Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L-Train
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L-Train » 21 apr 2011, 12:03

QUARESMA 18<<< je napisao/la:osvojili neki kup kralja, koji je skoro pa nista naspram Spanske lige i Lige sampiona, slave kao da su sve moguce i nemoguce osvojili
javljaju se likovi cij klub jos ne zna kako izgleda trofej lige prvaka,ako zelite da vidite dovedite svoje igrace u Madrid na ekskurziju i nek se nagledaju :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2011, 12:17

Pa ovolika euforija je zato što smo pobjedili "najveći" klub na svijetu. Više se ne možeš ni radovati kad osvojiš neki trofej, Bože dragi koji pačenici!

CAMPEONES!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 21 apr 2011, 12:21

anonymousHD je napisao/la:Pa ovolika euforija je zato što smo pobjedili "najveći" klub na svijetu. Više se ne možeš ni radovati kad osvojiš neki trofej, Bože dragi koji pačenici!

CAMPEONES!
:o :o
Najbolji tim - jesu
Najveci klub- samo jedan je najveci klub...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2011, 12:25

L_blancos je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Pa ovolika euforija je zato što smo pobjedili "najveći" klub na svijetu. Više se ne možeš ni radovati kad osvojiš neki trofej, Bože dragi koji pačenici!

CAMPEONES!
:o :o
Najbolji tim - jesu
Najveci klub- samo jedan je najveci klub...
Vidiš navodnike? Ovo je bilo ironično. :lol:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 21 apr 2011, 12:28

Znam da jest, al mislim da ih svi slove kao najbolji tim pa bi trebalo tu stvar ironizirat.. A o tome koji je klub najveci nema potrebe ni spominjat,a kamoli raspravljat.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2011, 12:30

L_blancos je napisao/la:
Znam da jest, al mislim da ih svi slove kao najbolji tim pa bi trebalo tu stvar ironizirat.. A o tome koji je klub najveci nema potrebe ni spominjat,a kamoli raspravljat.
Pa dobro, upravu si, ali hajde. Oni su antiklub, bezveze klubić. Nije vredno da ih uopšte više koristim u svojim rečenicama. Farsa trofej ne može osvojiti bez sudija!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 21 apr 2011, 12:32

4. Nijedan(naravno).
136
64%

Dusmani! :)

Meni je ova catalunia slicna manjem entitetu, pogotovo nakon izjave pikea "uzeli smo vasu titulu, uzet cemo i vas kup" . Mrzio sam barselonu a sad je jos vise mrzim :twisted:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 21 apr 2011, 12:56

QUARESMA 18<<< je napisao/la:osvojili neki kup kralja, koji je skoro pa nista naspram Spanske lige i Lige sampiona, slave kao da su sve moguce i nemoguce osvojili
hahahahahahaha, pa sta se ti javljas, vi ne mozete prici golu svojim rivalima, a mi ubijamo najbolju ekipu svijeta, koja to vise nije :lol:

Pa sad je i LP na redu, znas mi igramo u polufinalu :lol:

ChelSKeA sux!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 21 apr 2011, 13:01

Sto je smijesno, Henry je rekao kako je nbitna utakmica jer je u domacem prvenstvu sve rijeseno, a sada kada je Real osvojio svi tvrde da je i kup nebitan, vjerovatno jer je i tu sve rijeseno :lol:

Sad kad osvojimo Ligu prvaka, ona je nebitna, jer smo je mi osvojili :lol:

PUYOL MORON SALUDA AL CAMPEON!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 apr 2011, 13:02

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 apr 2011, 13:14

Vrlo bitan trofej za Real...

I psiholoski vezano za dvomec u LS i rezultatski, samom cinjenicom da ga nisu osvajali od 1993...skoro 20 godina..i jedini trofej koji je falio Perezu u njegovoj eri.Naravno,donio ga je najveci trener svih vremena...JOSE MOURINHO...

Ma nemam sta rec a da nije ispricano...covjek je jednostavno genije.Kad pomislis da ne moze niko zaustavit jednu masineriju poput Barce..on nadje nesto novo i preokrene u svoju korist....

Sto se same tekme tice...

Prvo poluvrijeme Real bolji,potpuno su Bracu izdominirali :mrgreen: presingom na njihovu zadnju liniju i fantasticnim pokrivanjem prostora,tako da Blaugrana nije mogla akcije napravit.Propustili su i par prilika za gol....

U drugom poluvremenu,Pepe je fizicki pao....koji je bio kljucni igrac u ove dvije tekme i koji je donosio prevagu(citaj: vrsio destrukciju Barcelonine igre u velikoj mjeri na sredini terena)...tako da je Barca opet uspjela doci do igre i svoga tempa.Mislio sam da ce to zavrsit jednim golom i to je to...

Al Real je nekako izdrzao do produzetka...iskontrolisao situaciju i iz jedne lijepe akcije zabio gol,sto je bilo dovoljno za veliko i zasluizeno slavlje.

da se vratim Mourinhu.....sinoc je izveo 11 lavova na teren.kako su se samo borili,nevjerovatno...nevjerovatna motivacija ekipe.Takticki izvanredno...markiranje igraca,presing,pokrivanje prostora....

podsjetilo me na Inter od prosle godine....samo, malo ko je vjerovao da nesto takvo moze odigrati sa Realom zbog igraca koje ima u ekipi...sve mahom ofanzivni igraci.Ali, jos jednom je pokazao i dokazao da je jednostavno SPECIAL ONE...

