Sad ce onda Rabiot ...Atalanta are finalizing the deal for Yunus Musah
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Po meni formacija idealna : 4 2 3 1, i na svakoj poziciji ces biti poduplan, napada (Gimenez, Dovbyk) Krila (Leao, Pulisic, Nkunku, Salemakers) , vezni red da ne nabrajam.rope11 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:02Samo ne znam šta će nam i Dovbik u ovoj formaciji, ovo je gomilanje igrača za trenera koji izvršava 3 izmjene po meču i koji nema drugih obaveza osim Serije A.
Skrše 40 miliona na Nkunkua, da bi Allegri sinoć izjavio kako nije siguran kako će ga koristiti i gdje.![]()
Ali Adi sto ce ti duplanje pozicija ako igraš samo jednom sedmično? Ne vidim smisao da se drži ekipa od 24 igraca. Sto manje igraca to bolje rado treninga i sto ce moći igrati. Ovako ćeš imat igrace koji nisu okusili travnjak jer su konstantno zamjena.
Ponovit cu ono iz juna: nama treba 18 igraca i ostalo mladi. Ako se ne mogu odmorit u ti 6 dana onda stvarno ne kontam.
Vise mislim da Alegretto nema pojma koliko sta zna koji igrac, pa hajmo natrpat igraca mozda jedan proradi
Ponovit cu ono iz juna: nama treba 18 igraca i ostalo mladi. Ako se ne mogu odmorit u ti 6 dana onda stvarno ne kontam.
Vise mislim da Alegretto nema pojma koliko sta zna koji igrac, pa hajmo natrpat igraca mozda jedan proradi
Igraš samo jednom sedmično, pa gle povrede u 1. Kolu najboljeg igraca i nema ko da ga pošteno zamjeni. Eh sad zamisli da se ne dao Bog povrijede istovremeno iz svake pozicije po jedan ključan igrac. Ko da mijenja onda?enzo777 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:55Ali Adi sto ce ti duplanje pozicija ako igraš samo jednom sedmično? Ne vidim smisao da se drži ekipa od 24 igraca. Sto manje igraca to bolje rado treninga i sto ce moći igrati. Ovako ćeš imat igrace koji nisu okusili travnjak jer su konstantno zamjena.
Allegriju svakako ne treba toliko igrača, on još živi u pre korona periodu sa 3 izmjene po meču. 
Po meni je jedino nužan još jedan stoper, ostalo ni ne mora doći ako će već biti panični dealovi u zadnji momenat. Ako šta zagusti, ima još jedan merkato za 4 mjeseca, do tad će valjda preživjeti sa jednim mečom sedmično.

Po meni je jedino nužan još jedan stoper, ostalo ni ne mora doći ako će već biti panični dealovi u zadnji momenat. Ako šta zagusti, ima još jedan merkato za 4 mjeseca, do tad će valjda preživjeti sa jednim mečom sedmično.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ode Plavušan šatiranu u Bournemouth. Posudba uz obavezu otkupa ako dotični skupi 15 utakmica tamo. Cifra 25 mil eura. Jeste da je bio agilan, trkac, ali isto tako, glup za 3 budale. Kad skontas koliko smo ovo ljeto očistili kadar a tu su jos 4. Igraaca (Musah, Benacer, Adli I Cukwueze) onda koji je tu otpad bio, tek se sada vidi. Dosta rasterećen i platni spisak, a o plusvalenci i da ne pričam. Iskreno se nadam da je ovo zadnje ljeto upravljačke struktura, ma sta god uradili ovu sezonu. Sto dalje kuca Američkim kapitalistima
Otreses se jednog skarta dovedes novi....i tako sve u krug....
Prodase i Jimeneza. Mamicu vam, da hocete klub prodati sve vas yeblo vise...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Ako nista odlicno je pripremljen klub za prodaju, idealno sve postavljeno. Skoro sav hamelj rasprodan, klub develo u plusu ako se dese ove najavljene prodaje, narocito ako ne bude bezveznog panicnog trosenja, idealno da se proda klub arapima npr.
Jimenez je totalno nedokazan djecko i ne znas sta ocekivati od njega, mogao bi biti dobar bek, ali uzeti ovolike pare sad je nevjerovarno. Takodjer za Musu, Chucka, Okafora, Thiawa, Royal, pa cak i na Morati par miliona, jednostavno kapa dole. Tek sad vidimo koliko se nakupilo igraca bespotrebno.
Samo mi zao Camarde, nadao sam se ostanku.
Jimenez je totalno nedokazan djecko i ne znas sta ocekivati od njega, mogao bi biti dobar bek, ali uzeti ovolike pare sad je nevjerovarno. Takodjer za Musu, Chucka, Okafora, Thiawa, Royal, pa cak i na Morati par miliona, jednostavno kapa dole. Tek sad vidimo koliko se nakupilo igraca bespotrebno.
Samo mi zao Camarde, nadao sam se ostanku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Izgleda ipak nije u pitanju 25 mil eura , vec 1 mil za posudbu i mogućih 18 mil za kupovinu.
Za godinu, dvije novi Kerkez. Ali eto bitno je rastjerati sve igrace. Eto neposlusji su, a uprava nam je bajna mora ih se slusati 
Ma na stranu uprava, zamo svi kakvi su, al brate pored toliko iskusnih igrača jedan balo nadje kasniti na trening. Sto nije zakasnio jedan Luka Modric? Jer je lik i u 40 godini profesionalac.
Ovaj mali nije dobar u glavu nikako. Uvede ga trener u igru i lik napravi faul nad njim on se balo nesto tersa sudiji. Umjesto da protivnik dobije zuti dobi ga on.
Goni ga u tri PM.
Ovaj mali nije dobar u glavu nikako. Uvede ga trener u igru i lik napravi faul nad njim on se balo nesto tersa sudiji. Umjesto da protivnik dobije zuti dobi ga on.
Goni ga u tri PM.
Il Club più titolato al mondo!
Gdje li ih nadju samo, eto kao spasitelj jelAC Milan, in the past few minutes, have sent an official bid to Liverpool for Joe Gomez

