Moramo onda pobijedit Gruziju 18+ razlike. Navijamo za Spaniju protiv Italije i Grcke
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
tek trebamo uci u drugi krug
Mi nemamo mogucnost da odbijemo jednog igraca a ne vise njih i da selektor gura neki svoj ponos.Rekao sam i prije eurobasketa ali mi moramo pusit **** i svakom prosjecnom igracu da dodje igrat jer nemamo igraca.
Ali kako vise ne shvatite da Sulejmanovic neće ….barem dok je ovaj selektorHrammm1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:47DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:43mirsad993 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:40Fonntechio skoro da nije ni izlazio u drugom poluvremenu i opet u zadnjem minutu dvije trojke pogadja, Pozzeco prelomio meč kad je dobio isključenje posluje toga smo ispunili bonus za dva minuta.
Poslije Eurobasketa osim selektoru zahvaliti se i kapitenu, Laziću (izuzev da ne nađe neki klub koji igra košarku a ne 3X3), Robersonu, da ne pričam o Arslanagiću i još nekim koji su zalutali na spisak/pripreme čitaj Sejfić, Lončar itd, naći nekog selektora koji iole će raditi na proširenju rostera i vratiti neke igrače koji sad ne igraju iz ovih ili onih razloga, popričati sa Castanedom ako neće igrati tražiti drugog crnca a da nije EL igrač.
Moram da dodam, Kameni tražio da kasni 10 na pripreme kao on je glavni igrač ovo ono ako mogu Musa i Nurkić može i on, e moj Bože .........![]()
Potpisujem, Sulejmanovica vratit i Nihada ( moze par minuta pomoci)
Kao imamo dobre odbrambene vanjske igrače, takozvane specijalce ili igrače zadatka, a Brizuela i Fonntechio nas popisali
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najgore sto mi sa samo pobjedom protiv Gruzije mozemo proci. To pod uslovom da Spanci dobiju Italiju. A realnost je da nismo zasluzili nimalo prolaz. Obje ove utakmice smo prelako pali i sa debelom razlikom izgubili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sulejmanovicu se i pusilo.
Hocemo se svi poniziti pa da mu i navijaci popuse?
Sta je sa onim Kondicem nego pusenje?
i da đedovic takođe neće jer neće da sam sredi nase drzavljanstvo
- Hrammm1921
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Sav nas sport staje u situaciju kad na plus 3 za nas fula italija dva bacanja fata skok i pogadja trojku...tjt
=\_1921_/=
Hrammm1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:52Ma sarkasticno je bilo, Gruzija ima 5 vrhunskih igraca, mi imamo 2, 80-20% sanse realno

- Hrammm1921
- Kontakt:
filip13 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:51i da đedovic takođe neće jer neće da sam sredi nase drzavljanstvoKylian je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:50Ali kako vise ne shvatite da Sulejmanovic neće ….barem dok je ovaj selektorHrammm1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:47
Potpisujem, Sulejmanovica vratit i Nihada ( moze par minuta pomoci)
Ma ide Bekir na spavanje, otkaz mu je ako ne prodje u drugi krug, to mi Teletovic reko
- legenda reala
- Kontakt:
Jel se vraca Musa za ove dvije utakmice,nesta Gegic spomenu al da ne ureknem necu hmm
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nurkić kad kaže da imamo super tim on to i misli. Penava kad je za Arenu analizirao Špance pa kaže slabi su tu i tu on to stvarno misli. Ostavljaju otvorene šuteve kao da stvarno misle da i drugi šutiraju kao i oni. Ovi igrači uopšte nisu očekvali da će ovako gubiti na eurobasketu. Njima je ovo najveće iznenađenje i spuštanje na mjesto.
-
- Kontakt:
Steta, jedna velika steta sto nismo kompletirani docekali eurobasket.. toliko radimo za njega i kad dodje mi dodjemo sa jednim od.losijih timova u posljednje vrijeme..zar se nije mogao naci naturalizirani skorer tipa jordan loyd.. vjerujem da bi pala i spanija i italija... lazica sam.uvijek.preferirao zbog njegove pozrtvovanosti, odazivanja .. ali brate, to bi bilo to.. nismo u stanju 3ice pgooditi, profesionalci.. juka samo na sirovu snagu. Kad ga ucetvere nije u stanju izbaciti pas vani. Do duse nema ni kome, sut nam je katastrofalan, uglavnom pretanko sto smo.ocekivali od.njega..ali opet kazem da je na ovu reprenzetaciju zamjeniti robertsona nekim.opasnim skorerom, musa, sulejmanovic, kondic, garza.. to bi bila opasna prica..
- NerminFatic
- Kontakt:
Kako sada moramo dobiti Gruziju s +18 da bi u zatvorenom krugu isli kao cetvrti, sto sad rece Adis?
Kako to?

Majstore vasa odbrana je razlog zasto su vam pogodili 60% trica
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 24 gosta.