BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Nisam pratio repku u zadnje vrijeme i ajde sad rekoh da pogledam. Ovo je cirkus. Mi nit imamo pravog playa nit pravog sutera. Bas lose ovo izgleda.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Al pazi Aziza i priče na timeoutu, "samo se opustite i igrajte"
Vibes and inshallah taktika pa šta Bog da.

Vibes and inshallah taktika pa šta Bog da.
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 30 avg 2025, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Od 100 takmica, dobili bismo ih možda jendu utkamicu.
I onda me raja napadala kad sam pisao, da bi radije Garzu imao kao "stranca" nego ove Amere. Jedan se povrijedi, a drugi evo vidimo ko amater.
Garza bi barem rasteretio Nurkica koji je sad vec na skrgama.
Garza bi barem rasteretio Nurkica koji je sad vec na skrgama.
Jesi vidio da glupanu Bekiru na parketu u isto vrijeme Nurkic i Kamenjas? I kao nema mjesta za Garzu. Amer penzioner i beskoristan kao sto sam rekao prije prvenstva. Al eto strucnjaci ovdje su opravdavali da se on zove.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:07Atić najgori igrač na terenu, strašno šta lik radi.
Roberson totalno neupotrebljiv i radije bih gledao Garzu kao naturalizovanog ako je ovaj u ovakvom stanju.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ljudi imaju 7 trica, mi 0.
To je utakmica, nema dalje.
To je utakmica, nema dalje.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Budu li ovako branili tricu sutra protiv Italije bit ce potop.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja ne mogu biti razocaran kad nisam nista ocekivao, jedino mi je zao sto je opet dve ispalo ovako oko rostera
Sav hype kko eurobasketa sam izgubio onog trenutka kad je izasla vijest da Musa nece igrat pa uz to da nemamo stranca kao faktor
Uz sve to jasno mi je koliko je ova ekipa limitirana, sve osim skora 1:4 ce biti iznenadjenje
Sav hype kko eurobasketa sam izgubio onog trenutka kad je izasla vijest da Musa nece igrat pa uz to da nemamo stranca kao faktor
Uz sve to jasno mi je koliko je ova ekipa limitirana, sve osim skora 1:4 ce biti iznenadjenje
Don't believe the hype.
Daj nam Arslu da izginemo
Mi uvijek ovako branimo tricu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ne zna niko nista napraviti u napadu I tjt
Uh, Laza!
Lazić hahahaha bravo majstore! 

Gasi mjesalac, motaj kablove... Ovo vcrs je odron. Bruka ovako odigrat ako ništa radi navijaca koji su otisli na Kipar.
IDITE S FORUMA!! IDITE MAJMUNI!!
Vec se cuvaju za Italiju 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
roberson dosao na odmor
Pucaj Alibegoviću brate, kakva Španija, talašika mrtva. Ove treba nalupat
Walk on
tacnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:09Ja ne mogu biti razocaran kad nisam nista ocekivao, jedino mi je zao sto je opet dve ispalo ovako oko rostera
Atic i Nurkic dva bauštelca
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 11 gostiju.