Tog slobodno možeš otpisati, čitao sam neki intervju što mu je otac davao. Nema tu interesa za BiH.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Odmarao, bacili su oni tu utakmicu pod voz.kevindurant1903 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:15Bitadze nije igrao danaa.. da li je povrijedjen ili ga je samo odmarao?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Nije RoberTson, nego Roberson. Kad Garza bude mogao igrati kecu, onda ćemo ga spominjati kao razlog našeg ponora. Jesi l' upratio izgubljene lopte pri kraju utakmice? Zato što su napade organizovali Gegić, Atić i Nurkić, koji su miljama daleko od efikasnosti u organizovanju napada.NoDi80 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:15Garza je nba, a robertson turska liga i penzionerTripleThreat je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:13Uvijek je i bio. Samo, ovi što spominju Garzu su valjda svjesni da je i on također rupa u odbrani. Razlog što ne dobija konkretnije minute u NBA.
Za sta uigravamo takve igrace
Opet Gegic, Atic, Kamenjas vise uradili od Robertsona
Cak je i Vrbac vise napravio na Eurobasketu
-
- Kontakt:
Večeras nije bilo loše.Momci su odigrali u skladu svojih mogućnosti.
Samo mi je nejasno zašto se Halilović vodio uz ionako skraćenu rotaciju.Baš nigdje veze potez uz sve zasluge koje ima kao kapiten.
Samo mi je nejasno zašto se Halilović vodio uz ionako skraćenu rotaciju.Baš nigdje veze potez uz sve zasluge koje ima kao kapiten.
- JohnCleese
- Kontakt:
Tempiramo igru za najvazniji mec u cetvrtak
Usput receno u grupi D je pravi krkljanac i niko ne zeli na cetvrtog iz nase grupe

Usput receno u grupi D je pravi krkljanac i niko ne zeli na cetvrtog iz nase grupe

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Kakve veze ima gdje igra, kad ne bi imao nista bolji rezultat s njim i jos bi ostao tanak na bekovskim pozicijama?
Taj RoberTson je veceras ubacio najvise poena, uz Nurkica....
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zanimljivo kako je to uvijek protiv nas. Neko Jordan, neko Messi, nego Hansen ili je tvrda voda u bazenu, pa se ne može plivati ili je baš ta atletska linija malo više klizava.
A zapravo, mi smo ti koji kreiramo i tog Messija i Hansena i Jordana jer su nam selektori očajni, stručni štab još gori, a od raznih sportista koji su ispodprosjecni po svemu napravimo Jordana i Messija i onda su oni takvi, čitaju, pa mogu i na kolač i na šišu i u kafanu i da biraju hoće li biti okupljanje tu ili tamo i kad će doći.
I naravno, neće izgubiti, hoće, ali smo navikli na to, ali neće biti krivi, hoće, ali samo noćas. Pa za godini neće niko da se sjeća kako smo igrali lošu odbranu nego da se ukazao Jordan. I niko se neće sjećati da je ta loša taktika i priprema kreirala Jordana i da je sutao kao da je sam.
I sutra će biti opet, znaš ti nas, **** ti nas, ukazao se Jordan, zajebao nas sudija i ne daju nam jer smo muslimani.
Nit se je ukazao Jordan, nit nas je zajebao sudija i nije to jer smo muslimani.
To je jer **** sami sebe i gledamo problem u drugima, a ne u tome da na Eurobasket vodis igrača koji igra 3x3 i da se hvatas za glavu nakin jedne povrede jer nemaš koga drugog da zoveš. I da nemaš lige u košarci, u fudbalu, u bilo čemu i onda zajebao nas sudija.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Realno je da nam protiv Gruzije igra bilo kakva pobjeda. Ne vjerujem da ce Spanija obje izgubiti. I da izgube od Italije, ne vjerujem da ce Giannis igrati protiv njih.
Igra li Garza, zna li se šta?
Rastjerao sve pa nije imao koga drugog ni povesti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:18Večeras nije bilo loše.Momci su odigrali u skladu svojih mogućnosti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Atić čitavu utakmicu ukopavao Robertsona.Prvo potroši svo vrijeme pa se usere i onda njega uvali da šuta.
- VensanKasel
- Kontakt:
Njega samo možemo u tabutu vratiti , mater mu izdajničku yebem ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mogao je SejfuStevieG8 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:22Rastjerao sve pa nije imao koga drugog ni povesti.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:18Večeras nije bilo loše.Momci su odigrali u skladu svojih mogućnosti.

