NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Hoce li biti sve spremno do subote? Zna li se sta
Bogami zeznuto. USporoeno rade,ne rade subote.Još ako ih ne bude služilo vrijeme. TAkođer počinje EKO BIS ne znam kak o će prolaziti kamioni.
Ipak vjerujem da se može stići
Utakmica je u nedjelju.
Kamioni dolaze na ulaz do medrese, to nije zatvoreno trenutno.
Teren ce biti spreman, ne vidim razlog da ne bude spreman, jedino moze problem stvarati ovo sa atletskom stazom.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Javljaju fino vrijeme narednu sedmicu, ne znam kakva su pravila saveza oko tih stvari. Nadam se da ce osposobiti sve da igramo kuci
Ograda oko cijelog terena je postavljena, potrebno je postaviti kanalice do travnjaka i taj dio izravnati, te nasluti dodatni sloj pijeska na atletsku i udaljiti je. Nedostaju još klupe za rezervne igrače, ali sve se to može riješiti do nedjelje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
cini mi se da se teren popravlja, izgleda mi solidno
do utakmice bi mogao biti okej, nista predobro al bolje nego inace
do utakmice bi mogao biti okej, nista predobro al bolje nego inace
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Teren je bio užasan, grbav da grbaviji ne može biti, tako da bilo kakav rad na njemu mora donijeti rezultate, vjerujem da će biti koliko toliko bolji.
Kako napreduju radovi na atletskoj? Da li počeli postavljati kanalice za odvodnju oko terena?
-
- Kontakt:
Po svemu sudeci, ja nisam nesto uvjeren da ce se prva odigrati u Bihacu, pa daj boze da grijesim
Ma igrace se prva u Bihacu, nema razloga da se ne igra, to sam vec spomenuo.
Kanalice su stigle, ali nisu ih krenuli postavljati, vjerovatno ce sutra poceti jer je ostao jedan dio uz teren da se zatrpaju cijevi koje su postavljali zadnja dva dana.
Teren izgleda poprilicno dobro ako se uzme u obzir kakav je bio, peterac se zalijeva redovno, to je dio gdje je postavljano novo busenje, valjda ce se primiti i zazeleniti trava do nedjelje, treba ga pokositi jos jednom, valjati i ocrtati.
Jedno je sigurno, ovo kad se sa atletskom zavrsi (mislim na prvu fazu), postave nove klupe za igrace, ocrta teren, golovi su vec postavljeni sa mrezom (izgledaju odlicno) stadion ce progledati, pa i te stolice na zapadu, mislim da ce biti dobar posao odradjen.
Kanalice su stigle, ali nisu ih krenuli postavljati, vjerovatno ce sutra poceti jer je ostao jedan dio uz teren da se zatrpaju cijevi koje su postavljali zadnja dva dana.
Teren izgleda poprilicno dobro ako se uzme u obzir kakav je bio, peterac se zalijeva redovno, to je dio gdje je postavljano novo busenje, valjda ce se primiti i zazeleniti trava do nedjelje, treba ga pokositi jos jednom, valjati i ocrtati.
Jedno je sigurno, ovo kad se sa atletskom zavrsi (mislim na prvu fazu), postave nove klupe za igrace, ocrta teren, golovi su vec postavljeni sa mrezom (izgledaju odlicno) stadion ce progledati, pa i te stolice na zapadu, mislim da ce biti dobar posao odradjen.
Golovi su ofarbani, trenutno se stavlja nova mreža, teren ce biti spreman sigurno samo kakve ce klupe staviti i izlaz ne znam, stare mogu posluziti
Otkud ti to da su golovi ofarbani ?
Golovi novi dosli nema potrebe za farbanjem.
Kako se bliži dan početka radova na tribini tačnije postavljanje novih stolica apel za ljude u Upravi koji sam siguran da ovo čitaju. Uz dužno poštovanje prema svemu što je urađeno za klub do sada, postaviti stolice na staru podlogu bez pripreme betona bi zasigurno bio totalno loš potez. Ako već idemo u pravom smjeru klub mora pronaći način da se beton sanira prije postavljanja stolica. Realno to je sitnica za Grad i Kanton, vjerujem da to mogu vrlo lako isfinancirati.
Napravite akciju skidanja stolica, Komrad neka odraditi pranje i dezinfekciju tribine, ima nešto betonskih radova, te ostaje samo premazati tribinu adekvatnom masom da dobije na dugoviječnosti. Plan je da se i prostori ispod tribine ožive, ali bez prave sanacije tribine to nije moguće.
Ako to može jedna Gabela mora moći i Bihać, nemojte da na kraju bude džaba smo krečili.

Napravite akciju skidanja stolica, Komrad neka odraditi pranje i dezinfekciju tribine, ima nešto betonskih radova, te ostaje samo premazati tribinu adekvatnom masom da dobije na dugoviječnosti. Plan je da se i prostori ispod tribine ožive, ali bez prave sanacije tribine to nije moguće.
Ako to može jedna Gabela mora moći i Bihać, nemojte da na kraju bude džaba smo krečili.

Utakmica se igra u Krupi kako sam cuo.
-
- Kontakt:
E zbog tih stvari me nervira sve sto se kod nas pocne raditi. Nema firme koja je ozbiljna i koja je sposobna zavrsiti zapoceto.
-
- Kontakt:
Kako sam cuo , na Anfieldu se igra. 

sad kako su ga pokosili izgleda mi gore nego jucer 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Meni teren izgleda katastrofa. I ne znam kad ce osposobiti ovo da igramo kuci. Ako ovu sad ne odigramo, valjda stignu do sljedece domace. Bice steta ako prospemo bodove.
Mozda se i uspije to odraditi za 4 dana, ili ne rade subotu.
Mozda se i uspije to odraditi za 4 dana, ili ne rade subotu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.