Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tacno se vidi to zajednistvo u jadu i nemoci, jadnik iz Vrapcica, nesretnik sa Kobilje glave i ovaj jedan sto ih hajca iz nekog sela pored Banja Luke. Nestvarna kombinacija 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
FK pijaca tone prema cvajti, svom prirodnom stanistu, pa nam je Opala ponovo zapjenio 

-
- Kontakt:
Kažeš im istinu i oni se naljute, dvoličnost i narkomanija na dijelu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Upisali bi se i cetnici, samo nisu imali kad. Bjezali su.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
pa da ovi nisu prvi uletili u teren i pocjepali trans za ubijenog navijaca ne bi niko ni bio zboden. I normalno da ce pisat saopstenje sta vasi ne bi pisali da je vaseg mlatilo 10-20 ljudi jel, a i ti sam kazes dobro je prosao kreten, znaci nije dovoljno batine, trebali su ga ubit, a gore pises za bodenje nozem? A jest inace samo je kod nas narkomanija ostale navijacke grupe piju nulericu i hrane se malericom, a za travu misle da se fiksa u vene, joj gora sam ja budala sto raspravljam sa umnoporemecenim bolesnikom.opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28Ne opravdavaš i kažeš ALI. Ma napišite još jedno saopstenje niste odavno, svaka vam k,ita smeta. Mogli bi prvo svoju avliju narkomansku počistit pa pokusavat red zavodit negdje drugo, a da vi ste oni koji bi odlučivali kako će karte domaćin prodavat. Kakvi degeneni. I fotograf od navijačke skupine normalno da slika domaće navijače, dobro je proso kretenRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:24cujes li ti sebe sta pises idiote? to na Kupresu je bio okrsaj navijackih skupina mimo utakmice i osveta za napad koji je bio prije toga. To kad je bodenje bilo ne opravdam, ali i tada je protivnicka grupa prva uletila na teren i pocjepala trans za ubijenog navijaca degenu degenericni..opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:22
Jesul se trebali oglasit kad njihova narkomanija bode druge navijače na njihovom stadionu ? To je ta organizacija o kojoj pričaju. Sto se nisu oglasili kad je ruralna skupina sa sjekirama po Kupresu hodala, to nije nasilje jel ? Ako držiš standard saopstenja pravi ga i kad si kriv a ne samo kad ide u tvoju korist klasična dvoličnost
Ajde ne seri, napadali ste kadete Sirokog Brijega pred Grbavicom , djecu bukvalno koja su dosla da igraju utakmicu, a da necete drugog navijaca.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:30eto ima nesto uslikat u pm frajer iza gola stajao nije uopste ispod kopa, a ne bi se sigurno blamirali da njih 10-20 tuce lika od 60 kila sa aparatom. E cuj u vrat bodu na terenu hahahah joooj za 20 godina ce bit da mu je samurajskim macem glavu odsjekaoVorovus je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:27Mislis da je na Grbavici fotograf neke druge grupe krilao ispred kopa Manijaka, da bi sisao jedan Manijak da se tuce 1 na 1 ili bi ih sislo 10-20?Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:19cuj kuknjava, sta su trebali sutit jer je 10-20 orangutana napalo momka od 60 kila sa kamerom? pored ovakvih balija nama cetalji i ne trebaju..
Ovi u Doboju bar ne nose čakije i ne bodu u vrat na terenu.
E šta pišu pa ovo nisu istine hahaahhahahahahah čuj kiša, na njemu sve suho osim međunožja haahahhahahahahaha pa ovo je školski primjer pišanja u gaće nemoj se brukati stani dok nije postalo očajnoPact1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:31Ti ocigledno ne zivis u bosni . Vec danima satra kisa po citavoj bosni. I umjesto da pomislis frajer pokisao ili u svakom slucaju dok su ga napadali preko one ograde dok je bio na podu ukvasio pantole vi odmah kazete ispisao litar u pantole . Haj budite realni .
