Da se samo ponovim, ovo je mogao predvidjeti i onaj ko nikad kosarku igrao nije,samo nas Adis Aziz nijerelativizam je napisao/la: ↑30 avg 2025, 00:45Ako Adis Aziz ne izvede neko čudo a vrijeme je da pokaže zašto je selektor,očekujem da će nas Spanci natrpati sutem za tri poena i ocekujem puno naših greski
Mi Spance možemo dobiti samo ako Juka odigra neki lud meč i da mu se pridruži basketas sa 15ak poena i Atic da odigra svoj najbolji mec
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- relativizam
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
-
- Kontakt:
Lazić i jeste za basketa,a Atić ja mislim da nije ni za to.Kolac samo takav.
4 godine isti problemi i to se ne vidi,ne pokusava se promjeniti.4 godine se najboljim suterima evrope ide ispod bloka ili ih se ostavlja same na sutu
u16,u18, seniorske reprenzetacija sve imaju isti pattern zalijecu se na kos do besvijesti i ne mogu pogodit ni slbodonog ni trice.
To je sistemski problem koji se ne rjesava i ako se brzo ne rijesi ponovo cemo zavrsit u pretkvalifikacijama
u16,u18, seniorske reprenzetacija sve imaju isti pattern zalijecu se na kos do besvijesti i ne mogu pogodit ni slbodonog ni trice.
To je sistemski problem koji se ne rjesava i ako se brzo ne rijesi ponovo cemo zavrsit u pretkvalifikacijama
To je to nabiyem ove što govore zar smo očekivali pobjedu protiv Španije, nisam očekivao pobjedu ali ovo je sramota za svaki segment košarkaške igre a najviše me boli što ne vidim žar i želju medju igračima
Hoce li ko smjeti pitati od ovih novinara Aziza za ovu bruku? Ili ce biti izvlakusa, da smo osakaceni sa povredama.
Znao si, da ce pucati za 3 poena i ti im prilagodiš igru, da se likovi ispucavaju ko na treningu.
13 trojki pogodili u 3/4. Pa sto je previse previse.
Znao si, da ce pucati za 3 poena i ti im prilagodiš igru, da se likovi ispucavaju ko na treningu.
13 trojki pogodili u 3/4. Pa sto je previse previse.
-
- Kontakt:
Ovo je ta utakmica na EP, gdje te nista ne ide, a protivnika sve ide. Valjda ce se probuditi i sutra smoci snage protiv Italije da iznenade.
Od kapitena trazit povrat novca za putne troskove,hotele itd.
Gosti se na Kipru na racun Saveza
Gosti se na Kipru na racun Saveza

Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 30 avg 2025, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Italijani su jos bolji suteri, i njima ako se ovako budemo odmakinjali sutra ce biti 40 razlike
-
- Kontakt:
Kruh ti ljubim, a mi se nadali kao dobiti Spaniju. Racunalo se na koga idemo u drugom krugu,itd,itd. 

- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Pa malo me je stid. Tuku ljudi bukvalno kako požele.
Postavimo zonu, 2 pasa, ispadamo, trica.
Napravimo pressing, 2 pasa, ispadamo, kucanje ili alley oop.
Izgubljeni u vremenu i prostoru.
Postavimo zonu, 2 pasa, ispadamo, trica.
Napravimo pressing, 2 pasa, ispadamo, kucanje ili alley oop.
Izgubljeni u vremenu i prostoru.
Pošteno, pa kako bude.
Ovde je A repka najmanji problem, mi u omladinskim nemamo 5 igraca za koje mozes reci da su dobri suteri a nemamo ni igraca da izadju iz mlade i mogu igrati za A repku..ne bi ivde ni Musa ni Garza pomogli, pored glavnih igraca, recimo da su to Musa, Nurkic i amer neki dobar, recimo da i njega nadjemo, ti ne mozes igrati sa ostalih 9 igraca od kojih ti 2 ne mogu pogoditi otvoren sut za 3 poena...protiv takvih ekipa je lako planirati utakmicu...moze se uzeti Italija, Gruzija, al da ih krene ko protiv Hrvatske trojka..u jednu ruku je i dobro da nas ne ide trojka danas, jer ove ide sve pa bi vjerovatno svakako izgubili
Zar je moguce da nema nijedan plej iz nase lige koji je mogao igrati veceras.Ovo sto igra Robertson mogli smo i mi s foruma.Ocekivao sam poraz do 15 razlike al ovo je previse.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Cisto sumnjam realno. Isto ovako ce nas i oni natrpati, s obzirom kako branimo vanjske suteve. Moliti Boga da Gruziju nista ne bude islo, pa da makar upisemo pobjedu jos jednu. Sa ovolikim porazom, mislim da su sanse da prodjemo nekih 5%.ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:08Ovo je ta utakmica na EP, gdje te nista ne ide, a protivnika sve ide. Valjda ce se probuditi i sutra smoci snage protiv Italije da iznenade.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sam na početku prvenstva rekao nemam nikakvih očekivanja nek izgube svaku ali da očekujem borbu. Ovo je sve qurton do ****, al onaj istrošeni.
Daj Hrelju Azize magu košarkaše igre
Cuvaju se za Italije,dzaba se nervirate,sutra je druga prica,Spanija igra brzo,ne znaju polako ko mi,valjda italijani nisu ovako brzi 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pitanje za ove sto se razumiju u pravila,a ne za ove sto ovdje dodju samo kad je utakmica.
Ako mi dobijemo gruziju, spanija izgubila od gruzije, i rasula nas, da li se u slucaju omjera 2-2 gleda kos razlika ili samo medjusobni izmedju nas i gruzije?
Ako mi dobijemo gruziju, spanija izgubila od gruzije, i rasula nas, da li se u slucaju omjera 2-2 gleda kos razlika ili samo medjusobni izmedju nas i gruzije?
-
- Kontakt:
Nurkić protiv amatera muuda pustio.E moj Nurksone 

Realan rezultat nisam ni ocekivao nista drugo. Sad sto su neki poletjeli malo visoko nakon kipra to je drugo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: denza, Google Adsense [Bot], TripleThreat i 15 gostiju.