Evo triceeee jos jednee
Ide preokrett
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Evo triceeee jos jednee
Istina, bilo je par faulova koji nisu svirani i njima jedan koji nije trebao biti, ali prica da te sudije kolju i da zato ne vodis 6-8 razlike je suplja. Nisi u stanju da napravis visak nakon udvajanja i da imas otvorenu tricu, sut za 3 1 od 9 za 20 minuta, sam gubis lopte na zonsku odbranu. Ne znam od kad pratis kosarku ili koliko imas godina, ali drug, nije ovo dobro, niti puno bolje od onog juce. Shvatam ljubav prema reprezentaciji i ja bih volio da smo duplo bolji, al u realnosti je nesto drugacije.VensanKasel je napisao/la: ↑31 avg 2025, 21:39Brate idi kod očnog , nije tebi dobro . Kako nije puno bolje ? Da su sudije normalne , 6 -8 razlike bi vodili ...Bejker je napisao/la: ↑31 avg 2025, 21:35Mi izgleda znamo samo pick n roll braniti, i to kad se bas potrudimo. U napadu sami gubimo lopte, ko u skoli kosarke zabijanje glave u pod i zabijanje u protivnika, ne znamo sta je pas u korner na udvajanju saljemo loptu na tribine. Edin pokusava uljepsati, ali ovo ni na sta ne lici, nije uopste puno bolje nego juce protiv Spanije, al hajde...
Sviraju nam nepostojeće faulove bez kontakta , a njima opraštaju rukometnu odbranu sa rukama . Ne možeš jednu ekipu pustiti da tako igra , a drugoj zabraniti .
Plus nisu svirali silaznu Thompsona , školski primjer sudijske greške .
Pa nije on naturalizovani
Sve sto je mogao ujeb.o je. Ofanzivno najgori do sada.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, soxx, Vaya, VensanKasel i 56 gostiju.