Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ako još jednom pročitam da smo "confident" u vezi Isaka ja ću dići ruku na sebe.
Marketing, mogle bi objave za ova dva transfere pasti sutra prije tekme 

Joe Gomez will be allowed to leave if Marc Guehi joins, reports @FabrizioRomano
Ovako ja na FMu pa mi u drugoj sezoni cudno sto ne ide sa 10 novih igraca i prosjekom godina 23
Ovako ja na FMu pa mi u drugoj sezoni cudno sto ne ide sa 10 novih igraca i prosjekom godina 23
Pa zar nije bila neka vijest da je Palace tražio Gomeza u dealu za Guehija ali smo odbili jer nam treba pošto može igrati na više pozicija. I po meni bi to bila velika greška.
Palace je htio Gomeza ali samo na posudbu dok ne pronađu adekvatnu zamjenu za Guehija. Liverpul je htio prodaju jer na kraju pozajmnice Gomez bi imao 30 godina i onda nema sanse da bi ga uspjeli nekome prodati nakon toga. Ocigledno sad hoce od Milana da izvuku maksimalno koliko mogu i da zavrse sa njim.
Vjerujem da racunaju Virgil i Konate glavni stoperi, uz Guehija i Leonija za rotacije + Endo i Graven ako se nesto nepredviđeno desi. Desni bek Frimpong uz Bradley-a i Szobu kao rotacija sto misle da je dovoljno
svakako nema potrebe
Kako nema? Ako se Ekitike povrijedi ne gine nam Chiesa u vrhu napada ili Wirtz kao neka lazna 9ka a vidjeli smo kako to funkcionise.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma meni ništa nije jasno šta se dešava
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ostali smo bez 3 igraca u napadu a doveli jednog i promovisali Ria koji ima tek 17. Treba tu jos jedan igrač.
Mislim da se naši vode time da imaju Newcastle u šaci što se tiče Isaka pa ne žele da nude neku nenormalnu cijenu. Zato sve više mislim da ćemo izvisiti za njega i vratiti se u januaru.
Valja pregurat do januara sa jednom devetkom. Meni je opet gore ako se Guehi ne dovede, jbt 35-40 miliona i bezveze se zateze.
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Bitnije je dovesti Guehia trenutno nego Isaka i to dosta bitnije. Bez Isaka ces prezivjeti do januara, cak i sezonu. Bez Guehia tesko jer je odbrana u teskoj banani, da Virgil nije ono sto jest ne bi uzeli ni 2 wina ova na startu realno. Imas dva nova beka koja trebaju vremena da se prilagode od kojih je jedan vec povrijeden i zamjenili su dva beka koja su vazila za jedan od najjacih bekovskih tandema u ligi i to je veika promjena. Konate izgleda prelose i ulijeva takvu nesigurnost, previse kiksa i nije dobar u glavi nikako u ovim momentima, ne znam razlog. Gomez je sklon povredama i nije pouzdan. Quansah prodan. Guehi je prioritet trenutno po meni.
Isak ako dode onda je to top, ako ne dode onda ga cekati u januaru.
Npr. danas je preteska tekma gdje mi odbrana ne ulijeva nikakvu sigurnost gdje se opet ocekuje od Virgila da krpi sve zivo, nadam se da ce Kerkez imati bolju tekmu napokon. Ne znam sta ce Slot uraditi na poziciji desnog beka, da li opet da kombinuje s Sobom ili ce Bradley od pocetka jer je i ona dosta bio izresetan povredama i nema ritam. Sta s Wirtzom uraditi i koliko ce trebati da se prilagodi i on ekipi i ekipa njemu donekle jer je takva tip igraca, a trenutno nekad djeluje kao visak u ovom sistemu, nije samo do njega ali je to cinjenica. Gakpo Ekitike i Salah su mi jedina sigurica naprijed, sredina ostaje da vidimo...
Isak ako dode onda je to top, ako ne dode onda ga cekati u januaru.
Npr. danas je preteska tekma gdje mi odbrana ne ulijeva nikakvu sigurnost gdje se opet ocekuje od Virgila da krpi sve zivo, nadam se da ce Kerkez imati bolju tekmu napokon. Ne znam sta ce Slot uraditi na poziciji desnog beka, da li opet da kombinuje s Sobom ili ce Bradley od pocetka jer je i ona dosta bio izresetan povredama i nema ritam. Sta s Wirtzom uraditi i koliko ce trebati da se prilagodi i on ekipi i ekipa njemu donekle jer je takva tip igraca, a trenutno nekad djeluje kao visak u ovom sistemu, nije samo do njega ali je to cinjenica. Gakpo Ekitike i Salah su mi jedina sigurica naprijed, sredina ostaje da vidimo...
Sve bi to bilo super da ne postoji opcija da naredno ljeto dođe dzabe

Sve je do Wisse i Brentforda, Ako Newcastle zavrsi njega onda imaju 2 napadaca i prodat ce Isaka. U suprotnom ceka se januar dok Njukas ne pronađe jos jednog napadaca. Samo Brentford nije naivan, znaju da Njukas ima na cekanju cca 120 miliki od Isaka i zele izvuci sto vise para mogu. Ljudi za Wissu od 29 godina traze 60 miliona

Ma mogu Endo i Graven qurac na stoperu. To ako se desi bice provala zesca, ionako se lose branimo. Al haj valjda nismo toliki pehovi
Srce, čast i ponos!
Samo još jedan dan ovog sranja.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ali ne znam kako vam je jedno potrebnije od drugog, bukvalno su obojica must i obojica prioriteti, ako dođe Guehi a ne dođe Isak meni je to loše isto koliko i to da dođe Isak a ne dođe Guehi
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ili će biti najbolji deadline day u historiji, ili će bit najodvratniji.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.