muxa. Ma sve razumijem. Ali mlad je djecko, treba mu neko fino objasniti da se tako ne moze. A ne odmah kaznjavati. Pronadjes mu mentora i istrpis malo, zarad njegovog a i klubskog dobra.
Sto se tice zutog pa jbg povlaci ga covjek namjerno, sta si ocekivao, i ja bi onako reagovao. Koliko je kartona samo Ibea dzaba dobio ehhh.
Daj sta das. Panicna kupovina u odbrani koja je trebala biti prioritet
Znaci ovako
GOLMANI: Maignan, Teraciano, Toriani
ODBRANA: Athekame, De Winter, Tomori, Gabbia, Pavlovic, Gomez(?), Estupinan, Bartesaghi
SREDINA: Modric, Ricci, Fofana, RLC, Benaccer, Adli, Rabiot(?) Jashari (povrijedjen do decembra)
NAPAD I KRILA: Salemaekers, Pulisic, Leao, Nkunku, Gimenez, Dovbyk(?) i Chukwueze ako ostane.
Po svemu sudeći Adli i Benacer ce ostati, i ako ostanu trebali bi biti integrisani u sastav jer itekako imaju oni sta pruziti.
Formacija 1 (5-3-2):
Maignan-De Winter-Gomez-Pavlovic-Salemaekers-Modric-Ricci-Rabiot-Estupinan-Leao-Pulisic/Nkunku
Formacija 2 (3-4-3):
Maignan- De Winter-Gomez-Pavlovic-Saelemaekers-Modric-Rabiot/Ricci-Estupinan-Pulisic-Nkunku-Leao
Formacija 3 (4-2-3-1):
Maignan-Salemaekers-De Winter-Gomez-Estupinan-Rabiot-Ricci-Pulisic-Modric-Leao-Nkunku.
Po meni je najbolja ova zadnja formacija.
GOLMANI: Maignan, Teraciano, Toriani
ODBRANA: Athekame, De Winter, Tomori, Gabbia, Pavlovic, Gomez(?), Estupinan, Bartesaghi
SREDINA: Modric, Ricci, Fofana, RLC, Benaccer, Adli, Rabiot(?) Jashari (povrijedjen do decembra)
NAPAD I KRILA: Salemaekers, Pulisic, Leao, Nkunku, Gimenez, Dovbyk(?) i Chukwueze ako ostane.
Po svemu sudeći Adli i Benacer ce ostati, i ako ostanu trebali bi biti integrisani u sastav jer itekako imaju oni sta pruziti.
Formacija 1 (5-3-2):
Maignan-De Winter-Gomez-Pavlovic-Salemaekers-Modric-Ricci-Rabiot-Estupinan-Leao-Pulisic/Nkunku
Formacija 2 (3-4-3):
Maignan- De Winter-Gomez-Pavlovic-Saelemaekers-Modric-Rabiot/Ricci-Estupinan-Pulisic-Nkunku-Leao
Formacija 3 (4-2-3-1):
Maignan-Salemaekers-De Winter-Gomez-Estupinan-Rabiot-Ricci-Pulisic-Modric-Leao-Nkunku.
Po meni je najbolja ova zadnja formacija.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Gomez je dobar igrač ali je nažalost neko na koga znaš da nećeš moći računati minimalno 50% sezone jer je čovjek hronično povrijeđen. To ga je apsolutno koštalo mnogo mnogo bolje karijere, s obzirom na to da ima sve što je potrebno za vrhunskog defanzivca; snaga, brzina, igra nogom, prilagodljivost na više pozicija itd.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam, ne mogu nedisciplinu, al nikako. Valjda to dodje s godinamamilanist je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:31Gdje li ih nadju samo, eto kao spasitelj jelAC Milan, in the past few minutes, have sent an official bid to Liverpool for Joe Gomez![]()
muxa. Ma sve razumijem. Ali mlad je djecko, treba mu neko fino objasniti da se tako ne moze. A ne odmah kaznjavati. Pronadjes mu mentora i istrpis malo, zarad njegovog a i klubskog dobra.
Sto se tice zutog pa jbg povlaci ga covjek namjerno, sta si ocekivao, i ja bi onako reagovao. Koliko je kartona samo Ibea dzaba dobio ehhh.

Akanji nas odbio jer ne igramo Ligu prvaka. Hojlund nas odbio jer ne igramo Ligu prvaka. Ali nema veze, bitno je da smo u plusu od prodaje igrača, a u novu sezonu ulazimo sa sklepanom ekipom. Trebaće još mnogo vremena da veliki AC Milan vrati svoj stari ugled i reputaciju u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.