BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Kako je Parra lagano stavio ona dva otvorena šuta. Penava i Lazić 0/2 sa istog mjesta, razbiše obruč i mrežicu.
Nurkić i Atić se trebaju stiditi partija. Kakvi jadnici obojica.
Kameni svaka čast. Vrabac isto.
Ostalo više smrde nego što mirišu.
Užas.
Kameni svaka čast. Vrabac isto.
Ostalo više smrde nego što mirišu.
Užas.
-
- Kontakt:
Zasto bi se Atic stidio? On da ima kvalitet, ne bi na vrhuncu karijere dosao u KK Bosnu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
U pravu si. Njega mi je žao koliko je glup, inteligencija na najnižem nivou. Doduše kum mu kaže da ga može nadomjestiti.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 01:00Zasto bi se Atic stidio? On da ima kvalitet, ne bi na vrhuncu karijere dosao u KK Bosnu...

Ako ga bude nadomjestio kao veceras, crno nam se pise.CAGarfia je napisao/la: ↑31 avg 2025, 01:02U pravu si. Njega mi je žao koliko je glup, inteligencija na najnižem nivou. Doduše kum mu kaže da ga može nadomjestiti.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 01:00Zasto bi se Atic stidio? On da ima kvalitet, ne bi na vrhuncu karijere dosao u KK Bosnu...![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fontecchio zabio jednu tricu ukupno na prva dva meca. Znaci protiv nas ce ga krenut.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 00:42Prosli EB smo pobijedili Mađarsku u prvom kolu, u drugom izgubili od Njemacke, pa dobili Janeze.
Veceras se historija ponavlja, i uzimamo Žabare. Ocekujem 10 nasih trojki, valjda su se Alibegovic, Roberson i Lazic dosta izmasili, moraju nekad nesto i pogoditi.
Meni je Alibegovic najvece razocarenje od nasih. Od ostalih svakako nisam imao neka ocekivanja.

Jel ovaj Aziz bas ovoliko glup ili samo ne zna svoj posao? Lik izjavi, da je ZELIO da igramo brzo. Mi da igramo brzo protiv Španije? Pa to im je i bila želja glupane jedan.
Znalo se, da Španija ide na trojke i sta mag uradi? Nista. Španci se isutavali ko na treningu.
Kako god zavrsi ovaj EB ako hocemo napredak treba Aziz otici. Lik nema 2 čiste. Uz to bi se i neki igraci vratili. Tipa Sulejmanovic.
Znalo se, da Španija ide na trojke i sta mag uradi? Nista. Španci se isutavali ko na treningu.
Kako god zavrsi ovaj EB ako hocemo napredak treba Aziz otici. Lik nema 2 čiste. Uz to bi se i neki igraci vratili. Tipa Sulejmanovic.
O cemu to ti ? Kakav random lik, hajd ti prati nesto drugo.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ti ces mi reci sta cu ja pratiti a sta ne.Puma je napisao/la: ↑31 avg 2025, 01:09O cemu to ti ? Kakav random lik, hajd ti prati nesto drugo.
Cuj random

