I Francuska ih moze skinuti.
Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Nece se oni ni protiv Turske nista bolje provesti.
Danas Jokic na suhi kvalitet donio im pobjedu.
Danas Jokic na suhi kvalitet donio im pobjedu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da nije Jokica, mozda bi bilo i 1-2
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne moze ih niko skinut osim oni sami sebe nekim chokiranjem ko protiv Italije prosli put.
Niko ne uzima u obzir da su sinoc u vecernjem terminu igrali i onda nakon manje od 24 sata uzmu domacina Latviju.
Niko ne uzima u obzir da su sinoc u vecernjem terminu igrali i onda nakon manje od 24 sata uzmu domacina Latviju.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 30 avg 2025, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakav idiotizam sudija na mecu slovenije hahaha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakvo "chokiranje" ? Pa nisu igrali protiv Kipra , nego protiv Italije koja ih redovno pobjeđuje ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Hvala filipe na ispravcifilip13 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:57to su procenti, ne prosjeciL-Train je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:54Ma prosjeci su brutalni,malte ne nema lik ispod 40% ni na jednom takmicenju,ovo sad je na preko 70%.Nema prosjeka opaljenih trojki,ali mozes vidjeti sa svake utakmice pojedinacno koliko ih je uzeo.VensanKasel je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:13
Ma ja , ubi Obst . Na koliko su opaljenih , koji je prosjek ?

Ako ce Srbija biti bez Bogdana i sa ovakvim Micicem itekako su dohvatljivi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Micić je očajan.I ne vidim šansu da podigne nivo igre u nastavku, lik je em nespreman, rovit iz povrede, em nije u takmičarskoj formi.
Bolje da je Kari poveo malog Topića iz Oklahome.
Srbiji je najbitnije da se Bogdan vrati, onda je sve do njih.
Nije Letonija lak protivnik, plus su igrali kući, tako da je ovo velika pobjeda.
Nije Letonija lak protivnik, plus su igrali kući, tako da je ovo velika pobjeda.
Mens sana in corpore sano.
Slovenci i Francuzi se pozdravljaju 10 sekundi do kraja a Francis se zaleti na polaganje nakon sto se i on izgrlio 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- invincible1921
- Kontakt:
Ok sve brate...ali da ova placickapi Doncic sutne 40+ bacanja u dvije utakmice...je stvarno previse. Plus jos sad da ga pitas kakvo je sudjenje vjerovatnk bi reko 101 kako je lose
=\_1921_/=
- VensanKasel
- Kontakt:
Zato sam i prestao gledati utakmice kada on igra , katastrofa je lik ...invincible1921 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:12Ok sve brate...ali da ova placickapi Doncic sutne 40+ bacanja u dvije utakmice...je stvarno previse. Plus jos sad da ga pitas kakvo je sudjenje vjerovatnk bi reko 101 kako je lose
A idiota sudija pa pusti nek istekne sekunda do kraja sta sad gledate pola sata 

15.10.2013.
Sad kaznjavaju sto su ljudi usli na teren da se pozdrave

- VensanKasel
- Kontakt:
Ma Bogdan je najbitniji u Srbiji , mora se oporaviti .djoleprijedor je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:10Micić je očajan.I ne vidim šansu da podigne nivo igre u nastavku, lik je em nespreman, rovit iz povrede, em nije u takmičarskoj formi.
Ma možda zbog iskustva povesti Topića , ništa on ne može specijalno uraditi ...
Pa tako je svakoj zvijezdi iz NBA. Neku noc Markkanen isto protiv Svedske. Pogledas ga, svira mu faul. Generalno su igraci iz NBA debelo zasticeni na prvenstvima. Vidit ces isto to za Giannisa protiv nas.invincible1921 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:12Ok sve brate...ali da ova placickapi Doncic sutne 40+ bacanja u dvije utakmice...je stvarno previse. Plus jos sad da ga pitas kakvo je sudjenje vjerovatnk bi reko 101 kako je lose
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jokić najdominantniji igrač koji je koračao evropskim terenima. Nevjerovatna klasa.
Biće zanimljivo ispratiti da li će i kad Bogdanović biti spreman. Za osvajanje šampionata će trebati njegov doprinos.
Biće zanimljivo ispratiti da li će i kad Bogdanović biti spreman. Za osvajanje šampionata će trebati njegov doprinos.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kaze komentator ova 2 poena su mu jako bitna na danasnjoj utakmici

Budala samo zakuha na kraju.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dje brate isto...ok protekcija al markanen je sutno 25, ovaj 39 ako sam dobro vidio. Uostalom sutni i 50, ali njegov ogavno stav i mlataranje i konstatno zaljenje na nesto...stvarno ispada jadan i patetican.DamirT je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:17Pa tako je svakoj zvijezdi iz NBA. Neku noc Markkanen isto protiv Svedske. Pogledas ga, svira mu faul. Generalno su igraci iz NBA debelo zasticeni na prvenstvima. Vidit ces isto to za Giannisa protiv nas.invincible1921 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:12Ok sve brate...ali da ova placickapi Doncic sutne 40+ bacanja u dvije utakmice...je stvarno previse. Plus jos sad da ga pitas kakvo je sudjenje vjerovatnk bi reko 101 kako je lose
Janis ne fata faulove za razliku od Doncica, doncic je onaj lik na basketu sto kaze faul kos prije nego se i digne na sut
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.