Zadnja izmjena: curvanord, dana/u 31 avg 2025, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kamerman vise uradio nego hz ra zajedno
Ne smiju izaci iz Sarajeva i Mostara i oni nekog prozivaju
Dijete nema 22 godine vise uradilo nego svi vi zajedno
Ne smiju izaci iz Sarajeva i Mostara i oni nekog prozivaju
Dijete nema 22 godine vise uradilo nego svi vi zajedno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Curva samo u međunožju pise, vec 10 postova je posvetio tom predjelu 

-
- Kontakt:
Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:33pa da ovi nisu prvi uletili u teren i pocjepali trans za ubijenog navijaca ne bi niko ni bio zboden. I normalno da ce pisat saopstenje sta vasi ne bi pisali da je vaseg mlatilo 10-20 ljudi jel, a i ti sam kazes dobro je prosao kreten, znaci nije dovoljno batine, trebali su ga ubit, a gore pises za bodenje nozem? A jest inace samo je kod nas narkomanija ostale navijacke grupe piju nulericu i hrane se malericom, a za travu misle da se fiksa u vene, joj gora sam ja budala sto raspravljam sa umnoporemecenim bolesnikom.opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28Ne opravdavaš i kažeš ALI. Ma napišite još jedno saopstenje niste odavno, svaka vam k,ita smeta. Mogli bi prvo svoju avliju narkomansku počistit pa pokusavat red zavodit negdje drugo, a da vi ste oni koji bi odlučivali kako će karte domaćin prodavat. Kakvi degeneni. I fotograf od navijačke skupine normalno da slika domaće navijače, dobro je proso kretenRahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:24
cujes li ti sebe sta pises idiote? to na Kupresu je bio okrsaj navijackih skupina mimo utakmice i osveta za napad koji je bio prije toga. To kad je bodenje bilo ne opravdam, ali i tada je protivnicka grupa prva uletila na teren i pocjepala trans za ubijenog navijaca degenu degenericni..
Da ste dobro organizirali utakmicu kao sto se pozivate sad nebi do tog došlo, propusti u organizaciji i ljudi vam ušli na teren kao prvo. Kao drugo opet opravdaš da je navijač zboden i tebi je to sasvim normalno al ti nije nromalno kad fotograf navijača dodje i slika domaće navijače i za to dobije degenek. Samo vaše vodje navijače i bratskog vam kluba padaju radi dilovanja
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Nasa posla. Nema kazne nikakve za ove iz sumske,udaranje po tunelima u ovoj ligi je normalno postalo,crveni u tunelima isto,treba savjetovat upravama da igraci ne ulaze u tunele da ostanu na poluvremenu na terenu. Inace da se ponovim po 100 puta,svi smo krivi sto se liga svela na 4 kluba iz sumske,vise ovih wannabe hrvvatskih klubova ce biti vise od nasih,spalo se na Velez,Zelju,Sarajevo,mi smo krovi sto ucestvujemo u ovom cirkusu gdje jedni placaju kazne bez da ista urade a drugi nikom nista,treba kao nekad rijesiti stvari pa nek majci svojoj u BL Vico sprovodi ovo.Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:19cuj kuknjava, sta su trebali sutit jer je 10-20 orangutana napalo momka od 60 kila sa kamerom? pored ovakvih balija nama cetalji i ne trebaju..
Bila je kiša, možda nije to u pitanju. Ne znam samo šta je tražio kod domaćih navijača, mada ne opravdajem nikakav vid nasilja.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Haj iskreno koliko si puta dozivio to iz iskustva posto znas sve oko tog?
Kome onda prijetis i cime? Na ovo boldovano mislim.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28Nemam ja plaho veze sa Fukarama. A dobro, nije ni vama ustasiji postalo strano da primate degenekLavoviGabela je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:18Poznate su fukare po udaranju, citavih 10antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:43Sve da se momak i upisao, ima ogromna muda za pisanje.
Al cisto sumnjam da je, jer nece se tek tako upisati od straha osoba koja bez kalkulisanja ide na 15+ ljudi, bez imalo povlacenja.
A onom sto postavlja slike, mamu j*bem.
Bjezat' cete vi, itekako bjezat. Tek je pocelo.
Necete cetnici vise bit mirni ni u svojoj avliji.![]()
Dobrodošli 14.09, da vidimo tu armiju na djelu![]()
Hahahaha ma ne ovo je stand up komedija gdje ćeš mi ovo reći hahahahahahha 15 debila u jedan tor, magijaKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:40Haj iskreno koliko si puta dozivio to iz iskustva posto znas sve oko tog?
