Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Uh, ocigledno je kod LJubojevica optimizam naglo splasnuo u odnosu na prve njegove komentare...
Pametnom dosta!
Pametnom dosta!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Pa stigle instrukcije.neroazzuro je napisao/la:Uh, ocigledno je kod LJubojevica optimizam naglo splasnuo u odnosu na prve njegove komentare...
Pametnom dosta!

- Goalgetter
- Kontakt:
Mogu mislit tek kako ce mu splahnuti optimizam kad zavrse razgovore sa FSRSneroazzuro je napisao/la:Uh, ocigledno je kod LJubojevica optimizam naglo splasnuo u odnosu na prve njegove komentare...
Pametnom dosta!

Jednogodišnja suspenzijo, dobro nam došla, ako mi nećemo uvesti reda, ima ko hoće...
- Megamon
- Kontakt:
Ovdje rijec izgleda ne igra nikakvu ruku.Da se samo ne bude puskama dogovaralo 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Principatus
- Kontakt:
Ljubojevic mi zasada djeluje kao pristojan tip.
A sto se tice optimizma, kaze da su dobili dodatne informacije o starom statutu itd., naravno i o dugovima i ko ce znati o cemu sve. Ali vremena ima, ne moramo vec sad slaviti, ali ni glave u zemlju zabijati.
Sto mi je drago vidjeti Osima na celu ovoga svega, najzad neko sa jasnim autoritetom.
A sto se tice optimizma, kaze da su dobili dodatne informacije o starom statutu itd., naravno i o dugovima i ko ce znati o cemu sve. Ali vremena ima, ne moramo vec sad slaviti, ali ni glave u zemlju zabijati.
Sto mi je drago vidjeti Osima na celu ovoga svega, najzad neko sa jasnim autoritetom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bice ovo sredjeno vidi se po Osimovoj prici da ima bar 2 asa u rukavu
Nije ovo njegova prica ovo je malo zamazivanje ociju i spustanje tenzija,supljira da treba neki popravni a ima sigurno mogucnost da zamjeni svakog potencionalnog rusitelja

Nije ovo njegova prica ovo je malo zamazivanje ociju i spustanje tenzija,supljira da treba neki popravni a ima sigurno mogucnost da zamjeni svakog potencionalnog rusitelja

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- spielführer_21
- Kontakt:
Znate onu izreku: "sve će to Švabo pozlatiti" 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Hoce aBd! Za velike stvari su potrebni veliki ljudi, a on je za mene najveca fudbalska ikona nase drzave. Mozda nije imao fintu kao Pape, ni titule kao Braco, niti je igrao u Barci i Realu kao Kodro i Balja, no on je zaista poseban i voli ovu drzavu do suza:spielführer_21 je napisao/la:Znate onu izreku: "sve će to Švabo pozlatiti"
[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ah, taj prokleti rat, uništi sve dođavola, ovo su bile i ostale emocije do kraja života, gledao sam ovaj snimak sa terazija, gdje je bio i miljanić s njim, ljudi svi u šoku šta se dešava u našoj BIH, ali hvala bogu dočekat ćemo bolje dane..._dreamer_ je napisao/la:Hoce aBd! Za velike stvari su potrebni veliki ljudi, a on je za mene najveca fudbalska ikona nase drzave. Mozda nije imao fintu kao Pape, ni titule kao Braco, niti je igrao u Barci i Realu kao Kodro i Balja, no on je zaista poseban i voli ovu drzavu do suza:spielführer_21 je napisao/la:Znate onu izreku: "sve će to Švabo pozlatiti"
[youtube][/youtube]
Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA
Ne znam sto su pojedini negativni. Ovo je prvi put da ja vjerujem da se moze taj statut osvojit, jos otkad je se pojavila ova prica. Ljubojevic kaze da ce uradit sve da Borac izadje u Evropu, a po vama on negativan? Zaboravite bajke o legendama i novom savezu, ovo je realnost, i znam da Osim ne bi pristao da vodi komitet bez ikakvih izgleda za uspjeh.
Dajem nam sanse 60%. A znate da sam dosad pogodio sta ce bit prosla dva puta.
Samo sad vise nemam izvora u savezu, yebiga. Covjek suspendovan. 
Dajem nam sanse 60%. A znate da sam dosad pogodio sta ce bit prosla dva puta.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma brate, dzaba sve ako budu isti delegati na skupstini, oni isti konjevi koji su ranije odbili statut..ako isti budu. pisi propalo....60% sanse da cemo usvojit statut, a 100% da necemoCartman je napisao/la:Ne znam sto su pojedini negativni. Ovo je prvi put da ja vjerujem da se moze taj statut osvojit, jos otkad je se pojavila ova prica. Ljubojevic kaze da ce uradit sve da Borac izadje u Evropu, a po vama on negativan? Zaboravite bajke o legendama i novom savezu, ovo je realnost, i znam da Osim ne bi pristao da vodi komitet bez ikakvih izgleda za uspjeh.
Dajem nam sanse 60%. A znate da sam dosad pogodio sta ce bit prosla dva puta.Samo sad vise nemam izvora u savezu, yebiga. Covjek suspendovan.

