FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Steta, ovo smo jucer mogli dobiti, ponudili su nam se, al dzaba kad smo mlitavi. Ofanzivci nam izbise evo jos tri boda, tako i protiv Rudara i Radnika. Velike smo pare dali za lose napadace i to ce nas ocito kostati kroz citavu sezonu.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Al je Boljević ošuta, halal mu ćufte.
-
- Kontakt:
u 6 kola primiti dva gola i ne izgubiti tekme, GOLEMO
nek crknu dusmani, najjaci smo
Zabrinjavajuce lose forma Boljevica

Kakav crni Pejic, Boljevic mora vratiti formu podhitno ! treba nam takav igrac.
-
- Kontakt:
Pisali su da ide u Kuvajt, ali jos je slobodan izgleda. Ja sam imao visoko misljenje o njemu, a vala ovi sto nisu, svjesni su (valjda) da je bolji od Koningsa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:32Istina, ali je on razigrao cijelu ekipu i otvarao ih.Levin je napisao/la: ↑31 avg 2025, 09:03Prvi pogodak prošle sezone Dangubić je postigao 29.09.2024. u našoj 9-toj ligaškoj utakmici a njegovom petom nastupu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 01:38Je li Dangubić još slobodan...
Konings, Krpić, Jaganjac i Rakić i dalje nisu dali gol.
Do tog trenutka Krpić je imao 3 pogotka, Boljević je imao 2 pogotka i 2 asistencije, Al Jaber 2 pogotka a Cvetanovski 1 pogodak i 3 asistencije.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Protiv Rudara samo da je bila pobjeda, bio bi start iz snovaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:53u 6 kola primiti dva gola i ne izgubiti tekme, GOLEMO
Pobjediti Borac i pokazati da mozemo sa ‘najjacim igrati najbolje’
-
- Kontakt:
otisao je on doletiagofaria25 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:04Pisali su da ide u Kuvajt, ali jos je slobodan izgleda. Ja sam imao visoko misljenje o njemu, a vala ovi sto nisu, svjesni su (valjda) da je bolji od Koningsa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:32Istina, ali je on razigrao cijelu ekipu i otvarao ih.Levin je napisao/la: ↑31 avg 2025, 09:03
Prvi pogodak prošle sezone Dangubić je postigao 29.09.2024. u našoj 9-toj ligaškoj utakmici a njegovom petom nastupu.
Do tog trenutka Krpić je imao 3 pogotka, Boljević je imao 2 pogotka i 2 asistencije, Al Jaber 2 pogotka a Cvetanovski 1 pogodak i 3 asistencije.
-
- Kontakt:
Ne znas sto se krive napadaci kad se ljudi bukvalno ne nadju u sansi u toku utakmice. Ne postoji napadac u ligi koji ce preci dva igraca i dati go. Ne znam kopko su to izglednih prilika propustili "napadaci" od pocetka sezone, mozda par. Ne znam kqkav napadac da je u vrhu bukvalno nemq sanse da da go kad ne dolazi lopta do njega, izuzev nabijanja golmana i stopera. Morq se izvuci do pola igralista da pipne loptu i automataki nema sanse da se nadje u sansi blizu gola. Iz drugog plana iz sredine ne ulazi niko jer imamo dva zadnja vezna koja slabo prelaze gore. Krila su nedefinisana i slabo se ubacuju u sredinu i prema 16, vise su vezana uz aut linije. Nije sve do napadaca da ne znam kakvog imas u vrhu.
Ono sto je dobro prvi smo bez poraza
Zrinjski mora pobjediti sve zaostale utakmice da bi nas prestigli za jedan bod
Ne vjerujem da mogu sve pobjediti
Nadam se danas Siroki da ce nesto uraditi u Banja Luci i uzeti bod, a tri je neemoguce
Zrinjski mora pobjediti sve zaostale utakmice da bi nas prestigli za jedan bod
Ne vjerujem da mogu sve pobjediti
Nadam se danas Siroki da ce nesto uraditi u Banja Luci i uzeti bod, a tri je neemoguce
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ono sto nije dobro je da nam je glavna uzrecica "igru brisi bodove pisi".