-
- Kontakt:
To je ta balijanderska posla,na sred terena zbodes nekog i kazu sve ok,uletila im dva lika i morali su se sa njima nozevima obracunati,generalno vazda imaju oni opravdanje.opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:37Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:33pa da ovi nisu prvi uletili u teren i pocjepali trans za ubijenog navijaca ne bi niko ni bio zboden. I normalno da ce pisat saopstenje sta vasi ne bi pisali da je vaseg mlatilo 10-20 ljudi jel, a i ti sam kazes dobro je prosao kreten, znaci nije dovoljno batine, trebali su ga ubit, a gore pises za bodenje nozem? A jest inace samo je kod nas narkomanija ostale navijacke grupe piju nulericu i hrane se malericom, a za travu misle da se fiksa u vene, joj gora sam ja budala sto raspravljam sa umnoporemecenim bolesnikom.opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28
Ne opravdavaš i kažeš ALI. Ma napišite još jedno saopstenje niste odavno, svaka vam k,ita smeta. Mogli bi prvo svoju avliju narkomansku počistit pa pokusavat red zavodit negdje drugo, a da vi ste oni koji bi odlučivali kako će karte domaćin prodavat. Kakvi degeneni. I fotograf od navijačke skupine normalno da slika domaće navijače, dobro je proso kreten
Da ste dobro organizirali utakmicu kao sto se pozivate sad nebi do tog došlo, propusti u organizaciji i ljudi vam ušli na teren kao prvo. Kao drugo opet opravdaš da je navijač zboden i tebi je to sasvim normalno al ti nije nromalno kad fotograf navijača dodje i slika domaće navijače i za to dobije degenek. Samo vaše vodje navijače i bratskog vam kluba padaju radi dilovanja
-
- Kontakt:
ne opravdavam da je lik zboden, ali ako si prvi napao i ti snosis odgovornost, pa mene da neko napadne prvi ja ne bi bio sredstva kako da se odbranim. to sto neko ne pada ne znaci da ne dila pa imas u gradu likova za koje citav grad zna da su dileri pa ne padaju kakav ti je to glup argument. Ima li kakav dokaz da ih je slikao i zasto bi ih slikao, kome mogu bit oni interesantni, smijenoopalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:37Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:33pa da ovi nisu prvi uletili u teren i pocjepali trans za ubijenog navijaca ne bi niko ni bio zboden. I normalno da ce pisat saopstenje sta vasi ne bi pisali da je vaseg mlatilo 10-20 ljudi jel, a i ti sam kazes dobro je prosao kreten, znaci nije dovoljno batine, trebali su ga ubit, a gore pises za bodenje nozem? A jest inace samo je kod nas narkomanija ostale navijacke grupe piju nulericu i hrane se malericom, a za travu misle da se fiksa u vene, joj gora sam ja budala sto raspravljam sa umnoporemecenim bolesnikom.opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:28
Ne opravdavaš i kažeš ALI. Ma napišite još jedno saopstenje niste odavno, svaka vam k,ita smeta. Mogli bi prvo svoju avliju narkomansku počistit pa pokusavat red zavodit negdje drugo, a da vi ste oni koji bi odlučivali kako će karte domaćin prodavat. Kakvi degeneni. I fotograf od navijačke skupine normalno da slika domaće navijače, dobro je proso kreten
-
- Kontakt:
Na forumu standardna priča na relaciji Koševo-Grbavica-Vrapčići: pijaĆari, gurbeti, seljo, ismirovci, prosjaci, Kobilja Glava, Opine, filozofija, a po svima se iživljava ko kako stigne. Juče su vas čak počeli i šamarati, i to na stadionu filijale u Doboju. Bravo, svaka čast i samo tako nastavite, puno su vam i ova tri kluba u PLBiH.
I samo pišite “žestoka saopštenja”, i jedni i drugi i treći, to će vam pomoći.
I samo pišite “žestoka saopštenja”, i jedni i drugi i treći, to će vam pomoći.

Zadnja izmjena: successminator, dana/u 31 avg 2025, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
cuj samo 2 lika uletila hahaha, jooj pa ja kao da nemam oci i nisam gledao tu situaciju, samo 2 nisu uspjela pobjec na vrijeme, tako recimosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:42To je ta balijanderska posla,na sred terena zbodes nekog i kazu sve ok,uletila im dva lika i morali su se sa njima nozevima obracunati,generalno vazda imaju oni opravdanje.opalaopala je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:37Rahatlokum je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:33
pa da ovi nisu prvi uletili u teren i pocjepali trans za ubijenog navijaca ne bi niko ni bio zboden. I normalno da ce pisat saopstenje sta vasi ne bi pisali da je vaseg mlatilo 10-20 ljudi jel, a i ti sam kazes dobro je prosao kreten, znaci nije dovoljno batine, trebali su ga ubit, a gore pises za bodenje nozem? A jest inace samo je kod nas narkomanija ostale navijacke grupe piju nulericu i hrane se malericom, a za travu misle da se fiksa u vene, joj gora sam ja budala sto raspravljam sa umnoporemecenim bolesnikom.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kmeeeeeeeeeeeeeeecurvanord je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:41Hahahaha ma ne ovo je stand up komedija gdje ćeš mi ovo reći hahahahahahha 15 debila u jedan tor, magijaKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:40Haj iskreno koliko si puta dozivio to iz iskustva posto znas sve oko tog?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.