i opet iznad vas, ali nema veze imate adema
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
Nego sto niste poslije branili tog cakijasa kad je fino sve i po propisima na terenu izbo,niko nikad toliku jad i bijedu nije pokazao nego taj levat,prpa ga bilo kad je priso i sa nozem.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:33pa da ovi nisu prvi uletili u teren i pocjepali trans za ubijenog navijaca ne bi niko ni bio zboden. I normalno da ce pisat saopstenje sta vasi ne bi pisali da je vaseg mlatilo 10-20 ljudi jel, a i ti sam kazes dobro je prosao kreten, znaci nije dovoljno batine, trebali su ga ubit, a gore pises za bodenje nozem? A jest inace samo je kod nas narkomanija ostale navijacke grupe piju nulericu i hrane se malericom, a za travu misle da se fiksa u vene, joj gora sam ja budala sto raspravljam sa umnoporemecenim bolesnikom.opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28Ne opravdavaš i kažeš ALI. Ma napišite još jedno saopstenje niste odavno, svaka vam k,ita smeta. Mogli bi prvo svoju avliju narkomansku počistit pa pokusavat red zavodit negdje drugo, a da vi ste oni koji bi odlučivali kako će karte domaćin prodavat. Kakvi degeneni. I fotograf od navijačke skupine normalno da slika domaće navijače, dobro je proso kretenRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:24
cujes li ti sebe sta pises idiote? to na Kupresu je bio okrsaj navijackih skupina mimo utakmice i osveta za napad koji je bio prije toga. To kad je bodenje bilo ne opravdam, ali i tada je protivnicka grupa prva uletila na teren i pocjepala trans za ubijenog navijaca degenu degenericni..
Od jutros detaljno slovo po slovo pratiš prepisku i ovo je najbolje što si smislio da napišeš? Razočaran sam..KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:44Kmeeeeeeeeeeeeeeecurvanord je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:41Hahahaha ma ne ovo je stand up komedija gdje ćeš mi ovo reći hahahahahahha 15 debila u jedan tor, magijaKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:40
Haj iskreno koliko si puta dozivio to iz iskustva posto znas sve oko tog?![]()
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Rahatlokum, dana/u 31 avg 2025, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Bravo curvanord, ti mrzi Manijake i Bošnjaka jer navijaju za drugi klub. To što je on stao na crtu četnicima koji bi zaklali i tebe i tvoje roditelje nema veze, ti navijaj za njih i raduj se jer su izudarali jednog momka koji je tvoje nacionalnosti i koji je krenuo na njih sam, goloruk. Ti ismijavaj drugog Bošnjaka samo jer nije na istoj tribini kao ti, dok tvoj vođa i naš vođa skupa "rade posao" i zarađuju, dok dolazi pola tribine ovom drugom na svadbu, grle se i pjevaju. Debilu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Svaki put kažeš da ne opravdavaš a u ostatku rečenice to isto radiš i čak bi to isto uradio, ako te napao šakama ne znaci da moraš izvadit nož i ubit čovjeka. Ti izvadiš nož i neko te upuca i to je ok, ne biraš sredstva da se odbranis. Skroz si kontradiktoran kao prvo. Samo vas i bratskog vam kluba su pali javno i imaju dokazi, za ostale nemamo dokaze. U tom Doboju bili su i ostali navijači pa ih niko nije napao koja slučajnost vazda neki problem sa vama. Eto svaki meč vi imate neki problem, da se zapitaš prvo da nije problem u vama i kukljavini do nebaRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:42ne opravdavam da je lik zboden, ali ako si prvi napao i ti snosis odgovornost, pa mene da neko napadne prvi ja ne bi bio sredstva kako da se odbranim. to sto neko ne pada ne znaci da ne dila pa imas u gradu likova za koje citav grad zna da su dileri pa ne padaju kakav ti je to glup argument. Ima li kakav dokaz da ih je slikao i zasto bi ih slikao, kome mogu bit oni interesantni, smijenoopalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:37Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:33
pa da ovi nisu prvi uletili u teren i pocjepali trans za ubijenog navijaca ne bi niko ni bio zboden. I normalno da ce pisat saopstenje sta vasi ne bi pisali da je vaseg mlatilo 10-20 ljudi jel, a i ti sam kazes dobro je prosao kreten, znaci nije dovoljno batine, trebali su ga ubit, a gore pises za bodenje nozem? A jest inace samo je kod nas narkomanija ostale navijacke grupe piju nulericu i hrane se malericom, a za travu misle da se fiksa u vene, joj gora sam ja budala sto raspravljam sa umnoporemecenim bolesnikom.
