Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Dennis Hadžikadunić
Ovdje se fakat nista ne desava a sezone krenule. Trenira u teretani u Malmeu….
Edit….
Malme prodaje stopera u Sheffield, pise se da bi Dennis trebao biti zamjena za njeg.
Edit….
Malme prodaje stopera u Sheffield, pise se da bi Dennis trebao biti zamjena za njeg.
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 18 avg 2025, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Steta za ovog momka..
Pa kako ne moze ni do Turske da dobaci? Sta bi potencijalnog igranja u Bl jbt
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam koliko Rusi traze za njega i da li je neka nerealna suma, ali sigurno da ce se cekati do kraja prelaznog roka da se nadje rjesenje, vjerovatno ce ga Rusi onda ipak morati pustiti da dobiju barem nesto za njega.
- Beduin
- Kontakt:
Zar nije bila prica oko 5mil odstete da traze, ako se dobro sjecam?
Smijesna je to cifra danas, a on je izborio igranje u BL.
Da je bio redovan clan reprezentacije smijem se kladiti da bi mu to olaksalo pronalazak kluba.
Ako nista uvijek moze odigrati tu sezonu u Rusiji i naredne godine kao slobodan traziti najbolje rjesenje za njega. Ne znam trenira li uopste sa svojim klubom, nisam upratio tu informaciju, ali steta je protraciti godinu dana u Rusiji sad kad je imao dobru sezonu iza sebe.
Bas momak nema srece.
Da je bio redovan clan reprezentacije smijem se kladiti da bi mu to olaksalo pronalazak kluba.
Ako nista uvijek moze odigrati tu sezonu u Rusiji i naredne godine kao slobodan traziti najbolje rjesenje za njega. Ne znam trenira li uopste sa svojim klubom, nisam upratio tu informaciju, ali steta je protraciti godinu dana u Rusiji sad kad je imao dobru sezonu iza sebe.
Bas momak nema srece.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
nije on vidio rusije zadnjih godina:-)Beduin je napisao/la: ↑28 avg 2025, 12:53Zar nije bila prica oko 5mil odstete da traze, ako se dobro sjecam?
Bas momak nema srece.
smijesna cifra, ali opet kad vidis kakva je sranjja imao Dedic, a onakva 'igracina', nista ne iznenadjuje.
volio bih radi njega samog da rijesi status u ovih nekoliko dana, repka svakako nece hajrovati od toga jer njega oni ne vide kao ozbiljnu opciju.
- Beduin
- Kontakt:
Znam da nije vidio Rusije, al nisam upucen sad dok ne nadje klub koji je voljan ga kupiti da li mora i ide li u Rusiju na klupske obaveze.babino je napisao/la: ↑28 avg 2025, 13:12nije on vidio rusije zadnjih godina:-)Beduin je napisao/la: ↑28 avg 2025, 12:53Zar nije bila prica oko 5mil odstete da traze, ako se dobro sjecam?
Bas momak nema srece.
smijesna cifra, ali opet kad vidis kakva je sranjja imao Dedic, a onakva 'igracina', nista ne iznenadjuje.
volio bih radi njega samog da rijesi status u ovih nekoliko dana, repka svakako nece hajrovati od toga jer njega oni ne vide kao ozbiljnu opciju.
Jer mi je glupo da ga nisu makar na posudbu opet pustili kad vec nece igrati sa njih. Ocito pritisak na igraca i menadzera da nadju angazman za kupovinu da Ruje uzmu neki dinar ako je moguce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma čim ga je počeo hvaliti onaj debil fanatic, momku karijera propada.
-
- Kontakt:
Švedski novinar javlja da je Malmo poslao Dennisu ponudu, ali da je odbio jer se ne želi vraćati više tu. Šta mu Rusi napraviše jbt, gdje li će završiti?
