Premijer liga BiH - aktuelno

Vorovus
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vorovus » 01 sep 2025, 11:56

Argentina je napisao/la:
01 sep 2025, 11:04
Nalupao si se glupoati poprilicno. Hoces li opravdati i ato gradonacelnik nece da obrise mural zlocinca?

A ako je krsna slava sporedna stvar, da li bi ti bilo ok da je po katalickom svecu ili nekom islamskom vaznom danu? Vjerovatno bi rekao ne.

P.S. Ne poredim Srbe s nacistima. Dio tog naroda je 90tih bio gori nego nacisti i fasisti, to je cinjenica. Nadmasili su dio Hrvata&Bosnjaka koji su bili u ustasama i cinili zla 40tih. Vidim, poceo si me svrstavati u neke nacije i religije, odmah da znas da bezveze pokusavas. Nisam ni jedne nacije koje obitavaju kod nas, kao ni religije.
Briga me i za gradonacelnika i za mural.
Da zivim u FBiH bilo bi mi ok da vlasti FBiH slave sta hoce ako mene niko ne dira.

Ti tvrdis da Srbi ne daju da se obnove dzamije u BL, ja ti kazem da su sve obnovnljene i ti cutis ko pizda. Pa brani svoje stavove ili se izvini i reci pogrijesio sam.
Ja stojim iza svake svoje tvrdnje, a ti ko pizda samo prelazis preko toga. Daj pokazi malo kicmu. Ne zelim dalje sa diskutujem sa pizdama koje ne mogu da brane svoje stavove.
Ko juce ovi sabani sto pricaju da Srbi imaju vise turcizama od Bosnjaka, a ni jedan ne zna primjer da navede za tu tvrdnju.
Zadnja izmjena: Vorovus, dana/u 01 sep 2025, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2025, 11:57

MikiPirs je napisao/la:
01 sep 2025, 09:49
Da se vratimo temi! Koliko je sudija sinoc navlacio Borcu, zna li se sta?
Nema potrebe da vam navlači protiv ŠB.
Oni su vaša Sloga 2 :D
Koševo Zapad

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 01 sep 2025, 12:01

Pablo11 je napisao/la:
01 sep 2025, 10:49
Vorovus je napisao/la:
01 sep 2025, 02:20
Pablo11 je napisao/la:
01 sep 2025, 02:12
Kad vec pokusava ukrasti telefon
Uz veliku razliku sto se ovi iz Doboja time ne hvale, za razliku od nekih.
Kako ce se hvaliti za nesto sto nisu uzeli? Vidi se da si cetalj, samo gluposti pises.
Uzeli i zadrzali ili uzeli i vratili, svejedno nije plus u navijackom svijetu i time se navijac ne hvali. Vidi se da veze nemas sa tribinom.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 01 sep 2025, 12:03

Vorovus je napisao/la:
01 sep 2025, 11:56
Argentina je napisao/la:
Nalupao si se glupoati poprilicno. Hoces li opravdati i ato gradonacelnik nece da obrise mural zlocinca?

A ako je krsna slava sporedna stvar, da li bi ti bilo ok da je po katalickom svecu ili nekom islamskom vaznom danu? Vjerovatno bi rekao ne.

P.S. Ne poredim Srbe s nacistima. Dio tog naroda je 90tih bio gori nego nacisti i fasisti, to je cinjenica. Nadmasili su dio Hrvata&Bosnjaka koji su bili u ustasama i cinili zla 40tih. Vidim, poceo si me svrstavati u neke nacije i religije, odmah da znas da bezveze pokusavas. Nisam ni jedne nacije koje obitavaju kod nas, kao ni religije.
Da zivim u FBiH bilo bi mi ok da vlasti FBiH slave sta hoce ako mene niko ne dira.

Ti tvrdis da Srbi ne daju da se obnove dzamije u BL, ja ti kazem da su sve obnovnljene i ti cutis ko pizda. Pa brani svoje stavove ili se izvini i reci pogrijesio sam.
Ja stojim iza svake svoje tvrdnje, a ti ko pizda samo prelazis preko toga. Daj pokazi malo kicmu.
Čuj briga me za mural a na muralu osuđeni ratni zločinac.
Baš je utjeha što su obnovljene, nema veze to što gdje god ste stali čizmom na tlo ste porušili sve i jednu, to je okej.
Ja ne vidim da i jedan Bošnjak crta mural Caci i veliča ga, mi se ogradili, zločinac i vozdra, a to je izolovan slučaj, dok je kompletno rukovodstvo toga u čemu ti živiš završilo u Hagu i vi ih veličate i dalje.
Ja stojim iza svake svoje tvrdnje, to što nisu istine nema veze Jel hahahaha...
Najsmješniji narod na planeti.
MNON

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 01 sep 2025, 12:05

Noke995 je napisao/la:
01 sep 2025, 12:03
Ja stojim iza svake svoje tvrdnje, to što nisu istine nema veze
Sta konkretno nije istina?