Da ste dobro organizirali utakmicu kao sto se pozivate sad nebi do tog došlo, propusti u organizaciji i ljudi vam ušli na teren kao prvo. Kao drugo opet opravdaš da je navijač zboden i tebi je to sasvim normalno al ti nije nromalno kad fotograf navijača dodje i slika domaće navijače i za to dobije degenek. Samo vaše vodje navijače i bratskog vam kluba padaju radi dilovanja
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Opet branis nesto sto nema smisla,zasto nije krenuo na sake,likovi su vam uletili na vasem stadionu i do juga dosli bez bilo kakvih sprava,kao muskarci i opet i tu ste pokazali koliko ste jadni poznati ste cakijasi vazda bili i ostali,zbog vas su drugi poceli da nosaju ta sr.anjaRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:44cuj samo 2 lika uletila hahaha, jooj pa ja kao da nemam oci i nisam gledao tu situaciju, samo 2 nisu uspjela pobjec na vrijeme, tako recimosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:42To je ta balijanderska posla,na sred terena zbodes nekog i kazu sve ok,uletila im dva lika i morali su se sa njima nozevima obracunati,generalno vazda imaju oni opravdanje.opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:37
Da ste dobro organizirali utakmicu kao sto se pozivate sad nebi do tog došlo, propusti u organizaciji i ljudi vam ušli na teren kao prvo. Kao drugo opet opravdaš da je navijač zboden i tebi je to sasvim normalno al ti nije nromalno kad fotograf navijača dodje i slika domaće navijače i za to dobije degenek. Samo vaše vodje navijače i bratskog vam kluba padaju radi dilovanja
-
- Kontakt:
@adminRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
-
- Kontakt:
jad i biejdu prije toga pokazali papci koji su izderali trans posvecen ubijenom navijacu, jedna jad i bijeda vuce drugumosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:45Nego sto niste poslije branili tog cakijasa kad je fino sve i po propisima na terenu izbo,niko nikad toliku jad i bijedu nije pokazao nego taj levat,prpa ga bilo kad je priso i sa nozem.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:33pa da ovi nisu prvi uletili u teren i pocjepali trans za ubijenog navijaca ne bi niko ni bio zboden. I normalno da ce pisat saopstenje sta vasi ne bi pisali da je vaseg mlatilo 10-20 ljudi jel, a i ti sam kazes dobro je prosao kreten, znaci nije dovoljno batine, trebali su ga ubit, a gore pises za bodenje nozem? A jest inace samo je kod nas narkomanija ostale navijacke grupe piju nulericu i hrane se malericom, a za travu misle da se fiksa u vene, joj gora sam ja budala sto raspravljam sa umnoporemecenim bolesnikom.opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28
Ne opravdavaš i kažeš ALI. Ma napišite još jedno saopstenje niste odavno, svaka vam k,ita smeta. Mogli bi prvo svoju avliju narkomansku počistit pa pokusavat red zavodit negdje drugo, a da vi ste oni koji bi odlučivali kako će karte domaćin prodavat. Kakvi degeneni. I fotograf od navijačke skupine normalno da slika domaće navijače, dobro je proso kreten
Hahahaha e šta uradi debilima pjena partyRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
- LavoviGabela
- Kontakt:
Pa ajde 14og u Gabelu da trznemo lozu pa ćemo se pobit.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28Nemam ja plaho veze sa Fukarama. A dobro, nije ni vama ustasiji postalo strano da primate degenekLavoviGabela je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:18Poznate su fukare po udaranju, citavih 10antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:43Sve da se momak i upisao, ima ogromna muda za pisanje.