Nisu njemu Rusi krivi, nego on sam sebi. Ko ga je tjerao da potpisuje petogodisnje ugovore ili koliko vec.Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 19:46Švedski novinar javlja da je Malmo poslao Dennisu ponudu, ali da je odbio jer se ne želi vraćati više tu. Šta mu Rusi napraviše jbt, gdje li će završiti?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma okej, odradio je eto 4 godine, šta ga peglaju i ovu zadnju… doslovno su mu oni zajebali stvar sa HSV-om (bar prema riječima agenta).DamirT je napisao/la: ↑29 avg 2025, 19:49Nisu njemu Rusi krivi, nego on sam sebi. Ko ga je tjerao da potpisuje petogodisnje ugovore ili koliko vec.Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 19:46Švedski novinar javlja da je Malmo poslao Dennisu ponudu, ali da je odbio jer se ne želi vraćati više tu. Šta mu Rusi napraviše jbt, gdje li će završiti?
Jbg njihov je igrac. Mogu raditi sta zele sa njim. Ako vec ne zeli tamo, pa raskini ugovor na svoju stetu ako treba, pa si slobodan da trazis klub.Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 19:51Ma okej, odradio je eto 4 godine, šta ga peglaju i ovu zadnju… doslovno su mu oni zajebali stvar sa HSV-om (bar prema riječima agenta).DamirT je napisao/la: ↑29 avg 2025, 19:49Nisu njemu Rusi krivi, nego on sam sebi. Ko ga je tjerao da potpisuje petogodisnje ugovore ili koliko vec.Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 19:46Švedski novinar javlja da je Malmo poslao Dennisu ponudu, ali da je odbio jer se ne želi vraćati više tu. Šta mu Rusi napraviše jbt, gdje li će završiti?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sretno stopercino.
valjat ce sigurno kako god okrenes. Hsv vec kmeci za tobom.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Na kraju ce biti ovaj neki iz Serije B.
Sve je dobro izuzev Serije B.
Trenutno jedina dva top kluba u Belgiji su Club Brugge i Royal, trećeg nema. Ako je riječ o tim klubovima, eventualno Genk, timovi bi igrali redovno utakmice svaka 3 dana pa bi ranije dobio priliku za igru nego da ode u Seriju A u neki tim koji ce igrati svakih 7 dana utakmice i pitanje je kada će se nametnuti (mada tu zavisi i od konkurencije).
Trenutno jedina dva top kluba u Belgiji su Club Brugge i Royal, trećeg nema. Ako je riječ o tim klubovima, eventualno Genk, timovi bi igrali redovno utakmice svaka 3 dana pa bi ranije dobio priliku za igru nego da ode u Seriju A u neki tim koji ce igrati svakih 7 dana utakmice i pitanje je kada će se nametnuti (mada tu zavisi i od konkurencije).
Toliko kmeče da im je bilo puno pet miliona dati.bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 20:37Sretno stopercino.valjat ce sigurno kako god okrenes. Hsv vec kmeci za tobom.
Za nadati se da će u Italiju ali nikakva druga liga.
Čudi me da ovakav kvalitet ne može da nađe klub.jasmin10 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:51Toliko kmeče da im je bilo puno pet miliona dati.bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 20:37Sretno stopercino.valjat ce sigurno kako god okrenes. Hsv vec kmeci za tobom.
Za nadati se da će u Italiju ali nikakva druga liga.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nadam se da ga Beli ne pere sa ovom pricom kad potpise za cvajtasa. Kao imao je ponude top ekipa, al eto on se tako odlucio.Mokes je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:56Čudi me da ovakav kvalitet ne može da nađe klub.jasmin10 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:51Toliko kmeče da im je bilo puno pet miliona dati.bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 20:37Sretno stopercino.valjat ce sigurno kako god okrenes. Hsv vec kmeci za tobom.
Za nadati se da će u Italiju ali nikakva druga liga.![]()

Jbt Sampdoria i opet cvajta