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 01 sep 2025, 12:06

Rahatlokum je napisao/la:
31 avg 2025, 14:47
curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
Da se ne zaboravi s kim živimo u istom gradu.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 sep 2025, 12:07

Vorovus je napisao/la:
Argentina je napisao/la:

Ja stojim iza svake svoje tvrdnje, a ti ko pizda samo prelazis preko toga. Daj pokazi malo kicmu. Ne zelim dalje sa diskutujem sa pizdama koje ne mogu da brane svoje stavove.
Ko juce ovi sabani sto pricaju da Srbi imaju vise turcizama od Bosnjaka, a ni jedan ne zna primjer da navede za tu tvrdnju.
Sve moraju biti obnovljenje htjeli vi to ili ne niti se pitate u ovoj drzavi hocel biti obnovljene,vidjeli smo kad ste ubili covjeka kad je Ferhadija bila u pitanju,kod nas nema tog mozga da bi dosao da ubije nekog jer se crkva obnavlja mada nije nista cudno jer vam djeca pjevaju moj je tata zloc8nac iz rata.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 sep 2025, 12:09

Argentina je napisao/la:
01 sep 2025, 08:23
Combattente87 je napisao/la:
01 sep 2025, 08:18
Virtu4l je napisao/la:
01 sep 2025, 08:04

Zanimljivo. Ja recimo znam za jedan narod koji se priklanjao svakom okupatoru i ima više izdajnika nego svi ostali narodi zajedno.
Zanimljivo je vaše poimanje istorije, i prilagođavanje u istu, ali dobro, u više navrata se pokazalo da je sa vama iluzorno diskutovati na tu temu...
A kad već upireš u taj narod, nadam se da znaš da je taj narod dao najveću žrtvu za oslobođenje svih prostora na kojima sada živimo, 80 % muškog stanovništva, i opet nas ima kao svih ostalih naroda zajedno ;)
Zato i jeste komsije za pozeliti. Svi se ostali svadjaju ko ce s vama da zivi kakvi ste mirotvorci (Hrvati, Crnogorci, Albanci, Bosnjaci...).

Kad nemate s njim svadjati se, onda to medjusobno radite. Dobro je samo da po starom obicaju ne ubijate i ne prekopavate ljude, kao sto ste sa gore nabrojanim koji jedva cekaju da s vama zive. :kafa:
Zato jer su to bolesni umovi, oni i albanci su ubjedjeni da su svi njihovi potomci i da je komplet ex Yu njihova. Upoznas albanca ubjedjuje te da je sandzak,pola Srbije,Cg,Bosna Albanija tako i srbi isto.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 sep 2025, 12:41

NoProfit je napisao/la:
01 sep 2025, 12:06
To normalan covjek ne bi nikad napisao
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 01 sep 2025, 12:45

mosarajvosa83 je napisao/la:
01 sep 2025, 12:09
Upoznas albanca ubjedjuje te da je sandzak,pola Srbije,Cg,Bosna Albanija tako i srbi isto.
Jel to novi kolega na bauštelu u Švabiji pa se ne slažete najbolje?

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 01 sep 2025, 13:10

Dobar dan svima! Na gradskom o5 petarda. Trese li se Grbavica???

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 01 sep 2025, 13:11

Vorovus je napisao/la:
Argentina je napisao/la:

Otici na youtube i pogledaj otvorenje obnovljenje dzamije u BL i Trebinju, pa ce ti sve biti jasno. Za pocetak, neko ih je srusio, tu je izvorni problem.

Tebi ne smeta i briga te za mural zlocincu, auuu. A bi li ti smetao HOSv mural sa ustaskim U ili bi te i tada bolila briga ili da pokusamo mozda sa Pavelicevim muralom?Nemoj zajebavati, budi korektan i posten, pa osudi. Nemoj da jedan izrod bude slika i prilika tog naroda!!!