Unisti me argumentima, hajde umij se pa spavanje.
Što se tiče utakmice, nemam ništa posebno za reći što već nije rečeno. Činjenica da bi nemali broj forumaša bolje spremio ekipu od Adisa je i više nego dovoljna da se isti dobrovoljno povuče s klupe iz moralnih razloga.
Aferim brate, pomenuo si mnoge stvari koje sam i ja pomenuo prije početka Eurobasketa. Mi bi da žanjemo vrhunske plodove, a nismo bili u stanju kako treba ni posijati sjeme koje je samo od sebe osrednje kvalitete.Ghuraba je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:39Ovdje je na povrsinu doslo sve negativno sto imamo pri sebi, i timski i individualno. Vidjelo se zasto Atic i Gegic nisu mogli meda u Spaniji, zasto je Lazic u drugom sportu, zasto Nurkica nece vise niko u nba, zasto Vrabac i Penava ne mogu ni u aba ligu itd. Na sve to dodas Adisa, koji nece da zove igraca s 10 EL sezona jer bi mogao skratiti minutazu drugom igracu, koji dopusta da mu se igraci prikljucuju 15 dana kasnije na pripreme i da se prave svadbe u toku istih, koji drzi Amerikanca 20 dana na pripremama iako je od prvog dana jasno da ovaj nece moci, koji s tim istim likom pola godine nije iskomunicirao niti posjetio ga da se uvjeri hoce li ovaj ista moci, koji 3 godine prstom nije mrdnuo da isproba bar JEDNOG novog igraca, pa je dosao s 8 igraca na prvenstvo, koji kaze da mi trebamo gledati sebe i da nije gledao pripremne utakmice protivnika, koji i dan danas misli da se moze igrati zajedno s 2 centra od 120+ kila itd, itd. Moglo bi se nabrajati do sutra, ali nema potrebe. Jedino moralno s njegove strane bi bilo da za 5 dana odstupi sa selektorske pozicije, pa da neko novi pokusa prosiriti roster sa Sulejmanovicem i jos nekim momcima. Medjutim, poznavajuci nas savez i njihovu angazovanost, nema od toga nista.
Btw, hvala Juka sto si nas pocastio svojim prisustvom i sto ti se ne smije reci da si spreman za 6.5 minuta!![]()
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- invincible1921
- Kontakt:
Sva filozofija moze stati u jedno ime i prezime...Dzanan Musa..
Jednostavno sa njegovih 20 poena mi bi imali realnu sansu protiv svakoga u ovoj grupi, jer bi to dalo elana i sirine i drugim igracima. Bez njega mi nemamo kvaliter da to nadokandimo..Gegic, Atic, Lazic, Alibegovic, Vrabac moraju bit otprlike za 50% poenterski svi iznad prosjeka da bi se to nadoknadilo...takvo nesto je tesko ocekivati, da se desi i u jednoj utakmici, a kamol 3 ili vise
Malo me i Alibegovic razocarao, ali jbg on moze da se prikljuci uz nekoga, ali je nerealno ocekivati da on ili gegic uzmu stvari u svoje ruke i sami povedu ekipu. Ok moze se desit jednom..ali to bi ipak bio samo rijedak izuzetak
Ja nisam razocaran nastupom vecine, cak sta vise Kamenjasom i Vrabcem sam veoma zadovoljan.
Jedino su me razocarali Juka i Roberson..juka jer ne da nije poveo nego je totalno podbacio..a roberson izgleda ko mrtav igrac.
Za kraj vjerujem da ce bir bolje vec sutra, jer gore tesko moze, ali mislim da ocekivati pobjedu protiv suterske ekipe kakva je italija je ipak polrilicno nerealno
Jednostavno sa njegovih 20 poena mi bi imali realnu sansu protiv svakoga u ovoj grupi, jer bi to dalo elana i sirine i drugim igracima. Bez njega mi nemamo kvaliter da to nadokandimo..Gegic, Atic, Lazic, Alibegovic, Vrabac moraju bit otprlike za 50% poenterski svi iznad prosjeka da bi se to nadoknadilo...takvo nesto je tesko ocekivati, da se desi i u jednoj utakmici, a kamol 3 ili vise
Malo me i Alibegovic razocarao, ali jbg on moze da se prikljuci uz nekoga, ali je nerealno ocekivati da on ili gegic uzmu stvari u svoje ruke i sami povedu ekipu. Ok moze se desit jednom..ali to bi ipak bio samo rijedak izuzetak
Ja nisam razocaran nastupom vecine, cak sta vise Kamenjasom i Vrabcem sam veoma zadovoljan.
Jedino su me razocarali Juka i Roberson..juka jer ne da nije poveo nego je totalno podbacio..a roberson izgleda ko mrtav igrac.
Za kraj vjerujem da ce bir bolje vec sutra, jer gore tesko moze, ali mislim da ocekivati pobjedu protiv suterske ekipe kakva je italija je ipak polrilicno nerealno
=\_1921_/=
Meni je bilo najjace kad na oko 8 minuta do kraja frajer uvodi Hrelju, pa malo kasnije i Arslanagica, a tebe svaki poen moze kostati plasmana dalje. Nije ih koristio na utakmicama protiv Kine, a sad kao hoce i njima da da sansu.
Gubis 25 razlike i umjesto da u tih 8 minuta pokusas spustit bar na 15, on zatvara utakmicu. Mi smo s Mirzinom generacijom zbog takvih stvari u zadnjoj utakmici protiv Litvanije ganjali 15-16 razlike, a sad se hladno moze desiti da dodje do istog scenarija.
U eventualno krugu Spanije, Gruzije i nas, nama treba pobjeda od 18 poena razlike. Upitno je sad da li bismo i Kipar toliko dobili. Da je poraz veceras bio recimo 10 razlike, dobijes Gruziju 7 razlike i ti ides dalje. Tolika razlika je dohvatljiva, ali 2.5x vise od toga - nema teorije.
Sad sve zavisi od Spanije i njihove utakmice s Italijanima. Da ih mogu dobiti - definitivno mogu, ali po meni sanse nisu vece od nekih 30-35%.

