogao igrati ni sutra, onda je to jos jedna podvala od strane selektora. Bitno je da je on 15 dana prije skratio spisak na 12 igraca.![]()

Nije trebao ni ići, nego ustupiti mjesto nekome da igra, pa nisu ovo prijateljske utakmice pa hajde- šta ima veze!!!
Poziv Haliloviću, Arsli i Hrelji pokazao se suvišnim, jer ih selektor gotovo i ne koristi. Situacija sa Penovom je već postala uobičajena – bez neke minutaže, pa ispada da reprezentacija praktično igra sa samo osam igrača. Takav pristup značajno otežava rotaciju i iscrpljuje ekipu tokom cijelog takmičenja.
Poziv Garzi umjesto Kamenjaša imao bi daleko više smisla. Ipak, NBA i ABA ligu ne možemo stavljati u isti kontekst – riječ je o potpuno različitim nivoima košarke i kvalitete.
Ali tako ja to vidim, a isto tako znamo svi da bi Misko bio ljut na KS da su zvali Garzu umjesto Kamenjaša
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 01 sep 2025, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nemamo, u tome i jeste nas problem.Masqareda je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:48Sta ima veze. Imamo svakako viska visokih igraca ako je vjerovati forumasima i Bekiru.MElloo je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:47Edin je u podcasti rekao da je noga crna Halilovicu, cisto sumnjam da ce igrati ikakoGhuraba je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:07Lazic je mentalno totalno u kanalu i ne doprinosi ni u napadu ni u odbrani. Isti je bio i na proslom Eurobasketu. Atic i Gegic nisu igraci koji mogu igrati 30+ minuta, pogotovo ne na ovom nivou i pogotovo jer se od njih ocekuje da konstantno grizu u odbrani. Sinoc se u par navrata vidjelo da su umorni i da fokus zbog toga nije maksimalan. Ako Halilovic ne bude mogao igrati ni sutra, onda je to jos jedna podvala od strane selektora. Bitno je da je on 15 dana prije skratio spisak na 12 igraca.![]()
![]()
Reprezentacija Srbije dominira visinom
- Shategabri
- Kontakt:
Nemamo mi ništa viška.
Da bude još gore, i ovo sad je dobro kako će biti.
Ako mali Teletović ne izraste u igrača kao i ćaća mu, ništa od nas
Ako mali Teletović ne izraste u igrača kao i ćaća mu, ništa od nas

Koševo Zapad
Aman pa nije valjda spala knjiga na jedno slovoShategabri je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:55Nemamo mi ništa viška.
Ako mali Teletović ne izraste u igrača kao i ćaća mu, ništa od nas![]()
Ima i toga sigurno. Bekir se bas u prethodnom periodu pogubio. Lik ne zna ni sta vise hoce. Iskreno bi volio da ode sa klupe nakon Gruzije. Ovo njegovo hajpanje je moglo proci na pocetku. Trenutno je cista 0 ako gledamo takticke zamisli.Kylian je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:49Nije trebao ni ići, nego ustupiti mjesto nekome da igra, pa nisu ovo prijateljske utakmice pa hajde- šta ima veze!!!
Poziv Haliloviću, Arsli i Hrelji pokazao se suvišnim, jer ih selektor gotovo i ne koristi. Situacija sa Penovom je već postala uobičajena – bez neke minutaže, pa ispada da reprezentacija praktično igra sa samo osam igrača. Takav pristup značajno otežava rotaciju i iscrpljuje ekipu tokom cijelog takmičenja.
Poziv Garzi umjesto Kamenjaša imao bi daleko više smisla. Ipak, NBA i ABA ligu ne možemo stavljati u isti kontekst – riječ je o potpuno različitim nivoima košarke i kvalitete.
Ali tako ja to vidim.
https://www.bhbasket.ba/zbog-inata-nema ... urobasket/
Jeste da je sa basketa clanak, ali sasvim realno opisuje stanje kod nas trenutno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:57Ima i toga sigurno. Bekir se bas u prethodnom periodu pogubio. Lik ne zna ni sta vise hoce. Iskreno bi volio da ode sa klupe nakon Gruzije. Ovo njegovo hajpanje je moglo proci na pocetku. Trenutno je cista 0 ako gledamo takticke zamisli.Kylian je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:49Nije trebao ni ići, nego ustupiti mjesto nekome da igra, pa nisu ovo prijateljske utakmice pa hajde- šta ima veze!!!
Ali tako ja to vidim.
https://www.bhbasket.ba/zbog-inata-nema ... urobasket/
Jeste da je sa basketa clanak, ali sasvim realno opisuje stanje kod nas trenutno.
Ovaj članak kao da sam ja pisao….potpisujem sve
-
- Kontakt:
Kakve veze ima Garza sa Kamenjasem?Kylian je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:49
Ali tako ja to vidim, a isto tako znamo svi da bi Misko bio ljut na KS da su zvali Garzu umjesto Kamenjaša
On nije dobio poziv zbog Robersona, jer nam fali igraca na bekovskim pozicijama, a ne zbog Kamenog.
Uostalom, obojica su igrala na onom turniru u Poljskoj, tako da ti ova tvrdnja nema veze s vezom...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Joj laprdanja od strane Skokića.
- Shategabri
- Kontakt:
Bogme legendo, dobro je dok ne bude na nuliKylian je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:56Aman pa nije valjda spala knjiga na jedno slovoShategabri je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:55Nemamo mi ništa viška.
![]()