Osmanlije su obicni okupatori, koji su vise unazadili ove krajeve nego sto su dobrog donijeli. Da li ima turcizama u rijecniku, pa logicno da ima. Kao da je bitno kod koga je vise. Jedne su tlacili 500 godine, druge 350 godina.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 sep 2025, 13:21

Glupi ste i jedni i drugi, okanite se historije jer krvare oci citajuci vas.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 01 sep 2025, 13:24

Shategabri je napisao/la:
01 sep 2025, 11:57
MikiPirs je napisao/la:
Im li neko da se ne sklanja Borcu: Siroki, Sloga, Rudar, Radnike, Sarajevo??? Sad kada puknemo i Zelju i za njih ce ista teorija da vazi? :D

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 01 sep 2025, 13:27

Argentina je napisao/la:
01 sep 2025, 13:11
Otici na youtube i pogledaj otvorenje obnovljenje dzamije u BL i Trebinju, pa ce ti sve biti jasno. Za pocetak, neko ih je srusio, tu je izvorni problem.

Tebi ne smeta i briga te za mural zlocincu, auuu. A bi li ti smetao HOSv mural sa ustaskim U ili bi te i tada bolila briga ili da pokusamo mozda sa Pavelicevim muralom?Nemoj zajebavati, budi korektan i posten, pa osudi. Nemoj da jedan izrod bude slika i prilika tog naroda!!!

Osmanlije su obicni okupatori, koji su vise unazadili ove krajeve nego sto su dobrog donijeli. Da li ima turcizama u rijecniku, pa logicno da ima. Kao da je bitno kod koga je vise. Jedne su tlacili 500 godine, druge 350 godina.
Tvrdio si da ne daju da se obnove dzamije u BL. Jesu li obnovljene ili nisu? Ti sad siris pricu (neko ih je srusio za pocetak), a bjezis od toga da priznas da si lagao.

Nisu bitni turcizmi nego ti je to primjer kako niko ne zna braniti svoje tvrdnje.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 sep 2025, 13:32

Vracaj price o zastavama, izgidosmo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

kulinban1189
Kontakt:

Post Postao/la kulinban1189 » 01 sep 2025, 13:33

AvantiBL je napisao/la:
01 sep 2025, 00:04
Toliko dešavanja za vikend, a ja baš ovaj vikend ne stignem ispratiti :D

Borac ponovo počastio sa 5 komada 8)

Kako je onaj željin zvanični fotograf koji je samo radio svoj posao?
Mislis na onoga sto je zajmio 5 vojvodica.

Miran budi jer da je bio jos jedan fotograf i vi iz Banjaluke bi bjezali ( kao sto ste navikli :D )

Pitanje ? Je li vi i vojvodice vjezbate zajedno bjezanje kao atletsku disciplinu :D

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 01 sep 2025, 13:36

Ma brate mi smo svi jugosloveni . Tako su se moji izjasnjavali dok nije bilo da se izjasnjavas kao musliman . Sta ja imam pricati ovdje kad ja frajera sa istoka srbije i zapada hrvatske mogu isto razumijeti . Samo sto je problen nekolicina pojedinaca koji guraju taj nacionalizam .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2025, 13:47

MikiPirs je napisao/la:
01 sep 2025, 13:24
Shategabri je napisao/la:
01 sep 2025, 11:57
MikiPirs je napisao/la:
Im li neko da se ne sklanja Borcu: Siroki, Sloga, Rudar, Radnike, Sarajevo??? Sad kada puknemo i Zelju i za njih ce ista teorija da vazi? :D
Mi se sigurno ne sklanjamo ;)
Čuj to, otkud ta sigurnost da ćete da ih puknete?
Niste ih pukli ni prošle sezone, sumnjam da ćete i ove.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 sep 2025, 13:50

Pact1921 je napisao/la:
01 sep 2025, 13:36
Ma brate mi smo svi jugosloveni . Tako su se moji izjasnjavali dok nije bilo da se izjasnjavas kao musliman . Sta ja imam pricati ovdje kad ja frajera sa istoka srbije i zapada hrvatske mogu isto razumijeti . Samo sto je problen nekolicina pojedinaca koji guraju taj nacionalizam .
To su nam usadili i zato smo i popushili.
Istina je da smo dosta slični, da se razumijemo, al isto tako ima i to prenošenje mržnje sa koljena na koljeno.
Džabe tebi što ti njega smatraš svojim, on ako ima priliku ubiće te.
Da se razumijemo, ne tvrdim to za nekog od forumaša, al takvi su napravili sranje 90-tih.
I tu bih stao s ovom pričom, tema je sportska a i forum.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.