MElloo je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:40
Kako smo veceras lose p'n'r branili ljudi dragi, posebno centri cijelo vrijeme su ostajali u neubranom grozdzu.Nit hoce iskocit nit se povuc u drop pa to bude nesto izmedju nit mozes zatvorit sut za 3 nit mozes zatvorit dole u reketu, pa niko ne zna preuzet.
Mi zapravo odbranu i ne znaamo igrati.Savrsena repka za raspucati se i uci u formu
Bukvalno.

I na kraju kontas, pa sta smo mi onda odigrali u odbrani, ako smo dozvolili toliko otvorenih suteva i imali toliko lose odbranjenih 2na2 situacija.
Ovo sto je recimo Roberson veceras odigrao, ja sam se prije 5 godina nadao da cemo to od Campara dobiti. Da odigra 15 minuta, opajdari 4-5 s distance i 2 s poludistance, pa sta udje - udje. Prevodjenje lopte X, prodori X, asistencije X, odbrana X. Svjestan sam bio da ova 4 segmenta igra Campara nikad nece imati (nazalost, nema ni ovih kojim sam se nadao

), ali nema ih ni Roberson. Njemu hvala na svemu, odazvao se i sve ok, ali mi od njega nismo dobili ni 30% od onoga sto kvalitetni stranci daju drugim reprezentacijama. Jedan Loyd sam nosi Poljsku na svojim ledjima. Da smo veceras imali lidera u Amerikancu, koji bi potegao kad ovi nasi standardno zatrokiraju - sve bi drugacije bilo.
Btw, evo malo statistike i nasih otpadnika