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Bogami,ja sam se odma pomirio sa pusionom! Ako sta i naprave onda super. Steta samo zbog momaka na terenu,prava steta.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Trebali su ranije sazvat skupštinu, ko će čekat do 26. maja..... ubi ova neizvjesnost 

U takvom iscekivanju treba pripremiti repku i reprezentativce da budu spremni ni nepunih sedam dana.Pred vrlo vazne mecevecalcio je napisao/la:Trebali su ranije sazvat skupštinu, ko će čekat do 26. maja..... ubi ova neizvjesnost
Cestito ni poziva uputiti igracima,kad ne znas sta te ceka.
Ako se pod ovim uslovima ode opet u baraz to ce biti veliki uspjeh.
Da ne pricam da su nam igraci po klubovima osim Lulica svi otisli definitivno u onu stvar.Niko ziv nije standardan.
Taj termin za 26 05 je jos jedno maslo iz kuhinje UEFE i FIFE
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
meni se Darko Ljubojevic cini kao korektan covjek, a za legendu Ivicu netreba nista govoriti, kralj, budemo vidli sha bude
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A dobro to, i rumuni će sigurno iščekivati glasanje, taman se jadni ponadaju da će dobiti bodove za zelenim stolom kad ono naši usvoje statut. Biće to i za njih šok možda. Čujem već su napravili neke nove "alternativne" tabeleharishp je napisao/la:U takvom iscekivanju treba pripremiti repku i reprezentativce da budu spremni ni nepunih sedam dana.Pred vrlo vazne mecevecalcio je napisao/la:Trebali su ranije sazvat skupštinu, ko će čekat do 26. maja..... ubi ova neizvjesnost
Da ne pricam da su nam igraci po klubovima osim Lulica svi otisli definitivno u onu stvar.Niko ziv nije standardan.

Spahića suspendovali i u ligi i u reprezentaciji....
Valjda sve ovo probudi neki inat kod igrača, znaće Pape motivisati igrače.
Jah a posto savez duguje i bogu i narodu i Pape ce dobiti motivaciju kad mu i onu sirotinju od selektorske plate (gledajuci bilo kakve selektorske standarde)ukinu za 50 %.
Ionako su se Spahic &co klali sa ovim nasim iz saveza za premije.Ovaj ce put morati platiti putne troskove za dolazak na pripreme.
Motivacija na sve strane.
Ionako su se Spahic &co klali sa ovim nasim iz saveza za premije.Ovaj ce put morati platiti putne troskove za dolazak na pripreme.
Motivacija na sve strane.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- spielführer_21
- Kontakt:
Može pojašnjenje ovog boldanog dijela?harishp je napisao/la:U takvom iscekivanju treba pripremiti repku i reprezentativce da budu spremni ni nepunih sedam dana.Pred vrlo vazne mecevecalcio je napisao/la:Trebali su ranije sazvat skupštinu, ko će čekat do 26. maja..... ubi ova neizvjesnost
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2