Briga me i za gradonacelnika i za mural.Argentina je napisao/la: ↑01 sep 2025, 11:04Nalupao si se glupoati poprilicno. Hoces li opravdati i ato gradonacelnik nece da obrise mural zlocinca?
A ako je krsna slava sporedna stvar, da li bi ti bilo ok da je po katalickom svecu ili nekom islamskom vaznom danu? Vjerovatno bi rekao ne.
P.S. Ne poredim Srbe s nacistima. Dio tog naroda je 90tih bio gori nego nacisti i fasisti, to je cinjenica. Nadmasili su dio Hrvata&Bosnjaka koji su bili u ustasama i cinili zla 40tih. Vidim, poceo si me svrstavati u neke nacije i religije, odmah da znas da bezveze pokusavas. Nisam ni jedne nacije koje obitavaju kod nas, kao ni religije.
Da zivim u FBiH bilo bi mi ok da vlasti FBiH slave sta hoce ako mene niko ne dira.
Ti tvrdis da Srbi ne daju da se obnove dzamije u BL, ja ti kazem da su sve obnovnljene i ti cutis ko pizda. Pa brani svoje stavove ili se izvini i reci pogrijesio sam.
Ja stojim iza svake svoje tvrdnje, a ti ko pizda samo prelazis preko toga. Daj pokazi malo kicmu. Ne zelim dalje sa diskutujem sa pizdama koje ne mogu da brane svoje stavove.
Ko juce ovi sabani sto pricaju da Srbi imaju vise turcizama od Bosnjaka, a ni jedan ne zna primjer da navede za tu tvrdnju.