U eventualno krugu Spanije, Gruzije i nas, nama treba pobjeda od 18 poena razlike. Upitno je sad da li bismo i Kipar toliko dobili. Da je poraz veceras bio recimo 10 razlike, dobijes Gruziju 7 razlike i ti ides dalje. Tolika razlika je dohvatljiva, ali 2.5x vise od toga - nema teorije.
Sad sve zavisi od Spanije i njihove utakmice s Italijanima. Da ih mogu dobiti - definitivno mogu, ali po meni sanse nisu vece od nekih 30-35%.
Nemojte zayebavat da je rekao da mu je cilj bila trka sa Spanijom. Ne vjerujem da je bas toliko lud. 

Ma vise i ne želim toliko, da idemo napred. Pa nas ce bilo koja ekipa nakantati preko 20 razlike.
Ovim momcima i Azizu je plafon kvalificirati se na EB.
Ovim momcima i Azizu je plafon kvalificirati se na EB.
Meni se čini da bi se isto odigralo sa ili bez priprema.
Nah1d je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:24Realnost je da bez jake Slobode i Bosne nema dobre reprezentacije. Ako ništa,oni trebaju da izvoze djecu na koledže.Jup je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:20Decki opustite se malo,preozbiljno sve vi ovo shvate ,kod kada su grupe izvzcene jasno je bilo da mi nemamo stanju tražiti nesto posebno s obzirom na renome i kavlitetu protivnika.jbg tako je kako je ispade da se najbolja kosarka igrala odmah na početku nakon nezavisnosti od bivše yuge.Prvo prvenstvo nakon nezavisnosti pod vodstvom čega.kindzeta odemo u osminu finala nije mala stvar bila u taj fakat takav rezultat ostvariti ali da nije bilo kvalitete ne bi ni to ostvarili
Vidim da se u Bosni to pokrenulo s mrtve tačke.
Na hajr da to krene i u Slobodi.

Pravda za Tyson Furya
Neznanje izvire iz njega ocito. Pa sudeci po toj izjavi, lik nije ni analizirao igru Spanije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lik to hladno izjavi, jos sav zagonetan fol smekerski ono "to sam rekao na prosloj konferenciji izmedju redova". Pa onda kritikuje igrace, da su bili brzopleti. Normalno, da su bili ako si im rekao da igraju brzu košarku

Hej protiv Španije ti ides brzo igrati. Znaš da oni vole kad se ganjaju i to im ide na ruku. A znaš da imaš svoje limitirane igrace. Yebo te tito.
Ne bi me začudilo da budemo igrali zonu protiv Italije jer Adis je trenerski mag čije zamisli igrači ne mogu sprovesti u djelo.
Mora biti nogiran poslije EB kako god završili prvenstvo.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Proximic, TripleThreat i 17 gostiju.