Nema sta, lomi se utakmica tj. Imas neku sansu da se cupas, suter ti sam na otvorenoj trici i ide Lazin airball. Uz to svi oni TO.
U momentima kad ides na brza 2 poena ako ti se otvori ili ides na 3 pa makar preko ruke ti drzis loptu 20sec kod sebe. Kolektivno su glupi za kosarku zajedno sa strucnim stabom i to im jedino zamjeram.
Ostalo jbg, bez Muse, Castanede i Mikija uz nijedan dobitak poput Garze, Sulejmanovica i Kondica nemamo sta vise traziti nazalost. A mogli smo. Bit ce vjerovatno s Gruzijom za prolaz, iskreno ne znam kako cemo mi ikoga u egalu dobiti jer im se ruke tresu i bacaju loptu kao vruc krompir po principu samo da nije kod mene u finisu.
U momentima kad ides na brza 2 poena ako ti se otvori ili ides na 3 pa makar preko ruke ti drzis loptu 20sec kod sebe. Kolektivno su glupi za kosarku zajedno sa strucnim stabom i to im jedino zamjeram.
Ostalo jbg, bez Muse, Castanede i Mikija uz nijedan dobitak poput Garze, Sulejmanovica i Kondica nemamo sta vise traziti nazalost. A mogli smo. Bit ce vjerovatno s Gruzijom za prolaz, iskreno ne znam kako cemo mi ikoga u egalu dobiti jer im se ruke tresu i bacaju loptu kao vruc krompir po principu samo da nije kod mene u finisu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Na stranu košarka i taktika al ja bih odo poštovanje za selektora za jednu drugu stvar. U ovom našem nakaradnom društvu jedan od rijetkih ljudi na čelu neke reprezentacije il kluba a da zna sastavit normalnu rečenincu prilikom davanja izjava. Nije baš tajming za ovo zapažanje al jednostavno slušajući ove izjave i pres konferencije ne mogu se otet ovom dojmu. Ako ništa svaka čast Adisu na ovom, što bi trebalo bit normalno al eto kod nas nije, pa sam imo potrebu to naglasit.
Cekamo jos samo da Tripko prizna gresku.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:12Ali Garza bi veceras ubacio 25+ poena i zaustavio Fontecchia, te bi mi slavili veceras s njim.![]()

Sad navijati za Španiju pa onda sa Gruzijom ko živ ko mrtav još ako prodjemo mogli bi Francuze izbjeći isto u osmini.
Samo da se Mamukelashvili ne pretvori u Fonntechia pa zabije 7-8trica ili Shengelia povrijeđen da ne krene trpati.
Bitadze-a samo treba iznervirati ionako mu malo fali da pukne a ovi ostali ako nas natrpaju koji su objektivno lošiji i od većine ovih u našem rosteru onda nismo ni zaslužili prolaz
Samo da se Mamukelashvili ne pretvori u Fonntechia pa zabije 7-8trica ili Shengelia povrijeđen da ne krene trpati.
Bitadze-a samo treba iznervirati ionako mu malo fali da pukne a ovi ostali ako nas natrpaju koji su objektivno lošiji i od većine ovih u našem rosteru onda nismo ni zaslužili prolaz
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, galia95, perun, pitara i 44 gosta.