Ovo samo može štrumf napisati.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII

Ovo samo može štrumf napisati.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
Cuj zna sta je skolski primjer pisanja u gace, e jesi istraumirancurvanord je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:46Od jutros detaljno slovo po slovo pratiš prepisku i ovo je najbolje što si smislio da napišeš? Razočaran sam..
Vrijeme ce da pokaze. Dolaze Bosnje pameti, pogotovo ove novije generacije.Vorovus je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:40Kome onda prijetis i cime? Na ovo boldovano mislim.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28Nemam ja plaho veze sa Fukarama. A dobro, nije ni vama ustasiji postalo strano da primate degenekLavoviGabela je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:18
Poznate su fukare po udaranju, citavih 10![]()
Dobrodošli 14.09, da vidimo tu armiju na djelu![]()
...ti sve od prvog do zadnjeg koljena i mrtvo i živoRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
Znaci pucanje iz praze i huskanje. Klasicni Bosnjo sa komentara na Klixu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:53Vrijeme ce da pokaze. Dolaze Bosnje pameti, pogotovo ove novije generacije.Vorovus je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:40Kome onda prijetis i cime? Na ovo boldovano mislim.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28
Nemam ja plaho veze sa Fukarama. A dobro, nije ni vama ustasiji postalo strano da primate degenek
Ti ovo nazivas odgovorom imbecilu? Malo prati ko je i sta je pisao nakon tog incidenta u Doboju, daj jos ovakvih odgovora,nije valjda ovo najbolje sto mozes? Dao Bog da ti sestra nadje neku Mariju Serifovic a brata da ti ka.ra od Deena onaj muz.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:51i tebi takodjer sve pokrepalo amin, posto je vama smijesno i opravdavate kako cetalji udaraju naseg momka, evo da vidite da odgovor moze bit brutalanmosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:49Gle ovog retarda od raka ti se svi raspali. Mada od kona nista bolje nismo ni navikli.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
Ma suplja prica, kao ona vasa "rastu novi srbi ljuti kao guja, doci ce vam glave oluja"
Nisu svi isti, nema potrebe za stavljanje svih u isti koš. Ostavite međsobna prepucavanja dok se drugi iživljavaju na vama.curvanord je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:51Nema potrebe da se briše, kako sam za par sati pokazao pravo lice navijača Želje. Sreća pa nisam često aktivan na forumu...successminator je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:48@adminRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
Gdje vi pucate,koliko vidim od Kosova do Bosne samo trubite i pjevate to vam je domet,do godine u Kninu jel tako? Cuj ono prica iz prazne se puca haha pa Vico i Dodo su vas trpali u bu.lju,lomili vam kosti a sad vam ka.raju klub,pa sad sam sve skontaj.Vorovus je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:54Znaci pucanje iz praze i huskanje. Klasicni Bosnjo sa komentara na Klixu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:53Vrijeme ce da pokaze. Dolaze Bosnje pameti, pogotovo ove novije generacije.
Na kraju ispade da su napali Manijaka a ne fotografaRiquelme1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:59Zamisli koliko ga boli što sve ultras stranice objavljuju momka Manijaka evo prošlo haman 24 sata njega još drži bol....Hrammm1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:48Jel moguce da ovaj uhljup curvanord stavlja sliku od momka ?
Momak koji je realno pokazao velika mu.da , on ga ismijava?
Yebo li ti tvoj Faco sto ga citiras seku i mamitu u rcma
Kakvo huskanje?Vorovus je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:54Znaci pucanje iz praze i huskanje. Klasicni Bosnjo sa komentara na Klixu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:53Vrijeme ce da pokaze. Dolaze Bosnje pameti, pogotovo ove novije generacije.
Ma nema morbidnijih od kona,ovdje su neki od njih postavljali slike rusenja starog mostasuccessminator je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:57Nisu svi isti, nema potrebe za stavljanje svih u isti koš. Ostavite međsobna prepucavanja dok se drugi iživljavaju na vama.
E moj drug. Po ovoj temi se vidi koliko pameti dolazimo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:53Vrijeme ce da pokaze. Dolaze Bosnje pameti, pogotovo ove novije generacije.Vorovus je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:40Kome onda prijetis i cime? Na ovo boldovano mislim.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28
Nemam ja plaho veze sa Fukarama. A dobro, nije ni vama ustasiji postalo strano da primate degenek
+1MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:02E moj drug. Po ovoj temi se vidi koliko pameti dolazimo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:53Vrijeme ce da pokaze. Dolaze Bosnje pameti, pogotovo ove novije generacije.![]()
I ti se nalupa gluposti, pa zaklali bi me i taurunumi i djavoli koje je tvoja prva ekipa dovela u Sarajevo. Tada vam četnici nisu smetali, čak ste opravdavali to. Bježite licemjeri nemojte meni tu priču pričati, to kući svojoj gdje vam možda prolazi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47Bravo curvanord, ti mrzi Manijake i Bošnjaka jer navijaju za drugi klub. To što je on stao na crtu četnicima koji bi zaklali i tebe i tvoje roditelje nema veze, ti navijaj za njih i raduj se jer su izudarali jednog momka koji je tvoje nacionalnosti i koji je krenuo na njih sam, goloruk. Ti ismijavaj drugog Bošnjaka samo jer nije na istoj tribini kao ti, dok tvoj vođa i naš vođa skupa "rade posao" i zarađuju, dok dolazi pola tribine ovom drugom na svadbu, grle se i pjevaju. Debilu.
Ajde to su bar navijaci drzali, isto kao i ona vasa "bitka je dio rata gdje na kraju zavrsis kod brata". Transfer blama.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:57Ma suplja prica, kao ona vasa "rastu novi srbi ljuti kao guja, doci ce vam glave oluja"
U svakom žitu ima kukolja i u svakom kukolju ima žita.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:01Ma nema morbidnijih od kona,ovdje su neki od njih postavljali slike rusenja starog mostasuccessminator je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:57Nisu svi isti, nema potrebe za stavljanje svih u isti koš. Ostavite međsobna prepucavanja dok se drugi iživljavaju na vama.
Lik mlati i provocira, vjerovatno jedini "navijač" Sarajeva koji je o onom incidentu takve gluposti pisao.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
Pa dobro, ima onih koji nikad nece progledat na oci. Kojima je bitnije opsovat, istuc prvog komsiju samo zato sto nije bordo/plavi ko i on, il sto umjesto za Slobodu navija za Velez.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:02E moj drug. Po ovoj temi se vidi koliko pameti dolazimo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:53Vrijeme ce da pokaze. Dolaze Bosnje pameti, pogotovo ove novije generacije.![]()
Meni je najsmjesnija ona Kosovo je srce Srbije ili ona moj je tata zlocinac iz rataVorovus je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:06Ajde to su bar navijaci drzali, isto kao i ona vasa "bitka je dio rata gdje na kraju zavrsis kod brata". Transfer blama.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:57Ma suplja prica, kao ona vasa "rastu novi srbi ljuti kao guja, doci ce vam glave oluja"
Ali ovaj priznaje da nema veze ni sa svojoj grupom, a ovamo pise o navijackoj sceni i prijeti da ce neka treca grupa nesto da napravi cetvrtoj. Indijanac pravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.