Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Samed Baždar
Ma covjek da je zabio makar go iz onih zicera srkoz bi druga se prica pricala...mada kao sto neki dan rekoh u ovom rosteru itekako bitan igrac
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Šteta one prilike u Rumuniji, ali evo naučio je nešto

- invincible1921
- Kontakt:
Evo sad pogledah opet rumuniju, BUKVALNO ISTA SITUACIJA, cak i mjesto hamanCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:19
Šteta one prilike u Rumuniji, ali evo naučio je nešto![]()
![]()

=\_1921_/=
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Composure 20 hahah bravo mali.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nakon 305 dana okruglo, zabio je.
Valjda je ovim golom kupio barem neke minute u narednim kolima kod ovog trenera, jer nešto moraju mijenjati ako ne misle opet u zadnjem kolu spašavati opstanak.
Valjda je ovim golom kupio barem neke minute u narednim kolima kod ovog trenera, jer nešto moraju mijenjati ako ne misle opet u zadnjem kolu spašavati opstanak.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Beduin
- Kontakt:
Jesil krepo smradu? Imace veceras u bolnici posla s cirevima popucamimbhfanatic14 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 20:58Opet na klupiigraju sa dva spica a on klupa. Bog ce sve ovo znat ocjenit nema govora. Ko se maca laca od maca strada.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Stvara sam sebi prilike i zbog toga mi je drag. Ako ga krene bice golova sto posto. Bolje da je otisao u nizozemsku, svicarsku ligu, sigurno bi se nazabijao dosta golova i stekao vise iskustva. Tesko ce u ovoj mrtvoj Zaragozi ista
Čestitke Samede
Nadam se da je ovo naznaka da će "pročepiti" i da će se vratiti u prvih 11.

Nadam se da je ovo naznaka da će "pročepiti" i da će se vratiti u prvih 11.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Nisam morao ni pogledati, flashback sam imao momentalni.invincible1921 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:25Evo sad pogledah opet rumuniju, BUKVALNO ISTA SITUACIJA, cak i mjesto hamanCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:19
![]()
Realno vrhunski je gadjao i ono al jbg
zamalo...kao sto rekoh on i esmir imaju taj bezobrazluk u igri..ok nekad use.ru al ako prodje bice heroj
![]()

Samo se ne mogu složiti da je ono bilo vrhunski. S 12m lob golmana koji stoji... glup potez. Da je ušla druga bi bila priča, al nije bilo ni blizu.
Pošteno, pa kako bude.
ima mali potencijala, samo treba istrpiti neke greske u pocetku,
sta da ocekujes od nekih navijaca koji to ne mogu da docekaju, kad su i samom Dzeki zamjerki nonstop imali, a da ne kazemo drugima
sta da ocekujes od nekih navijaca koji to ne mogu da docekaju, kad su i samom Dzeki zamjerki nonstop imali, a da ne kazemo drugima
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- invincible1921
- Kontakt:
Nije vrhunski, ali jes mangupski..samo sto je promasio, a mogo je lako pogoditzastitaIdentiteta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 08:25Nisam morao ni pogledati, flashback sam imao momentalni.invincible1921 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:25Evo sad pogledah opet rumuniju, BUKVALNO ISTA SITUACIJA, cak i mjesto hamanCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:19
![]()
Realno vrhunski je gadjao i ono al jbg
zamalo...kao sto rekoh on i esmir imaju taj bezobrazluk u igri..ok nekad use.ru al ako prodje bice heroj
![]()
![]()
Samo se ne mogu složiti da je ono bilo vrhunski. S 12m lob golmana koji stoji... glup potez. Da je ušla druga bi bila priča, al nije bilo ni blizu.

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Napisah na drugom topicu , ovaj go juce decko pokazao ave elemente modernog fudbalera. Najvise mi se svidja ta odlucnost u duelu , dug korak, kordinacija. Sve pokazano u sekvenci od 10-ak sekundi
- RollingPaper
- Kontakt:
Je li on jedini Sandzaklija koji je igrao za nas? Jel nekad bio neko prije njega i Djakovca?
- Goalgetter
- Kontakt:
KolasinacRollingPaper je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:17Je li on jedini Sandzaklija koji je igrao za nas? Jel nekad bio neko prije njega i Djakovca?

-
- Kontakt:
I Medunjanin je porijeklom iz Sandzaka.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ufff bilo ih je...Spahić, Medunjanin, Hajrović, Ziljkic, Duljevic, Kolašinac, Djakovac...nadam se da je idući PejcinovićRollingPaper je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:17Je li on jedini Sandzaklija koji je igrao za nas? Jel nekad bio neko prije njega i Djakovca?
Haris
Momak je na mene ostavio utisak. Zna sa loptom i ima petlje krenuti u prodor. Kao Dzeko nekada.
Al mora zapeti u vezi realizacije. I to dobro. Sada bi imao 2 gola u 2 nastupa.
Zbog toga su ga navijaci uzeli na zub. I nikako da ohlade od momka.
Mada se i ja slazem, dvije sezone nekakve Segunde nije dobro za mladog igraca ..
Al mora zapeti u vezi realizacije. I to dobro. Sada bi imao 2 gola u 2 nastupa.
Zbog toga su ga navijaci uzeli na zub. I nikako da ohlade od momka.
Mada se i ja slazem, dvije sezone nekakve Segunde nije dobro za mladog igraca ..
Ja mu halalim promašaje protiv Rumunije i San Marina. Nije nas rezultatski koštalo.
Ali mu ne halalim što ne igra redovno. Vidi se da 'zna lopte', ali je sramota da je klupiran u Zaragozi koja se bori za opstanak.
Njemu bi najbolje bilo da ga usere kroz reprezentaciju i da bježi iz Zaragoze.
Ali mu ne halalim što ne igra redovno. Vidi se da 'zna lopte', ali je sramota da je klupiran u Zaragozi koja se bori za opstanak.
Njemu bi najbolje bilo da ga usere kroz reprezentaciju i da bježi iz Zaragoze.
Danas u prvoj postavi al realno mora da ide iz ove mrtve Zaragoze. Nikakvog smisla u igri, bez prilika…
-
- Kontakt:
Zamjenjen na poluvremenu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, GG3, Hansestadt, invincible1921, kakarut, Micron, s4mke, Sheyi, travuljasSs i 93 gosta.