Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mene ovaj crveni uopste ne cudi, jer bit ce ih jos do kraja sezone, bas za borac. Jednostavno mora, previse su borac, savez i sudije privukle paznje s tim da vec 4-5 godina ne dobijaju crveni a sa druge strane protivnik redovno pocrveni, pogotov u BL.
Normalno, crveni ce se dobijati u gotovoj utakmici.
Realno mi ćemo ovo gledati nažalost i narednih 8 god .sve dok je Vico tu
To, i bit ce "evo vidite da i nas kradu sudije".gegenpress je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:42Mene ovaj crveni uopste ne cudi, jer bit ce ih jos do kraja sezone, bas za borac. Jednostavno mora, previse su borac, savez i sudije privukle paznje s tim da vec 4-5 godina ne dobijaju crveni a sa druge strane protivnik redovno pocrveni, pogotov u BL.
Sta su balije trazile, balije su i dobile.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Samo ću reći da je peti go borca (npr) toliko ofiran i smiješan da to nema ni u pjetlićima. 5 igrača lištice protiv dva iz borca - niko ne napada Hiroša, on šatro baca nekakav "lažnjak" nabija loptu špicem i strašni Josipović to ne uspjeva odbraniti iako je šut išao skoro ravno u njega.
Ovako ni Barca 2009. nije igrala. Živimo historiju što gore neko napisa.
Ovako ni Barca 2009. nije igrala. Živimo historiju što gore neko napisa.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Cak sta vise, ne bi se iznenadio da namjerno povaljaju borac u nekom derbiju, da dignu i oni malo medijsku hajku na sudjenje, al i to kad budu imali bodovnu prednost.Beli98 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:44To, i bit ce "evo vidite da i nas kradu sudije".gegenpress je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:42Mene ovaj crveni uopste ne cudi, jer bit ce ih jos do kraja sezone, bas za borac. Jednostavno mora, previse su borac, savez i sudije privukle paznje s tim da vec 4-5 godina ne dobijaju crveni a sa druge strane protivnik redovno pocrveni, pogotov u BL.
Sta su balije trazile, balije su i dobile.
Mraka je to.
- luckystrike
- Kontakt:
Vrijedi spomenuti da smo prisustvovali gotovo nezamislivoj situaciji za premijerligaški nogomet u posljednjih nekoliko godina budući da je Borac u 81. minuti susreta ostao s igračem manje jer je Haris Berbić dobio drugi žuti odnosno crveni karton.
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:50Vrijedi spomenuti da smo prisustvovali gotovo nezamislivoj situaciji za premijerligaški nogomet u posljednjih nekoliko godina budući da je Borac u 81. minuti susreta ostao s igračem manje jer je Haris Berbić dobio drugi žuti odnosno crveni karton.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kako su cirevi veceras u Sarajevu? Kakva je guzva na urgentnom u bolnici?
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobro igra.
- Shategabri
- Kontakt:
Momci, opustite se i uživajte u utakmici naše reprezentacije 

Koševo Zapad
Željkan će dobiti Borac na Grbavici jer imaju suđenje kao i Borac u BL, imaju suđenje i imaju navijače koji ih guraju.
-
- Kontakt:
Ata reci za penale tek ili broj zutih,apsolutni svjetski rekorderi,novi level kriminala i otimanja.luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:50Vrijedi spomenuti da smo prisustvovali gotovo nezamislivoj situaciji za premijerligaški nogomet u posljednjih nekoliko godina budući da je Borac u 81. minuti susreta ostao s igračem manje jer je Haris Berbić dobio drugi žuti odnosno crveni karton.
Tacno tako, vec nekoliko puta sam rekao da je izlazak Slobode sa terena prosle sezone upalio neke alarme i zbog toga nemamo toliko katastrofalnih situacija za sad kao prosle godine. I dalje se desavaju kradje ali ne u proslogodisnjem obimu, bitno je zadobiti povjerenje do zime, a onda kad ne budemo pod lupom slijedi korida na proljece.gegenpress je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:42Mene ovaj crveni uopste ne cudi, jer bit ce ih jos do kraja sezone, bas za borac. Jednostavno mora, previse su borac, savez i sudije privukle paznje s tim da vec 4-5 godina ne dobijaju crveni a sa druge strane protivnik redovno pocrveni, pogotov u BL.
Imate vi gospodina Vicu. Da vam nije njega bilo derbi bi sad sa Slobodom u federalki igrali.
Borac rutinski, 5-1 i Siroki pade. Sta god ko pricao, treba ipak nekog dobiti 5-1 pa makar i iz nize lige da je ekipa. Uigravaju se, spremaju se sad za ozbiljne utakmice. Ide Zeljo, u tome ce i Zrinjski ubrzo, pa da vidimo na cemu smo i od cega smo.
Hajde dosta vise spinovanja, ostavili nas oni u ligi tako sto smo dobili 5 tekmi direktnim sudijskim odlukama?Resolute je napisao/la: ↑31 avg 2025, 21:52Imate vi gospodina Vicu. Da vam nije njega bilo derbi bi sad sa Slobodom u federalki igrali.
Borac rutinski, 5-1 i Siroki pade. Sta god ko pricao, treba ipak nekog dobiti 5-1 pa makar i iz nize lige da je ekipa. Uigravaju se, spremaju se sad za ozbiljne utakmice. Ide Zeljo, u tome ce i Zrinjski ubrzo, pa da vidimo na cemu smo i od cega smo.
Sta je ona sa vasom titulom i hvalospjevima istom tom gospodinu? Sjecas li se finala kupa sa borcem kad su ljudi najofirnije izvodili penale da vi uzmete kup? Bjezi vise dosadili ste sami sebi sa tim pricama sto govori i broj navijaca koji dolaze na stadion.
Ne znam kome se obracas, ali da, jeste, Borac je tad sutao penale na nivou sedmogodisnjaka, da bi Sarajevo uzelo kup. To ovi iz Sarajeva sve zaboravljaju, a samo jaucu i reze na Borac, i na bilo koji drugi klub koji objektivno odigra bolje od Sarajeva.Orvel je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:07Hajde dosta vise spinovanja, ostavili nas oni u ligi tako sto smo dobili 5 tekmi direktnim sudijskim odlukama?Resolute je napisao/la: ↑31 avg 2025, 21:52Imate vi gospodina Vicu. Da vam nije njega bilo derbi bi sad sa Slobodom u federalki igrali.
Sta je ona sa vasom titulom i hvalospjevima istom tom gospodinu? Sjecas li se finala kupa sa borcem kad su ljudi najofirnije izvodili penale da vi uzmete kup? Bjezi vise dosadili ste sami sebi sa tim pricama sto govori i broj navijaca koji dolaze na stadion.
Borac ih nabusio 5-1, ljudi nasli dva nekakva faula i ebu grebu i vici i borcu i cetnicima sve. Ne sporim ja, bila je jedna - dve odluke na stetu Sarajeva, ali legendo, 5-1 si izgubio.
Onaj stvarni problem Sarajeva je u njihovom dvoristu, a to navijaci zanemaruju, prave se ludi. Kako je majstore moguce da toliki kes skrkas u ekipu, dovedes igrace, all star *ebeni napravis od ekipe za ovu ligu.. i ti se mucis sa Rudar Prijedorom, Posusjem..
Trenutno korisnika/ca: Beli98, tutankamon1905 i 32 gosta.