Nemamo, sinoć smo spušili 20+ razlike od Španije. Treba se zadovoljiti minimumom, a to je pobjeda protiv Kipra. Bez Muse je jako teško.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nemamo, sinoć smo spušili 20+ razlike od Španije. Treba se zadovoljiti minimumom, a to je pobjeda protiv Kipra. Bez Muse je jako teško.
DobarCAGarfia je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:25Nemamo, sinoć smo spušili 20+ razlike od Španije. Treba se zadovoljiti minimumom, a to je pobjeda protiv Kipra. Bez Muse je jako teško.![]()
Sta dobar, odličan
ili kada prozivaju npr. slovence koji se zale na suđenje19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
Sta trebaju reci Francuzi i Njemci koji su ostali bez 3-4 bitna igraca, a među favoritima su za osvajanje?
Sami su sebi nabili pritisak pričom da 100% osvajaju, pa sad traže alibi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
Sta trebaju reci Francuzi i Njemci koji su ostali bez 3-4 bitna igraca, a među favoritima su za osvajanje?
a i do sudijakraljttbvb je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:14Sami su sebi nabili pritisak pričom da 100% osvajaju, pa sad traže alibi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
Ako ne osvoje, bit ce jer nisu imali Bogdanovica.
Vec vidim da ce optuziti sudije za poraz ako ispadnu u knockout fazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:17Vec vidim da ce optuziti sudije za poraz ako ispadnu u knockout fazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
To je vec sigurno.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:17Vec vidim da ce optuziti sudije za poraz ako ispadnu u knockout fazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
spomenuli su u jednom kratkom tekstu na portalu Sport kluba, kao "zamislte Bertans se zali na suđenje".19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:20To je vec sigurno.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:17Vec vidim da ce optuziti sudije za poraz ako ispadnu u knockout fazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
Sta trebaju reci Francuzi i Njemci koji su ostali bez 3-4 bitna igraca, a među favoritima su za osvajanje?![]()
Ne znam kakva je situacija bila juce, ali Latvijci se zale da su ih sudije ostetile pri kraju utakmice sa Srbijom.
To niko od njih ne spominje.
Vise su Spanci kukali, nego mi.
Pa normalno kada se velike države ili klubovi štite , kakva zavjera ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.