Genijalno...

Cestitke Realu na zasluzenoj pobjedi...Ronaldo je velemajstor...Mourinho genije...i uz onakvu borbenost...rezultatski ste nagrađeni...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 21 apr 2011, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 13:15

SaltCityAttack je napisao/la:Madrid defender Sergio Ramos dropped the Copa del Rey from the top of the team bus during celebrations early Thursday morning and the bus then ran over the trophy.

hahaha jadna majko vidi se da nisu navikli osvajat trofeje, pa i ono sto osvoje ne znaju da sacuvaju :)...neznam dali da se smijem ili placem, jer evo ostadose opet bez trofeja :)
Cuj ovog vunara. Real nije naviko osvajat trofeje? Kao sto ek0 rece, ne znam jel ovo za plakat od smijeha ili od tuge.

Ajde, ako nista, barem znamo da je mali klubic iz Katalonije 6 godina bio bez trofeja, pa im 2005. liga sjela ko budali samar :lol:

btw. eto tvoj Milan nakon 7 godina osvoji Skudeto :o

sarajlija@ hvala, to se cijeni :)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 21 apr 2011, 13:22

Čestitke na pobjedi svim navijačima reala, izjednačena utakmica, otišla na vašu stranu, svaka čast. Vidimo se u u ligi prvaka, samo nek bude pravi nogomet, mislim da je barca u maloj prednosti, samo zato što uzvrat igra kući, ipak se nadam prolazu barce, bolja su ekipa, al ne znači da ce proći, POZDRAV!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 21 apr 2011, 13:36

[youtube][/youtube]

Jucer u autobusu Reala , na Cibelesu, u dresovima Reala slaveci su se pojavili:
Robinho,Salgado,Raul,Guti,M.Diarra,Cannavaro,Soldado,Drenthe,Soldado,Baptista,Metzelder i jos par bivsih igraca Reala..
SVI U DRESOVIMA REALA

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 21 apr 2011, 13:40

Vi ni kup nemozete osvojiti zato tisu !
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 21 apr 2011, 14:09

Alcatraz je napisao/la:
Vi ni kup nemozete osvojiti zato tisu !
:lol:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 21 apr 2011, 14:21

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110421021 sta je ovo zaboravili kako se drzi trofej hahahahahahahahhahahhhahahahhah :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 21 apr 2011, 14:24

I ja sam se smijao sinoc kad sam gledao, ali mi vise nije smijesno, jer sam shvatio da cemo imati zalijepljen trofej u vitrini, pomislice ko da je duplikat :lol:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 apr 2011, 14:27

Madridism je napisao/la:I ja sam se smijao sinoc kad sam gledao, ali mi vise nije smijesno, jer sam shvatio da cemo imati zalijepljen trofej u vitrini, pomislice ko da je duplikat :lol:
ma joj to ce oni popraviti nece se moci ni vidjeti da je zaljepljen :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 apr 2011, 14:32

Došao sam sebi ovo je nevjerovatno važan trofej nek sere ko hoće da je nebitan,ali ovo je jako bitno bilo
Utakmica je bila ujednačena na kraju smo mi iskoristili jednu priliku i normalno San Iker je dvije nemoguće skinuo i to je to :D Mourinho je genije mislim što reći prvo motivacija,borbenost tako se jedino i može pobjediti Barca onda taktika,ali opet taktika pada u sjenu borbenosti igrača.
Marcelo je uz Moua postao najbolji lijevi bek na svijetu ovo što on igra je :o Ramos nikada pametnije nije igrao bez gluposti nekih neprelazan u odbrani.Arbeloa itd. da ne nabrajam više moram odmah na Pepea preći ne mogu da vjerujem da nije dobio drugi žuti zbog toga jer je rano dobio prvi,ali eto i on počeo koristit mozak kod Mourinha :mrgreen:
Barcelona dosadila više i sebi sa pasovima,ali jbg to je njihova igra i od toga ne odustaju samo ih treba dobro pokrivat kao što smo mi ove dvije utakmice prvo poluvrijeme je bilo perfektno,ali nemoguće je da ekipa sa majstorima poput Xavija,Inieste,Messija i ostalih ne napravi par prilika na utakmici isti slučaj je i sa Xabijem,Ronaldom,Ozilom i ostalim :)
Sada me zanima kako će Barca psihički podnijet ovo Primeru je nemoguće uzet,ali LP je moguće i nadam se da ćemo imati 2:1 u odnosu na njih ove godine :)
A Mourinho je The Special One od lijenih fudbalera koji ne bi mrdli guzom da se otkriju ili pokriju nekog on je napravio prave ratnike na terenu i pored te borbenosti ljude koji razmišljaju svojom glavom
Marcelo mi postaje najdraži u ovoj ekipi voli Real valjda što je dugo tu i najzabavniji je od svih barem prema onome što vidim na tekmama i što pročitam na netu :)
Btw Ronaldo 90 miliona Xabi 35 Di Maria 25 Messijev izraz lica nakon tekme neprocjenjivo :mrgreen:
I Di Maria je najgori u ofanzivi bio,ali eto na kraju asistent čovjek :mrgreen:
I Sergio ne zna držat pehar :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.