Losa forma svih ofanzivaca.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
iU jednu ruku lopte tesko dolaze do napadacaBojudaosinebu je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:23Ne znas sto se krive napadaci kad se ljudi bukvalno ne nadju u sansi u toku utakmice. Ne postoji napadac u ligi koji ce preci dva igraca i dati go. Ne znam kopko su to izglednih prilika propustili "napadaci" od pocetka sezone, mozda par. Ne znam kqkav napadac da je u vrhu bukvalno nemq sanse da da go kad ne dolazi lopta do njega, izuzev nabijanja golmana i stopera. Morq se izvuci do pola igralista da pipne loptu i automataki nema sanse da se nadje u sansi blizu gola. Iz drugog plana iz sredine ne ulazi niko jer imamo dva zadnja vezna koja slabo prelaze gore. Krila su nedefinisana i slabo se ubacuju u sredinu i prema 16, vise su vezana uz aut linije. Nije sve do napadaca da ne znam kakvog imas u vrhu.
u drugu ruku mozes reci napadac sam sebi ne gradi poziciju da mu se doda
koliko je do napadaca/spica sto se sam ne izbori za poziciju, toliko je do ofanzivne veze sto ne rade svoj posao
kako da te ne volim
Fali nam brate i jedan vezni box to box
Erick i Lagumdzija su vise igraci koji ce ti dati na kontroli,stabilnosti, skok igri…
Fali nam jedan Jaber ili Meka sto je bio koji zna povuci loptu, gurnuti izmedju linija,sutati sa distance..
Njega kad budemo imali siguran sam da ce i napadaci imati vise prostora
Npr onaj Loncar iz Istre bi bio super za nas, taj tip vezog ne mora striktno on biti
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
spic nije imao sanse ali bukvalno, mislim na rakica prvo Konings je nedorecen al procepit ce
- gegenpressing
- Kontakt:
Pioniri Željezničar - Velez 3:2gegenpressing je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:53Kadeti:Željo-Velež 2-5
Juniori:Željo-Željezničar ST u 16.00
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma kakva forma,nije pola sata proveo na terenu ove sezone. Mora malo vratiti ritam. Čak i jučer kada je ušao,unio je malo neke živosti pa smo odjednom djelovali malo opasnije. Uz sve opravdane i neopravdane zamjerke naše najopasnije krilo.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Kod nas cim se spomene transfer i da neko gleda nekog igraca, on padne u formi. Tako je bilo i sa Al Jaberom, a ocigledan primjer je Muftic, Sosic i Boljevic. Cim se ukaze korektna ponuda, treba prodavati. Nismo mi u prilici nikakvoj da cekamo i puno pregovaramo, pokazatelj i broj tranafera zadnjih godina.
Treba prodavati, da makar udjemo u ritam da prodajemo igrace kroz 2-3 transfer roka, a onda ici u fazu pregovaranja. Mislim da bi tako bili i privlacniji igravima, jer bi znali da se iz Zelje mogu lakse prodati.
Ne znam da smo ikoga prodali zadnjih 5 godina osim Al Jabera, a i to je uz pomoc drugih. Nije da se klub pitao sve.
Treba prodavati, da makar udjemo u ritam da prodajemo igrace kroz 2-3 transfer roka, a onda ici u fazu pregovaranja. Mislim da bi tako bili i privlacniji igravima, jer bi znali da se iz Zelje mogu lakse prodati.
Ne znam da smo ikoga prodali zadnjih 5 godina osim Al Jabera, a i to je uz pomoc drugih. Nije da se klub pitao sve.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Znam i ja fali, to pisem od jula. Bar to je lahko provjerit. Znaju svi osim onih koji to odlucuju. Zato je valjda bolje dovest napadaca od 2 gola po sezoni i nadat se da ce procepit. Onda 3 mjeseca govorit uigravamo se.NoDi80 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:27Fali nam brate i jedan vezni box to box
Erick i Lagumdzija su vise igraci koji ce ti dati na kontroli,stabilnosti, skok igri…
Fali nam jedan Jaber ili Meka sto je bio koji zna povuci loptu, gurnuti izmedju linija,sutati sa distance..
Njega kad budemo imali siguran sam da ce i napadaci imati vise prostora
Npr onaj Loncar iz Istre bi bio super za nas, taj tip vezog ne mora striktno on biti
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Fotograf obruka RS baahhahahhahahahhaha