Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2025
A sta je sada ovoj Gruziji ispade da je Grcka za Spaniju Amerika. Ili je samo bio prelos dan Spanaca.
Ovo prvenstvo do sada je jednosmjerna ulica.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Uvijek je iznova simpaticno kad najnetalentovanija evropska nacija pocne pricati o sportu i o srpskim neuspjesima...
Jesmo bili prvi favoriti. To smo i dalje.
Bogdan je drugi najbolji srpski igrac i logicno je da su ljudi razocarani ovim sto se desilo. Tim prije jer deceniju nismo docekali nokaut fazu u najjacem sastavu.
I Svabe i Francuze smo jebbali i kad su bili s najjacim sastavima.
Bogdan je drugi najbolji srpski igrac i logicno je da su ljudi razocarani ovim sto se desilo. Tim prije jer deceniju nismo docekali nokaut fazu u najjacem sastavu.
Za Srbiju!
- Hrammm1921
- Kontakt:
jedanjeborac je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:36Uvijek je iznova simpaticno kad najnetalentovanija evropska nacija pocne pricati o sportu i o srpskim neuspjesima...
Njemci ce vas is.kaa.rat bez problema
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 31 avg 2025, 15:38, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Valja liku truhnut na bosanskom forumu. Cijeli život provede u raskoraku.
"Your favorite player's favorite player" - MB
nije im igrao Bitadze, a i Shengelia skoro nikakotuzlak1987 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:34A sta je sada ovoj Gruziji ispade da je Grcka za Spaniju Amerika. Ili je samo bio prelos dan Spanaca.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni je simpatično kad vi srbi pričate o nama svabama i da ste vi nas karali, a mi smo trenutno svjetski sampioni u košarci.jedanjeborac je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:36Uvijek je iznova simpaticno kad najnetalentovanija evropska nacija pocne pricati o sportu i o srpskim neuspjesima...
Mislim da cemo mi ići do kraja na ovom prvenstvu i da ce zlatna medalja da visi na vratu našeg kapitena Wagnera

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Uvijek je iznova simpaticno kad pises na forumu drzave koju ne mozes ocima vidjeti. Ali jbg, bit ce bolje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vala bas.TripleThreat je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:38Valja liku truhnut na bosanskom forumu. Cijeli život provede u raskoraku.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Shategabri
- Kontakt:
Izrael pred pobjedom protiv francuza
Mogli bi cif.uti biti iznenadjenje turnira. Ne mogu ih ocima smislit, ali jako lijepo igraju.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Po meni ima jedan veliki problem koji se vidi kod Francuske i Spanije i bit ce i vidljiviji na narednim takmicenjiuma za skoro sve evropske timove.
Igraci odlaze jako rano u nba i tamo rano bivaju slotani kao role playeri i samo to uce.Nemaju pojma kako biti lider i kako raditi sa loptom u rukama.
U spaniji je Santi Aldama najbolji igrac ekipe al on nema pojma kako sam sebi kreirati, evo sada kod francuza isti problem i sa Rissacherem i sa Coulibalyem i sa Sarrom.Isti problem je bio i sa Vitom Krejcijem u Ceskoj koji daleko najbolji igrac ekipe se pogubio u toj ulozi.
Bolje imati elitnog euroligaskog beka u rosteru nego nba role playera ili cak bench warmera posebno nekog ko je odmah otisao u nba
Igraci odlaze jako rano u nba i tamo rano bivaju slotani kao role playeri i samo to uce.Nemaju pojma kako biti lider i kako raditi sa loptom u rukama.
U spaniji je Santi Aldama najbolji igrac ekipe al on nema pojma kako sam sebi kreirati, evo sada kod francuza isti problem i sa Rissacherem i sa Coulibalyem i sa Sarrom.Isti problem je bio i sa Vitom Krejcijem u Ceskoj koji daleko najbolji igrac ekipe se pogubio u toj ulozi.
Bolje imati elitnog euroligaskog beka u rosteru nego nba role playera ili cak bench warmera posebno nekog ko je odmah otisao u nba
Sa kojom grupom se ukrsta ova grupa gdje su Francuska i izrael ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nasom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad je i kalkulacija ko ce izbjeci francuze. 

Call the coroner!
Pusti mladice,imaju oni u Franciscu i Maledonu euroligase koji su bili prve opcije u svojim timovima prosle sezone,pa eto zijanise.MElloo je napisao/la: ↑31 avg 2025, 18:51Po meni ima jedan veliki problem koji se vidi kod Francuske i Spanije i bit ce i vidljiviji na narednim takmicenjiuma za skoro sve evropske timove.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
talijani imaju najbolju himnu na svijetu
- alan_kardec
- Kontakt:
Svakome su njegove brige i problemi najveći i najpreči, što je sasvim prirodno. To ti je jasno, valjda. Ne znam šta očekuješ, da srpska javnost brine o tome što Francuzima ne igra Vembi, Gobert, Poirier, Lessort, Fournier... ili što Njemcima ne igra drugi Wagner, Kramer... ? To svakako jesu veliki hendikepi i za jedne i za druge, ali to su njihovi problemi, naš problem je neigranje Bogdana...19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
Sta trebaju reci Francuzi i Njemci koji su ostali bez 3-4 bitna igraca, a među favoritima su za osvajanje?
Zaboravih da dodam, na prošlom MB nama nisu igrali Jokić, Kalinić, Lučić... na prošlom evropskom nije bilo Bogdana, 2017. smo došli do finala sa osakaćenim rosterom, bez 5/6 jako bitnih igrača, 2014. finale i sličan problem sa izostancima... pa nikoga nije bolio qrac za to, uglavnom ste se sprdali ovdje sa tim...
Što se ostalog tiče, sami sebi nabili pritisak... Ne znam, ne vidjeh nigdje izjavu nekog srpskog reprezentativca osvajamo 100% ili neka slična bombastična izjava, uglavnom su svi zakopčani na maks, Pešić pogotovo... Ako neko priča o zlatu Srbije i da su apsolutni favoriti na prvenstvu, to su igrači i selektori rivalskih reprezentacija, Spanulis, Mumbru, Murić, Musa, Valančijunas.... svi oni redom izjavljuju da je Srbija prvi favorit turnira... O bivšim košarkašima, košarkaškim stručnjacima, analitičarima, kako iz regiona tako i šire, da ne pričamo....
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 01 sep 2025, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.