Ima njih na svakoj gostujucoj oko 500, samo se ne vide na tv prenosu i tihi su, ne navijaju.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Gdje je viroza?

Šta je bilo, ne prolaze jugoslavenske fore

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ozdravili igraci Slobode prosla viroza dokaz da je i ova laz potekla sa foruma o izmislje oj virozi 
Ae mi cemo odgodit vam utakmicu ipak smo mi gospoda ako ne registrirate igrace..Moze jos dugova isplivat do Subote ispod tepiha i onih sto su se dogovorili sporazumno razic naravno da se i to moralo platit uz dogovorene rate a tek Nalic gdje je 
I sad kad ti njima kazes sve istinu njima krivo i mi ljubomorni i opsjednuti ,vi ste nas zamrzili kad smo ojacali i prestigli vas a fol zalili u Kantonu..
Brz oporavak ovom momku iz Hadzica !!
Za cernobilce veci dogadjaj kad Sloboda igra nego Celik, gledaju i juniorsku ligu..... 

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Najviše smo ljubomorni na osvojene titule i kupoveConvicts1988 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:55Vi ste nam idoli, i u fudbalskom i u navijackom svijetu![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Vi ste prije svega poremećeni, pa tek onda ljubomorni i iskompleksirani.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Manje vise rezultat niti me ne zanima, ali navijaci...
Jel vas stid nemate gostovanja od 2001, objesite se kolektivno forumske fukare
Jel vas stid nemate gostovanja od 2001, objesite se kolektivno forumske fukare
Naravno ce veliki Celik pristati na odgodu ako zatreba, sad kad su vidjeli da im fazon sa virozom ne prolazi mogu zapalit stadion pa da nemaju gdje igrat heheBatistutA19 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:43Ozdravili igraci Slobode prosla viroza dokaz da je i ova laz potekla sa foruma o izmislje oj viroziAe mi cemo odgodit vam utakmicu ipak smo mi gospoda ako ne registrirate igrace..Moze jos dugova isplivat do Subote ispod tepiha i onih sto su se dogovorili sporazumno razic naravno da se i to moralo platit uz dogovorene rate a tek Nalic gdje je
I sad kad ti njima kazes sve istinu njima krivo i mi ljubomorni i opsjednuti ,vi ste nas zamrzili kad smo ojacali i prestigli vas a fol zalili u Kantonu..
PoyySky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:26A JE.BEM MU SVE VIŠE GLUPO I RETARDIRANO. DOBRO, NEKI LJUDI IMAJU PAMĆENJE ZLATNE RIBICE I IQ SOBNE TEMPERATURE, ALI NISU SVI ISTI.
KOGA JE.BETE DEBILI MRTVI, PA KO VIŠE U OVO VJERUJE.
SLOBODA ISPADNE, ODJEDNOM KRENU SPINOVI, BINGO VRAĆA DITU, KROV NA ZAPADU...
IMENUJU LOBANJU U OBLIKU PJEŠČANOG SATA, VIDE REVOLT, ODJEDNOM LAŽI O NEKIM MILIONIMA, SPONZORIMA, KUR.ČINAMA... DA MALO SMIRE LJUDE, PA ONDA OPET RADI ŠTA HOĆEŠ.
U OVA SRANJA KO VIŠE VJERUJE, NEK SE ODMAH SAMOUBIJE, DA NE TROŠI KISIK.
JOŠ JEDNOM JE.BEM VAM SVE NAJMILIJE.

Kad bi se malo više zanimao za vlastiti život, a ne kopao pola sata po mojim postovima, možda ne bi bio tako jadan.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zahvalite se adminu što je arhivirao temu od prije 2 godine, inače bi vas tukao postovima ko Radnik djecu sa virozom

- Quartararo
- Kontakt:
Ne cudi me sto vas je arhivirao....toliko ste bitni da vas je i arhivirao. Bacio vas na smetljiste istorije

🔴⚫️
Ja bruke haha, voze se u busu TC, joj sta nam carsija uradi
Slobodu u
Slobodu u

- BatistutA19
- Kontakt:
Ali vidis koliko su tuzlaci coravi i nerealni u nekim bajkama svojim,kazu Nalic ih sad yebe za 160 000 ili koliko vec ,ok posudio bivsoj upravi i oni samo pljuju bivsu upravu.Umisljaju ljudi da njih savez mrzi zato sto su duzni na sve strane i sto su naucili i podrzavali rad na crno ,plate na ruke,kupovinu utakmica i slicno
Zasto je bivsa uprava pozajmila zasto to ne potencirate pa zato da bi isplatili Azmirove dugove Kostice,Fatice i ostale jer je sve radio na crno ali oni to ne vide a vi rad na crno podrzavate.
Zato vam se ovo desava sve ispod tepiha dugovi sad izlaze a gdje su sad ovi novi igraci boli njih qurac njima plata ide a ne igraju.
Onda kontaju sporazumni raskid nisu duzni a nemaju pojma da se tu dogovori nacin isplate u ratama i cim ne platis ide tuzba .
Tako je nas Damjanovic yebo tj nije, nama je kasnila uplata od Kantona i mi njemu i onda ostali mu 25 000.
Sve dok ne budete realni za sve uprave ovo vam tek sad slijedi a vi zivite u svojim bajkama a mi cemo u javi .
Yebeno je podvuc crtu kao Celik i rec STOP ne moze ovako vise i igrat livade ali ja sam ponosan na livade gdje smo igrali.
Zasto je bivsa uprava pozajmila zasto to ne potencirate pa zato da bi isplatili Azmirove dugove Kostice,Fatice i ostale jer je sve radio na crno ali oni to ne vide a vi rad na crno podrzavate.
Zato vam se ovo desava sve ispod tepiha dugovi sad izlaze a gdje su sad ovi novi igraci boli njih qurac njima plata ide a ne igraju.
Onda kontaju sporazumni raskid nisu duzni a nemaju pojma da se tu dogovori nacin isplate u ratama i cim ne platis ide tuzba .
Tako je nas Damjanovic yebo tj nije, nama je kasnila uplata od Kantona i mi njemu i onda ostali mu 25 000.
Sve dok ne budete realni za sve uprave ovo vam tek sad slijedi a vi zivite u svojim bajkama a mi cemo u javi .
Yebeno je podvuc crtu kao Celik i rec STOP ne moze ovako vise i igrat livade ali ja sam ponosan na livade gdje smo igrali.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma treba odgodit mozda ce nas zavolit sad nas mrze jer smo ih prestigli u svemu i sto im samo kazemo istinu sa argumentima..Njih istina pogadja ,yebote oni ko Vucic cim kazes istinu onda si neprijateljbrotherze je napisao/la: ↑31 avg 2025, 18:10Naravno ce veliki Celik pristati na odgodu ako zatreba, sad kad su vidjeli da im fazon sa virozom ne prolazi mogu zapalit stadion pa da nemaju gdje igrat heheBatistutA19 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:43Ozdravili igraci Slobode prosla viroza dokaz da je i ova laz potekla sa foruma o izmislje oj viroziAe mi cemo odgodit vam utakmicu ipak smo mi gospoda ako ne registrirate igrace..Moze jos dugova isplivat do Subote ispod tepiha i onih sto su se dogovorili sporazumno razic naravno da se i to moralo platit uz dogovorene rate a tek Nalic gdje je
Trenutno korisnika/ca: BLN030, BosnianRahatluk i 26 gostiju.