Koševo Zapad
u redu je, trebao si kamenjaša ubaciti u tu svoju petorku umjesto alibegovica pa da imas musu i 4 centra u petorciNoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 12:47Srbi igraju sa 2,3 igraca visoka i najbolji su
Gruzija dobila Spaniju sa dva tri visoka igraca, jer su im snaga i visina najjace oruzje
A nama najjace oruzje snaga i visina i mi filozofiramo i hocemo neku brzu igru
Jucer cim smo napadali preko Nurkica poceli smo dominirati, Nurkic izadje i sve se raspadne
Evo drugi euro gledamo isto sranje
Ofiramo se ne znamo sutati i ne znamo brzo igrati
Kamenjas 3 minute manje od Robersona i Roberston samo 6 poena vise ima
Nije neka razlika s obzirom da je on suter
Robertson 26
Vrabac 20
Kamenjas 20
NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 12:52Nije bratemarlostanf1eld je napisao/la: ↑01 sep 2025, 12:50Druže pa nije svaki igrač preko 2 metra odmah centar. U ovom rosteru Srbije samo Milutinov nije u stanju pogoditi trojku.NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 12:47
Srbi igraju sa 2,3 igraca visoka i najbolji su
Gruzija dobila Spaniju sa dva tri visoka igraca jer im je snaga i visina najjace oruzje
A nama najjace oruzje centar i mi filozofiramo i hocemo neku brzu igru
Jucer cim smo napadali preko Nurkica poceli smo dominirati, Nurkic izadje i sve se raspadne
Evo drugi euro gledamo isto sranje
Ofiramo se ne znamo sutati i ne znamo brzo igrati
Hocu da kazem bez Muse nase najjace oruzje je centar i mi to ne koristimo nego filozofiramo
Trebali smo Garzu zvati da imamo dva centra i da ima Nurkic mjesta za odmor
Ovako ne ide eto sve price padaju u vodu kad pogledamo rezultate
imamo kamenjasa, i on je centar , koji je među boljim u aba ligi
tacnoShategabri je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:55Nemamo mi ništa viška.
Nemas mu sta uzeti, ne zoves ga vise i to je to. Bez zayebancije, trebali bi polako razmisljati i gledati druge opcije u vezi stranca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma treba oduzeti, ako mu je dat i njemu zbog pogodnosti. Zbog nekih sličnih gafova se pisalo u vakat i da se Renfroe-u htjelo oduzeti pasoš.
Pa onda si samo ispao glup, a on moli Boga da to uradis. 90% tih Amerikanaca i igra samo zbog pasosa, a ne jer vole da ljeta provode u treningu radi 4-5 utakmica na nekom prvestvu. Ne smiju nasi ni pomisliti da potegnu tu pricu, jer bi se zamjerili Misku. Za razliku od njih, stariji Doncic je odmah pokrenuo pricu o oduzimanju pasosa Nibu, pa je Misko poceo kmecati i bahatiti se po drustvenim mrezama.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 32 gosta.