Al cisto sumnjam da je, jer nece se tek tako upisati od straha osoba koja bez kalkulisanja ide na 15+ ljudi, bez imalo povlacenja.
A onom sto postavlja slike, mamu j*bem.
Bjezat' cete vi, itekako bjezat. Tek je pocelo.
Necete cetnici vise bit mirni ni u svojoj avliji.![]()
Dobrodošli 14.09, da vidimo tu armiju na djelu![]()
Da vidimo ko je jači ustase ili balije

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Gle ovog retarda od raka ti se svi raspali. Mada od kona nista bolje nismo ni navikli.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
-
- Kontakt:
curvanord je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:49Hahahaha e šta uradi debilima pjena partyRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
Čitaj napisano seljak, nisu pisali saopštenje.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:07papcino kada su nasa 2 uletila na teren nas kapiten Krpic je stao ispred njih i sprijecio incident (fizicki kontakt) dok su ovi jucer svi mirno gledali dok ovi tuku momka, degenu
Nema potrebe da se briše, kako sam za par sati pokazao pravo lice navijača Želje. Sreća pa nisam često aktivan na forumu...successminator je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:48@adminRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
-
- Kontakt:
Zar nisu navijači željezničara ušli u teren i prekinuli utakmicu protiv ove iste Sloge nedavno ? Mislim jel moguće da se pišu saopstenja a ne gleda u svoju avliju ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
i tebi takodjer sve pokrepalo amin, posto je vama smijesno i opravdavate kako cetalji udaraju naseg momka, evo da vidite da odgovor moze bit brutalanmosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:49Gle ovog retarda od raka ti se svi raspali. Mada od kona nista bolje nismo ni navikli.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
-
- Kontakt:
Onda neko pita zasto Sarajevo,vazda gospoda u svakom pogledu za njih bili i ostali,cast ovim normalnim.successminator je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:48@adminRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
- Hrammm1921
- Kontakt:
Mi se ogradjujemo od ovakvih imbecila , ocito ih ima na sve stranemosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:49Gle ovog retarda od raka ti se svi raspali. Mada od kona nista bolje nismo ni navikli.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47curvanord pozdrav da dzenu uscuplica uz pjesmu UDRITEE GROMOVIII OVO SU LOMOVIII
Pa isto fotograf sa druge strane od komsija vadi nozeve na djecu, narkoman pa sta sad? Toga uvijek u svijetu ima, nisam za to, ali kako ces ti to sprijeciti? Upadaju na Grbavicu kao jure nekog deru se i uzvikuju ime ubice, koji je ubio i njihovog navijaca? Osramotili su se puno zadnjih godina..opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:48Svaki put kažeš da ne opravdavaš a u ostatku rečenice to isto radiš i čak bi to isto uradio, ako te napao šakama ne znaci da moraš izvadit nož i ubit čovjeka. Ti izvadiš nož i neko te upuca i to je ok, ne biraš sredstva da se odbranis. Skroz si kontradiktoran kao prvo. Samo vas i bratskog vam kluba su pali javno i imaju dokazi, za ostale nemamo dokaze. U tom Doboju bili su i ostali navijači pa ih niko nije napao koja slučajnost vazda neki problem sa vama. Eto svaki meč vi imate neki problem, da se zapitaš prvo da nije problem u vama i kukljavini do nebaRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:42ne opravdavam da je lik zboden, ali ako si prvi napao i ti snosis odgovornost, pa mene da neko napadne prvi ja ne bi bio sredstva kako da se odbranim. to sto neko ne pada ne znaci da ne dila pa imas u gradu likova za koje citav grad zna da su dileri pa ne padaju kakav ti je to glup argument. Ima li kakav dokaz da ih je slikao i zasto bi ih slikao, kome mogu bit oni interesantni, smijenoopalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:37
Fk Željezničar.